24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Warta Breaking Austria aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Hongaria News Keslametan transportasi News Wire Plancongan

Austria ngupayakake Eurofighters kanggo nyegat Plane Hongaria sing ora ana idup

Austria ngupayakake Eurofighters kanggo nyegat jet Hongaria sing ora ana hidung
Austria ngupayakake Eurofighters kanggo nyegat jet Hongaria sing ora ana hidung
ditulis dening Harry S. Johnson

Miturut juru bicara Kementerian Pertahanan Austria, ora ana kedadeyan kaya ngono ing Austria sajrone 20 taun kepungkur. 

Print Friendly, PDF & Email
  • Insiden karo pesawat NATO sing digambarake minangka ancaman gedhe kanggo keamanan penerbangan ”.
  • Loro jet tempur Austria gelisah kanggo ngiringi pesawat Hongaria.
  • Kejadian kasebut nyebabake menehi teguran saka Wina.

Ing sawijining prekara sing ujar Menteri Pertahanan Federal Austria minangka "ancaman gedhe kanggo keamanan penerbangan," loro jet Eurofighter kudu digegar ing dina Jumuah kanggo nyegat lan ngiringan pesawat NATO Hongaria sing njupuk nosedive sing ora dikarepake nalika pesawat dijadwalake liwat wilayah Austria. .

Kedadeyan kasebut nuwuhake teguran saka Wina. Menteri Pertahanan Austria ujar manawa ruang udara negara kasebut dilanggar rata-rata antara 30 nganti 50 kali saben taun. Nanging, kedadeyan kasebut jebule katon penting ing keputusan militer Austria wiwit juru bicara kementerian kasebut ngelingake kanthi jelas manawa bakal ana "akibat diplomatik."

Miturut juru bicara Kementerian Pertahanan, Kolonel Michael Bauer, ora ana kedadeyan kaya ngono ing Austria "sajrone 20 taun kepungkur," lan kapten pesawat Hongaria "tumindak kaya sopir ing dalan gedhe."

Keturunan sing ora dikarepake kedadeyan nalika pesawat rutin sing disetujoni liwat wilayah Austria kanthi pesawat transportasi militer C-17 mesin Hungaria kanthi NATO identifikasi. 

Nalika pesawat kasebut mlebu ruang udara Austria kanthi ijin overflight sing valid, pesawat kasebut mbaka sethithik mudhun saka ketinggian sing ditemtokake antara 10,000 lan 11,000 meter, lan nalika mabur liwat Danau Attersee ing sisih wétan kutha Salzburg, dhuwure udakara 1,000 meter. 

Manuver kasebut nguwatirake militer Austria, sing ngirim jet tempur kanggo ngeterake pesawat kasebut.

Alasan kenapa hidung dadakan isih durung jelas. Ora ana NATO utawa Hongaria sing menehi komentar babagan kedadeyan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry S. Johnson

Harry S. Johnson wis kerja ing industri plancongan suwene 20 taun. Dheweke miwiti karir lelungan minangka pramugari ing Alitalia, lan dina iki, dheweke kerja ing TravelNewsGroup minangka editor sajrone 8 taun kepungkur. Harry minangka plancongan sing seneng banget.

Ninggalake Komentar