Airlines Airport Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Jepang Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Blanja Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Jepang kanggo nyuda watesan mlebu kanggo para wisatawan sing divaksinasi

Jepang kanggo nyuda watesan mlebu kanggo para wisatawan sing divaksinasi
Jepang kanggo nyuda watesan mlebu kanggo para wisatawan sing divaksinasi
ditulis dening Harry S. Johnson

Mung sertifikat vaksinasi karo Pfizer lan BioNTech, Moderna lan AstraZeneca sing bakal ditampa saka wong asing.

Print Friendly, PDF & Email
  • Jepang kanggo nampa sertifikat vaksinasi AS, EU lan Jepang saka pengunjung.
  • Pamrentah Jepang uga nganggep nyuda larangan COVID-19 domestik.
  • Sawetara ahli medis ngelingake babagan bebaya ngangkat watesan sadurunge.

Pejabat pamrentah Jepang ngumumake yen dheweke pengin nyepetake syarat karantina COVID-19 kanggo wong-wong sing mlebu negara kasebut kanthi sertifikat konfirmasi vaksinasi lengkap tumrap coronavirus wiwit akhir September taun iki.

Miturut laporan awal, periode karantina sawise nyebrang tapel wates Jepang bakal dicekak saka rong minggu dadi 10 dina.

Mung sertifikat vaksinasi karo Pfizer lan BioNTech, Moderna lan AstraZeneca bakal ditampa saka wong asing.

Sertifikat vaksinasi uga kudu diterbitake ing Amerika Serikat, negara-negara UE utawa Jepang, supaya bisa ditampa.

Sadurunge, Menteri Kesehatan Jepang nundha panggunaan udakara 1.63 yuta dosis Vaksin moderna saka telung kumpulan sing diproduksi ing Spanyol. Bahan sing ora dingerteni ditemokake ing persiyapan kasebut.

Pamrentah uga ngarepake arep mutusake kahanan darurat COVID-19 sing saiki ngluwihi tanggal kadaluwarsa Minggu nganti 30 September kanggo Tokyo lan 18 prefektur liyane, amarga rumah sakit tetep dikepengini, ujar sumber partai.

Saiki, masarakat dijaluk supaya ora lelungan nyabrang ing prefektur, nanging lelungan kasebut bisa ditindakake yen wong wis ngrampungake regimen vaksin utawa bisa nuduhake bukti tes COVID-19 negatif, ujare sumber sing ngerti babagan rencana kasebut.

Pamrentah uga ngrencanakake kanggo nyuda watesan 5,000-penonton saiki kanggo acara-acara gedhe yen syarat sing padha bisa dipenuhi.

Perusahaan panedhaan sing ngetrapake langkah-langkah anti-virus sing tepat bakal diidini alkohol, dene klompok sing luwih gedhe saka papat bisa mangan bareng.

Sawetara ahli medis nyuarakake kuatir yen durung wayahe supaya wong bali menyang urip normal amarga Jepang durung ngebaki panyebaran virus kasebut.

"Kita ndeleng kanthi tliti babagan sistem medis saiki lan njupuk keputusan" babagan kahanan darurat, ujare Perdana Menteri Yoshihide Suga.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.

Ninggalake Komentar