24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Awards Warta Breaking UAE

Penghargaan Pariwisata Global ngumumake para pemenang ing saindenging jagad kanggo taun 2021

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Penghargaan Pariwisata lobal ngumumake para pemenang ing saindenging jagad kanggo taun 2021. Sanajan industri Pariwisata lan pariwisata ing saindenging jagad iki ngalami wektu angel sajrone 18 wulan kepungkur, umume sektor pariwisata bali menyang normal sing anyar kanggo nawakake keramahan kelas internasional pengalaman Pangenalan lan Ganjaran minangka salah sawijining panyengkuyung penting kanggo motivasi para pemain sing apik banget supaya bisa ngasilake sing paling apik ing wulan sing bakal teka, utamane sajrone situat pandemi iki

Print Friendly, PDF & Email
  • Penghargaan Pariwisata Global ngilangi biaya mlebu / registrasi lan pemasaran kanggo ndhukung profesional industri perhotelan ing program penghargaan Taun 2021.
  • Peserta saka 50+ negara sing kalebu 3,000+ nominasi saka saindenging jagad. 500+ perusahaan digawe dadi finalis taun iki lan udakara 100+ pemenang diumumake kanggo Taun 2021. T
  • Nominasi lan pemenang saka kabeh wilayah kayata Timur Tengah, Asia, Afrika, Amerika, Oceania, lan Eropa. Luwih saka 70% nominasi kalebu kategori Hotel Butik sing ndadekake Global Pariwisata Penghargaan unik ing industri plancongan lan pariwisata.

Program Penghargaan nduweni tim juri sing kalebu 50+ profesional industri pariwisata sing berpengalaman ing saindenging jagad. Saben nominasi dipilih liwat rong puteran evaluasi juri bebarengan karo mriksa protokol COVID kanggo njamin keamanan maksimal kanggo saben tamu sing tetep tetep. Pengumuman Pemenang Penghargaan Pariwisata Global 2021 dileksanakake tanpa prelu upacara Gala ing endi undhangan teka ing acara sosial kanthi sarat mbuwang dhuwit kanggo lelungan, nginep & meja, utawa kursi. 

GTA nawakake kesempatan kanggo kabeh pemenang kanggo nampa paket pemenang kalebu layanan promosi, piala, sertifikat, utawa plak tembok kanggo ngelingi kemenangan lan tampilan kanggo para pelanggan. Kajaba iku

dheweke mbantu nyedhiyakake para pemenang kanthi kesempatan promosi media digital lan sosial liwat publikasi lan mitra. 

Global Tourism Awards 2021 kanthi bangga ngumumake para pemenang kaya ing ngisor iki,

Resor lan Spa Bunaken Oasis Dive - Resor Butik Terbaik ing Indonesia 2021
Oakwood Hotel & Residence Sri Racha - Hotel paling apik ing Thailand 2021
Tigress Resort and Spa - Resor Hutan Terbaik ing India 2021
Mystery kamchatka - Hotel Green paling apik ing Petropavlovsk-Kamchatskij 2021
Amari Dhaka - Merek Hotel Bisnis paling apik ing Bangladesh 2021
Kalya Suites - Retret Butik paling apik ing Dimos Santorini 2021
Merit Royal & Premium Hotel - Hotel Kasino Mewah Paling apik ing Siprus 2021
Tigre de Cristal Hotel & Resort - Hotel Bintang 5 paling apik ing Vladivostok 2021
Sulaf Luxury Hotel - Hotel Kutha Paling apik ing Yordania 2021
Orbi City Hotel - Hotel Apartemen Pantai paling apik ing Batumi 2021
Howard Johnson Plaza Dening Wyndham Dubai Deira - Hotel Bintang 4 paling apik ing Dubai 2021
Pondok tamu Dzimbahwe - Rumah Tamu Keluarga Paling apik 2021
Bandara Suites Silom, BangkokBest City Hotel in Bangkok 2021
Residence Inn by Marriott Montreal Downtown - Best Family Hotel 2021
Heritage Hill Hotel - Hotel Butik Bintang 4 paling Anyar sing apik ing Athena 2021
Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort - Resor Pantai mewah paling apik ing Ras Al Khaimah 2021
Le Amarga Matote - Retret Butik Paling Apik 2021
Theartemis Palace - Hotel kutha paling apik ing Rethymno 2021
Royal Marmin Bay - Wong diwasa paling apik mung Hotel Butik 2021
Hotel Varese - Hotel Modern Modern 2021, Best Business Hotel 2021
Atana Musandam Resort Oman - Resor paling apik ing Oman 2021
Lotte Hotel yangon - Hotel paling apik ing Yangon 2021
Cocoon Suites - Hotel Butik paling apik ing Yunani 2021
EUROPROOMS - Omah paling apik ing Torino 2021
Apartemen Atitlán - Apartemen Kulawarga Paling apik 2021
DOUBLETREE BY HILTON GAZIANTEP TURKEY - Best Business Hotel 2021
The Grand Gloria Hotel - Hotel Bintang 5 paling apik ing Georgia 2021
Villa Vuchev - Villa Butik Mewah Terbaik 2021
Hotel Orca Praia - Hotel Best Ocean View 2021
Château de Fonscolombe - Hotel Castle Terbaik 2021
Omah Torlinnhe - Omah Tamu Paling apik 2021
Kartuli Hotel - Hotel Butik paling apik ing Batumi 2021
Inap sarapan Giovaldi's - Hotel Inap Sarapan Terbaik di Torino 2021
Southern Plaza Hotel - Hotel Butik paling apik ing Kolkata 2021
Maru Maru Hotel - Hotel Butik paling apik ing Zanzibar 2021
Hawthorn Suites By Wyndham Abuja - Hotel Bintang 4 paling apik ing Abuja 2021
Hotel Protea dening Marriott Kampala - Hotel Bisnis paling apik ing Kampala 2021
The Avenue A Murwab Hotel - Hotel Bisnis Paling apik ing Qatar 2021
[email dilindhungi] Design Hotel Pattaya - Hotel Desain Terbaik di Pattaya 2021
Colibri Inn Hotel - Hotel Paling apik ing Demokrat
DELANO HOTEL & SPA - Hotel Kota Paling apik ing Bahir Dar 2021
Royal KK International Company Limited - Resort Pantai Terbaik ing Pathein 2021
Koro Sun Resort and Rainforest Spa - Hotel Keluarga Paling apik ing Divisi Lor 2021
Ramada Olivie Nazareth - Hotel Paling apik ing Israel 2021
Pema dening Realm! - Hotel Desain Terbaik ing Thimphu 2021
Hotel lan Resor Eskala - Resort Pantai Terbaik ing Myanmar 2021
Wli Water Heights Hotel - Best Eco Safari Lodge ing Hohoe 2021
Makkah Hotel & Towers - Hotel paling apik ing Arab Saudi 2021
The Resident Towers - Hotel Gaya urip paling apik ing Pondicherry 2021
Triumph Plaza Hotel - Hotel Bisnis paling apik ing Kairo 2021

Matur suwun sanget kanggo kabeh pemenang Penghargaan Pariwisata Global 2021 atas jeneng Tim Manajemen GTA, Jury. 

Matur suwun kabeh Nominasi saka kabeh wilayah, Tim Juri, Media / Press, Mitra lan profesional industri Pariwisata sing nggawe Global Tourism Awards 2021 dadi Turisme sing sukses banget.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar