24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Breeze Airways nerusake penerbangan New Orleans sawise Hurricane Ida

Breeze Airways nerusake penerbangan New Orleans sawise Hurricane Ida
Breeze Airways nerusake penerbangan New Orleans sawise Hurricane Ida
ditulis dening Harry S. Johnson

Breeze mabur menyang New Orleans saka Akron / Canton, OH; Bentonville / Fayetteville, AR; Charleston, SC; Columbus, OH; Louisville, KY; Norfolk, VA; Kota Oklahoma, OK; Richmond, VA; lan Tulsa, OK. 

Print Friendly, PDF & Email
  • Breeze Airways mulihake layanan New Orleans.
  • Breeze Airways nyumbang perjalanan nganti $ 1 yuta kanggo responden pertama.
  • Breeze Airways minangka operator paling anyar sing nambah layanan New Orleans, mung diwiwiti wulan Juli 2021.

Nalika Breeze Airways nerusake operasi penerbangan ing New Orleans saiki, mulihake penerbangan nonstop sing nyambungake kutha menyang sangang tujuan ing sisih kidul lan Midwest, maskapai kasebut ngumumake nyumbang lelungan sing regane nganti sayuta dolar - utawa udakara 10,000 tiket pulang pergi - kanggo responden pertama, Pendhudhuk Louisiana, lan liya-liyane sing bisa mbantu kutha mbangun maneh.

David Neeleman, Pendiri lan CEO Breeze Airways

Breeze Airways Kab mabur menyang New Orleans saka Akron / Canton, OH; Bentonville / Fayetteville, AR; Charleston, SC; Columbus, OH; Louisville, KY; Norfolk, VA; Kota Oklahoma, OK; Richmond, VA; lan Tulsa, OK. Pendhudhuk saka kutha-kutha kasebut sing gelem lelungan menyang New Orleans dadi sukarela, mbantu kulawarga lan kanca-kanca, utawa menehi kontribusi kanthi cara liya kanggo mbangun New Orleans uga bisa dilamar.

“Breeze minangka operator paling anyar sing nambah layanan New Orleans, mung diwiwiti wulan Juli taun iki, ”ujare David Neeleman, Pendhiri lan CEO Breeze Airways," nanging katresnan kita bakal dadi gampang kanggo Big Easy lan kita komitmen kanggo mbantu apa wae sing bisa. "

Breeze Aviation Group, Inc., dagang dadi Breeze Airways, minangka maskapai penerbangan Amerika sing kantor pusaté ing Cottonwood Heights, Utah. 

Breeze saiki ngoperasikake penerbangan ing 16 kutha ing 13 negara bagian. Diadegake dening pengusaha penerbangan David Neeleman, Breeze Airways minangka maskapai murah sing nawakake penerbangan nonstop antarane bandara sekunder sing luwih cilik, ngliwati pusat kanggo wektu lelungan luwih cekak. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.

Ninggalake Komentar