24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Kuliner budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Italia Breaking News News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Singapur Maneka Warta

Pariwisata Pesisir Sorrento mundhak sawise mandheg mandhiri

Pesisir Sorrento - Foto © Mario Masciullo

Pesisir Sorrento, salah sawijining tujuan wisata Italia, saliyane karo Pantai Amalfi, sing nulis penulis lan pujangga Grand Tour ing antarane abad 18 lan 19, ngasilake aliran pengunjung internasional, nganti jaman pandemi sing mbebayani, nyathet pemulihan alon musim panas 2021 iki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pesisir Sorrento saiki wis kepincut utamane turis Italia lan sawetara wong asing.
  2. Kahanan iki pancen wis dibalik wiwit taun 1919 lan pulih isinan ngenteni baline mbesuk.
  3. Kekosongan suwe-suwe amarga pandemi ora ngowahi ciri lan tradhisi ing Sorrento lan pedalaman sing apik.

Utamane, penawaran kuliner pribumi sing diusulake dening restoran lan trattorias ing Sorrento lan kutha-kutha tanggané, saliyane restoran sing dikelola dening koki sing dibintangi kayata Il Buco lan Donna Sofia, sing terakhir dadi ikon bioskop Italia Sofia Loren, tetep enak tau

Untunge, kabeh tetep ora owah kanggo entuk manfaat pengunjung biasa sing seneng nemokake manajer restoran sing wis kekancan suwe-suwe lan nemokake menu klasik. Iki minangka wujud rasa hormat uga kanggo entuk manfaat saka generasi anyar, sing anane kacathet ing pungkasan Juli.

Pemandangan Hotel Mediterraneo lan area kolam renang pribadi - Foto © Mario Masciullo

Tradhisi Hotel ing Sorrento

Kutha Sorrento nyathet 120/30 hotel kanthi lintang, umume dikelola kulawarga - sawijining tradhisi sing wis diwenehake luwih saka satus taun kepungkur. Ing periode wektu kasebut, sawetara struktur sing wis dadi omah bergengsi amarga pengalaman manajemen lan kontribusi ekonomi sing dijupuk saka pariwisata lan liya-liyane.

MD lan Pietro Monti, Hotel Mediterraneo, Sorrento - Foto © Mario Masciullo

Sejarah Kasus sing Menarik

Crita sing nyenengake yaiku Sergio Maresca, Managing Director (MD) saka Hotel Mediterraneo, sing tradhisi keramahan lan owah-owahan generasi suwene luwih saka 100 taun, lan diklasifikasikake minangka "sejarah kasus" sing tunggal.

Wiwitane, hotel iki minangka omah pribadi sing dibangun ing taun 1912 lan malih dadi hotel dening Antonietta Lauro, "nenek Etta," sedulur saka pemilik kapal Achille Lauro, simbah simbah lan simbah sing saiki ngatur hotel kasebut.

"Generasi wis sukses lan mitra kulawarga anyar gabung karo bisnis kasebut, nanging semangat perhotelan tetep padha. Kanggo kita, iki mesthi dadi omah gedhe sing dadi kulawarga gedhe kanggo kolaborator sing larang regane lan klien lan kanca lawas lan anyar, "ujare MD hotel.

Gawe anyar kanggo ngadhepi mbesuk

Sumbangan provinsi diwenehake saka hukum Invitalia babagan nyusun ulang 12 hotel gedhe ing Sorrento. Tujuan operasi kasebut yaiku kanggo ngunggahake standar kualitas fasilitas hotel kanthi menehi hibah sing ora bisa dilunasi lan utang subsidi.

Semenanjung Sorrento, antara liya, regane kalebu 15% aliran Campania lan 30% provinsi Napoli, lan kira-kira 0.75% saka kabeh gerakan pariwisata hotel nasional.

Ing babagan iki, rasa penasaran nyebabake investigasi kasus kasebut kanthi wawancara karo Pietro Monti, Direktur Pemasaran siji-sijine properti ultra-centennial ing wilayah Sorrento, sing dicritakake MD, sing dadi ahli waris inisiatif restrukturisasi.

Pinjaman kasebut, miturut Piero Monti, diinvestasikan kanggo ngapikake hotel kanthi citra ing saben sektor omah kanthi perabotan sing nggambarake gaya segara kanthi kunci modern-elegan. Gaya sing ditrapake yaiku solusi arsitektur modis lan fungsional sing digawe nganggo bahan baku khas pesisir - lava Vesuvia, lantai parket sing ngelingake tungku sing dibangun ing segara, lampu gaya nelayan, lan dekorasi lan lemari ing kuningan - bahan sing prosese duwe asale saka tradhisi Neapolitan.

Ruang makan Cellar ing restoran Donna Sofia khusus kanggo tamu spesial - Foto © Mario Masciullo

Ditambahake yaiku sektor gastronomi lan transformasi teras dadi SkyBar sing apik kanthi pemandangan panorama Teluk Napoli menyang gunung berapi Vesuvius. Yacht motor sing kuat kasedhiya kanggo tamu kanggo lelungan menyang pulau Capri sing cedhak utawa ing papan liya. Renovasi lan layanan anyar kalebu pantai pribadi entuk hotel liyane ing hotel, dadi saiki dadi hotel bintang 5.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.

Ninggalake Komentar