Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Breaking Libanon News wong Saint Kitts lan Nevis Breaking News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur Wtn

Apa Pamrentah St. Kitts & Nevis saiki dadi Perusahaan Pidana?

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sampeyan kudu tuku paspor manca? Kitts lan Nevis siyap adol paspor kanthi paling pait - luwih, luwih apik - lan kabeh sah lan resmi.
Kepiye yen dadi warga negara sing durung nate dibukak lan ora nate dibukak, nanging entuk akses menyang 160 negara liyane?
Pamrentah St. Kitts lan Nevis berkonspirasi karo Mitra Global CS Perusahaan Inggris kanggo nggampangake iki.
PR Newswire ora duwe masalah dadi bagean saka skema iki kanggo ningkatake kegiyatan kasebut ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email
  • Dina iki, CS Global Partners ngiklanake spesialisasi rilis pers ing PR NewsWire kanggo wartawan kanggo njupuk lan nerbitake laporan wedi ing Libanon lan adol kewarganegaraan menyang wong-wong Libanon dadi St. Kitts lan Nevis kewarganegaraan.
  • CS Global Partners malah duwe tarif khusus kanggo paspor St. Kitts lan Nevis saiki lan ngelingake iki mung kanggo wektu winates.
  • Kitts lan Nevis kanthi absen pariwisata butuh dhuwit kasebut. Amerika Serikat lan Uni Eropa bakal terus ngakoni warga St. Kitts lan Nevis tanpa visa. Amerika Serikat pancen duwe perjanjian khusus karo St. Kitts kanggo skema supaya gampang entuk ijin kerja AS lan Green Card - kabeh didol.

Adol kewarganegaraan minangka tren paling anyar ing bisnis ing pirang-pirang negara sing keluwen dhuwit ing saindenging jagad. Negara-negara kaya ngono asring duwe reputasi apik ing jagad iki, mula warga anyar seneng kaluwihan lan akses menyang negara sing biasane ora bisa entuk visa. Ing kasus St. Kitts, warga bisa mlebu luwih saka 160 negara tanpa visa.

Kewarganegaraan kaya ngono uga dadi lawang mburi ijin kerja lan kertu ijo ing Amerika Serikat.

Mitra Global Global dina iki njaluk kulawarga-kulawarga Libanon dadi warga St. Kitts lan Nevis.

Iki pesen sing disebarake menyang Rakyat Libanon atas jenenge Pamrentah St. Kitts lan Nevis

Laporan Anyar Ngelingake 'Pangentasan Massa Katelu' saka Libanon, Utamane saka Bi-Nasional Minangka Krisis Ngebut

Rilis pers St. Kitts lan Nevis sing disebar dening perwakilan negara-negara CS GLobal Partners diwiwiti kanthi laporan rasa wedi sing dirancang kanggo ngasilake nekat lan para wartawan bisa narik kawigaten babagan crita kasebut.

Rilis kasebut ujar:

Laporan sing diterbitake dening Observatorium Krisis ing Universitas Amerika Beirut ing Libanon wis nyimpulake manawa bangsa kasebut mlebu gelombang emigrasi massa kaping telu. Miturut laporan kasebut, indikator internal babagan mlebu Libanon menyang gelombang emigrasi massal minangka kemungkinan gedhe kanggo emigrasi ing antarane para pemuda Lebanon. Adhedhasar survey sing digawe taun kepungkur, 77 persen pemuda Lebanon ujar manawa mikir babagan hijrah lan ngupayakake, lan persentase iki paling dhuwur ing kabeh negara Arab.

Lebanon wiwit ngalami akeh krisis, kalebu perang, pembunuhan, lan konflik politik amarga ana korupsi lan pamrentah sing ala. Pound Libanon ambruk udakara 80 persen, dene deposan ilang akses menyang tabungan nyawane. Akeh profesional, kalebu dokter, akademisi, wirausahawan, lan desainer, sing wis mangkat utawa ngrancang arep lunga. Ing pirang-pirang kasus, dheweke entuk negara nomer loro sing diduweni dening wong tuwa utawa kakek-nenek sing ninggalake Libanon kanthi gelombang emigrasi ing jaman kepungkur.

Sing durung duwe cadangan kewarganegaraan leluhur sadurunge wis nggunakake cara sing ora konvensional kanggo entuk kewarganegaraan. Micha Emmett, CEO CS Global Partners, minangka saran solusi kewarganegaraan sing bermarkas ing London, ujar manawa akeh warga Lebanon wis takon babagan program Kewarganegaraan dening Investasi (CBI). CBI minangka cara imigrasi sing menehi investor menehi dhuwit tartamtu kanggo ekonomi negara kanggo ngganti kewarganegaraan, sing pungkasane ngasilake paspor negara kasebut.

"CBI asring dadi resor paling apik lan paling cepet kanggo wong-wong sing ora yakin ing negara asal lan pengin cara kanggo ngamanake kekayaan lan masa depan kulawarga," ujare Emmett. "Sayange, jagad sing kita lakoni bisa uga ora bisa ditebak, lan wektu sing ora becik bisa nempuh kita kapan wae. CBI ngidini saben wong duwe rencana cadangan kanggo wektu kasebut. "

Sawetara Program CBI sing paling akeh digoleki yaiku ing Karibia, mula ide kasebut diwiwiti. Kewarganegaraan saka Program St Kitts lan Nevis 'CBI bisa ditindakake tanpa repot-repot sing dibutuhake utawa lelungan sing dibutuhake. Kabeh proses umume bisa ditindakake kanthi online sajrone sawetara wulan. Miturut ahli ing majalah Financial Times 'PWM, program iki saiki dadi sing paling apik ing saindenging jagad. 

Warga St. Kitts lan Nevis bisa lelungan menyang udakara 160 negara kanthi bebas visa utawa kanthi visa nalika teka. Dheweke uga bisa nambah tanggungan lan nurunake kewarganegaraan kanggo generasi sabanjure. 

Kajaba iku, ora ana Warga St. Nevis sing mentas ditampa iki sing kudu nate ngunjungi negara sing nggawa paspor.

Miturut tawaran wektu winates, kulawarga nganti patang wong mung kudu nyumbang USD150,000, nyuda pangurangan USD45,000.

Ketua Jaringan Pariwisata Dunia Juergen Steinmetz ujar:

Wirang karo St. Kitts lan Nevis amarga nggawe latar mburi kewarganegaraan sing dituku.

Imigrasi minangka masalah serius lan kudu diwenehake marang wong-wong sing pantes diwiwiti ing negara sing ngajokake kewarganegaraan.

Adol kewarganegaraan ora mung salah, nanging uga ngrusak integritas kewarganegaraan. Iki uga ancaman keamanan lan keamanan ora mung kanggo negara sing menehi paspor didol nanging uga kanggo saben negara sing menehi akses amarga paspor iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar