24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Awards Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality News Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Maneka Warta

Penghargaan Seychelles Reclaims: Tujuan Pulo Top ing Afrika lan Timur Tengah

Lelungan Seychelles + Kenyamanan
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Seychelles wis ngalahake kompetisi maneh nalika main kaping papat, Penghargaan Travel + Leisure 2021 sing paling apik ing Dunia minangka tujuan utama pulau ing Afrika lan Timur Tengah.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Siji pamaca Travel + Leisure nggambarake Seychelles minangka "keajaiban nomer wolu ing jagad iki."
  2. Tujuan kasebut metu ing kategori utamane, kanthi skor 88 poin.
  3. Seychelles kondhang amarga situs alam sing dilestarekake kanthi sampurna kayata Vallée de Mai, salah sawijine situs kepulauan 115 UNESCO ing kepulauan XNUMX pulau sing khusus kanggo umat manungsa.

Ngundhuh papan nomer 1 (sing uga dianakake ing taun 2019), Seychelles, swarga murni sing terkenal ing Samudra Hindia, lan "keajaiban kaping wolu ing jagad" minangka salah sawijining pamaca Travel + Leisure sing nggambarake, muji amarga "keindahan .

Logo Seychelles 2021

Majalah taun iki pancen wis adoh banget, majalah kasebut ujar, ngumumake asil survey sing ngidini para pamaca bisa mikirake pengalaman lelungan, lan menehi apresiasi kanggo papan sing nawakake kaendahan alam sing ora ana tandhingane lan, ing pirang-pirang panggonan, luwih sithik akeh wong. Penghargaan sing dianugerahi biasane menehi inspirasi kanggo para lelungan nalika golek pengalaman sing paling migunani ing saindenging jagad.

Penggemar vegetasi tropis sing subur, pesisir putih bubuk, papan sing endah lan endah lan perairan pirus sing bening, wong Seychelles uga kondhang amarga situs alam sing dijaga kanthi sampurna kayata Vallée de Mai, salah sawijining situs kapuloan 115-pulau ing loro situs Warisan Dunia UNESCO sing didedikake kanggo umat manungsa, flora lan fauna sing unik lan taman laut, sing kabeh lelungan narik ati & Pamiarsa luang.

Ngomentari penghargaan kasebut, Ibu Bernadette Willemin, Direktur Jenderal Pemasaran Pariwisata Seychelles nyebutake yen nampa pangenalan sing penting minangka pakurmatan kanggo tujuan kasebut.

"Dadi jeneng Pulo Paling apik ing Dunia 2021 ing Afrika lan Timur Tengah maneh, iku nyenengake kanggo tujuan cilik kita. Industri umume nggawe manawa ngerti manawa para pengunjung ora mung ngakoni kaendahan alam saka pulau-pulau kita, nanging uga kabeh pengalaman sing ndadekake kita unik lan sejatine 'Dunia Liyane.' ”

Nominasi tujuan eksotik asil saka survey taunan sing dianakake Travel + Leisure, sing ngidini para pamaca majalah lelungan sing berbasis ing New York bisa menehi rating pengalaman lelungan ing saindenging jagad. Pamaca nimbang hotel, pulau, kutha, maskapai penerbangan, jalur pelayaran, spa, lan liya-liyane, rating pulau kanthi ciri kaya ing ngisor iki: atraksi alam lan pantai, kegiatan lan wisata, restoran lan panganan, masarakat lan grapyak, lan nilai umum. Seychelles kaiket ing Nr 24 karo Sri Lanka ing kepulauan ndhuwur majalah kasebut kanthi penghargaan internasional.

Survei Penghargaan Terbaik Dunia taun iki mbukak kanggo milih tanggal 11 Januari nganti 10 Mei 2021, amarga tujuan ing saindenging jagad nampa watesan COVID-19.

 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar