24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Warta Pamrentah Kabar Olahraga Warta Mewah News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan USA Breaking News

Pedoman Kesehatan CDC: Ora cukup kanggo Jalur Pelayaran Karnaval

Karnaval Kemuliaan Karnaval Cruise ndhukung pamulihan pasca-New Orleans
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Karnaval Cruise Line Wis Seneng-seneng. Dadi Aman protokol lan prosedur wis dikembangake kanthi konsultasi karo ahli medis. Iki dirancang supaya efektif lan bisa adaptasi nalika kahanan kesehatan masarakat saiki berkembang.
Nganti saiki, kabeh operasi Karnaval bakal memenuhi standar iki. Supaya kapal pesiar bisa miwiti maneh operasi lan njaga kapercayan saka tujuan sing dikunjungi lan dikirim ing itineraries lan pengalaman tamu.

Print Friendly, PDF & Email
  • Karnaval Cruise Line minangka jalur pelayaran pertama sing mlayu saka Pelabuhan Baltimore wiwit jeda industri sajrone mandheg ing operasi. 
  • Carnival Pride bakal budhal dina iki kanthi plancongan pitung dina menyang Bahama, ngunjungi tujuan populer ing Nassau, Freeport lan pulau pribadi Half Moon Cay. 
  • Sadurunge mangkat, acara "Back to Fun" dianakake ing terminal nalika Presiden Karnaval Christine Duffy, Kapten Karnaval Pride Maurizio Ruggiero lan Direktur Eksekutif Pelabuhan Baltimore William P. Doyle motong pita upacara lan kanthi resmi nampani tamu pertama ing papan kasebut .

"Kita seneng banget bisa bali ing Baltimore, nyedhiyakake tamu kanggo plesiran santai sing wis ditunggu kanthi sabar nanging uga ndhukung ekonomi lokal lan menehi kesempatan marang para kru kanggo nyengkuyung kulawargane," ujare Christine Duffy , presiden Karnaval Cruise Line. "Baltimore wis dadi mitra sing apik luwih saka sepuluh taun lan kita seneng bali menyang Fun ing pasar kunci iki sing atusan ewu tamu ing Timur Laut lan ing pesisir Atlantik."

"Apa dina sing apik kanggo Pelabuhan Baltimore!" ujar Direktur Eksekutif Pelabuhan Baltimore William P. Doyle. "Kita wis suwe ngenteni supaya bisa ngasilake Karnaval Bangga menyang Kutha Pesona. Kapal Pesiar Baltimore hebat banget - terminal pelayaran langsung langsung saka Interstate 95 lan Bandara BWI Thurgood Marshall mung kari 15 menit. Terminal pelayaran kasebut dununge ing sandhing Inner Harbor sing misuwur ing dunia Baltimore, uga Federal Hill, Fort McHenry, lan Fells Point. Ana akeh pilihan tamasya, makan, lan blanja. Dadi pelayaran saka Baltimore, nikmati kutha gedhe kita, banjur layar menyang swarga tropis sing paling luar biasa ing donya. "  

Karnaval Cruise Line ngluncurake program pelayaran babak pisanan saka Baltimore ing taun 2009 lan wiwit iku wis nggawa luwih saka sayuta tamu, nggawe Karnaval dadi operator pelayaran nomer siji saka pelabuhan. 

Ing wulan November, kapal sing luwih anyar, Karnaval Legend, bakal ngganti Karnaval Pride ing Baltimore nalika Karnaval Pride ganti budhal saka Tampa. 

Karnaval nawakake macem-macem pilihan pelayaran paling akeh saka Baltimore, kalebu:

  • Pelayaran enem lan pitung dina menyang Bermuda lan Bahama
  • Wolung dina lelungan menyang Kanada / New England lan Karibia
  • Pelayaran Karnaval 14 dina menyang Terusan Panama lan Karibia kidul sing eksotis.  
  • Pelayaran Karnaval ing kapal Karnaval Legenda ing wulan Maret 2022 kanthi kegiyatan lan hiburan khusus ing kapal bareng karo 50 Karnaval Cruise Lineth Perayaan ulang taun. 

Protokol operasional Karnaval ngluwihi rekomendasi saka Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit AS. 

Karnaval bakal terus nglakokake pelayaran sing divaksinasi kaya sing wis ditemtokake dening CDC, kalebu kabeh kru divaksinasi.

Kanthi ati-ati lan nanggepi tambah akeh kasus COVID-19 ing AS sing disebabake varian Delta, Karnaval nganyari protokol lan persyaratan babagan tes pra-pelayaran kanggo tamu sing divaksinasi lengkap lan kebijakan topeng ing kapal.

Karnaval ngarepake langkah kasebut bakal sementara lan bakal nyetel protokol kita adhedhasar saran saka penasihat kesehatan medis lan umum.

Mangkene langkah-langkah sing diadopsi lan dikomunikasikan dening Carnival Cruise Line

BOOKING

Kabeh tamu kudu mriksa kanthi premis lan saran kesehatan pre-travel ing situs web lan Situs web Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit (CDC) AS .

INFORMASI PRE-BOARDING: Kanggo ngatur pelayaran sing divaksinasi, penting banget kanggo kabeh tamu supaya bisa mriksa email pengesahan vaksin pra-pelayaran sing kudu dirampungake kanggo saben wong sing pengin nggawe reservasi. Para tamu dijaluk nganyari profil ing Carnival.com kanthi informasi kontak saiki amarga bakal komunikasi liwat seri email. Waca kabeh korespondensi lan lengkapake kabeh panjaluk kanggo informasi pra-asrama. Gagal tundhuk karo panjaluk informasi pra-pelayaran kanthi tepat wektu bakal nyebabake pembatalan.

STANDAR VACCINATION & TESTING

Tamu sing Vaksinasi Kanthi Lengkap

Pelayaran vaksinasi kasedhiya kanggo tamu sing wis nampa vaksin COVID-19 dosis pungkasan paling ora 14 dina sadurunge dina pelayaran lan duwe bukti vaksinasi.

Kanggo pelayaran mangkat nganti tanggal 12 September 2021, tamu sing divaksinasi kanthi lengkap uga kudu nuduhake asil negatif saka tes COVID-19 (PCR utawa antigen) sing ditindakake sajrone telung dina sadurunge prahu. Contone, yen lelayaran dina Setu, tes bisa uga ditindakake wiwit dina Rebo nganti Jumuah. Para tamu uga bisa tes nalika esuk diwiwiti nalika wis dijamin bakal nampa asil tes sadurunge mlebu.

Efektif karo pelayaran wiwit tanggal 13 September 2021, CDC mbutuhake tes pra-pelayaran kanggo tamu sing divaksinasi dijupuk sajrone rong dina sadurunge tanggal pelayaran. Yen lelayaran dina Setu, tes bisa ditindakake dina Kamis lan Jumuah, lan nganti pungkasan Setu, yen sampeyan dijamin bakal nampa asil nalika mlebu.

Bukti vaksinasi, kaya ing ngisor iki, dibutuhake ing terminal sadurunge mlebu:

  • Cathetan vaksinasi asli sing diterbitake dening otoritas kesehatan negara sing ngatur vaksinasi (yaiku, Kartu Rekam Vaksinasi CDC AS). Salinan utawa foto ora ditampa.
  • Sertifikat COVID-19 digital (kode QR bisa ditampa), cathetan vaksinasi COVID-19 saka panyedhiya layanan kesehatan (email digital asli sing ditampa), cathetan kesehatan elektronik pribadi utawa cathetan Sistem Informasi Imunisasi pemerintah uga bisa ditampa.
  • Jeneng lan tanggal lahir ing cathetan vaksinasi kudu cocog karo dokumen lelungan tamu lan nuduhake manawa tamu wis divaksinasi kanthi lengkap. Tanggal vaksinasi kudu nuduhake manawa tamu wis ngrampungake dosis sing dibutuhake paling ora 14 dina sadurunge tanggal berlayar. Iki tegese nalika dina embarkasi, 15 dina bakal kliwat wiwit dosis pungkasan ditampa. Jinis vaksin, tanggal diterbitake, lan nomer akeh kudu katon jelas.

Disaranake para tamu duwe informasi kontak (email lan telpon) sing kasedhiya langsung saka panyedhiya layanan kesehatan utawa situs klinik sing nerbitake sertifikat kasebut, kanggo ngetrapake vaksinasi yen dibutuhake. Situs pendaptaran vaksinasi uga bisa digunakake.

Tamu disaranake maneh kanggo mriksa cathetan vaksinasi lan mesthine wis cocog karo standar kita, uga duwe bukti asil tes COVID-19 sing negatif, sadurunge lelungan menyang terminal pelayaran kanggo nyegah kahanan sing ora bisa pelayaran utawa layak dibalekake.

Kanggo pelayaran sing mangkat saka AS, CDC mbutuhake kaloro vaksin ing seri 2 dosis padha jinis. Dheweke uga mung nampa vaksin campuran mRNA (Pfizer lan Moderna). Ora ana kombinasi vaksin liyane sing memenuhi kriteria sing bakal dianggep divaksinasi kanthi lengkap. Contone, tamu Kanada utawa internasional liyane sing nampa kombinasi AstraZeneca lan Pfizer dianggep ora divaksinasi dening CDC. Tamu sing durung divaksinasi kanthi lengkap, miturut kritéria kasebut, bakal dianggep ora divaksinasi lan kudu ndhaptar pengecualian vaksinasi.

Tamu sing durung divaksinasi - Pangecualian kanggo Standar Vaksinasi

Syarat kanggo kapal pesiar mlebu pelabuhan ing sanjabane AS terus berkembang lan Karnaval Cruise Line kudu tetep tundhuk marang peraturan kasebut. Pengecualian vaksin kanggo pelayaran menyang Karibia bakal diwatesi kanggo bocah cilik ing umur 12 taun, lan remaja lan wong diwasa kanthi kahanan medis sing bisa menehi konfirmasi tertulis saka panyedhiya medis manawa ora bisa divaksinasi amarga alasan medis. Pelayaran kita saka Florida, Texas, Louisiana, lan Maryland bakal digunakake miturut kritéria kasebut nganti 31 Desember 2021 kanthi asumsi manawa watesan saiki lan berkembang sing dileksanakake dening tujuan bakal tetep tetep.

Pengecualian vaksin kanggo kapal sing mangkat saka Long Beach, California bakal terus ditampa kanggo bocah-bocah ing umur 12 taun lan kaya sing diwajibake karo ukum federal AS (ing papan alesan medis lan duwe kapercayan agama sing tulus).

On Carnival Miracle® saka Seattle; Carnival Pride® 31 Oktober 2021 saka Baltimore; Carnival Glory® 28 November 2021 saka New Orleans; lan Carnival Miracle® 28 November 2021 saka Long Beach, pengecualian vaksin mung bakal ditrapake kaya sing diwajibake miturut ukum.

Pengecualian kanggo bocah lan wong diwasa ora dijamin lan dikontrol kapasitas adhedhasar jumlah tamu sing divaksinasi sing diprakirake bakal mlebu. Para tamu sing durung divaksinasi diwenehi pengecualian kudu netepi syarat lan protokol tartamtu, kalebu:

testing
  • Nampilake tes PCR COVID-19 negatif nalika check-in, dijupuk antara 72 lan 24 jam sadurunge tanggal pelayaran (contone, yen lelayaran dina Setu, tes bisa ditindakake kapan wae saka dina Rebo nganti Jumuah, nanging ora ing esuk munggah pesawat). Tamu sing durung divaksinasi kudu njupuk tes antigen tambahan nalika diwiwiti, lan nyoba maneh sajrone 24 jam debarkasi ing kabeh pelayaran luwih saka 4 dina. Biaya $ 150 saben wong bakal kabiji ing akun layar Sail lan Sign tamu kanggo ngisi biaya tes, nglaporake lan skrining kesehatan lan safety. Bocah-bocah ing ngisor umur rong taun ora dikatutake syarat tes.
Syarat Asuransi Plancongan - Kapal Berbasis Florida lan Texas
  • Tamu sing durung divaksinasi sing lelayaran ing kapal sing mangkat saka Florida utawa Texas kudu nuduhake bukti jangkoan asuransi perjalanan nalika mriksa. (Deleng bagean ing ngisor iki kanggo rincian lengkap babagan syarat asuransi lelungan.)
Cathetan Dhokter - Kapal Berbasis Florida, Texas, Louisiana, lan Maryland
  • Yen sampeyan nampa pengecualian vaksinasi amarga alasan medis, surat saka panyedhiya medis sing ujar manawa tamu ora bisa divaksinasi amarga alasan medis kudu ditampilake ing check-in.
Kunjungan lan Wisata Pantai
  • Tamu sing durung divaksinasi ora bisa mlebu ing pelabuhan telpon dhewe. Tamu mung bisa debark ing port telpon yen dipesen ing tur gelembung sing disponsori Karnaval.
  • Tur gelembung sing disetujoni Karnaval minangka wisata sing bisa digunakake ing lingkungan sing dikendhaleni. Tamu bakal dikawal saka kapal menyang tamasya lan bali menyang kapal langsung bali saka tamasya pantai. Ora diijini mandheg tanpa jadwal (kayata, toko hadiah, bar, restoran, lsp).
  • Yen sampeyan milih ora tuku tur gelembung, tur gelembung wis entek, utawa dibatalake amarga cuaca, tamu sing durung divaksinasi kudu tetep ana ing papan kasebut.
  • Tamu sing melu tur gelembung, tanpa preduli status vaksinasi, kudu ngetutake kabeh protokol tur lan pandhuan lokal babagan tes / skrining, nganggo topeng, jarak fisik, lan liya-liyane. Kita ora bisa njamin yen watesan tambahan ora bakal dileksanakake dening panguwasa lokal ing tujuan sing kita lakoni dolan mrono Contone, adhedhasar kesepakatan karo San Juan, tamu sing durung divaksinasi kudu tetep ana ing papan nalika teka ing kana.
  • Tamu sing ora tundhuk karo lingkungan sing dikontrol tur gelembung bakal dicopot saka tur kasebut.
  • Yen pelayaran sampeyan ngunjungi plabuhan pribadi, kayata Half Moon Cay lan Princess Cays, tamu sing durung divaksinasi bisa langsung lunga ing darat utawa tuku tur apa wae.

Mangga deleng kita Bali menyang FAQ Layanan kanggo dhaptar lengkap babagan protokol lan persyaratane, sing terus berkembang lan bisa uga owah tanpa kabar sadurunge.

Panjaluk pengecualian sing dikelola kanthi kapasitas kudu dikirim sajrone 48 jam sawise nggawe reservasi anyar. Panjaluk bakal diproses sawise pesenan dibayar kanthi lengkap, kanthi tanggal lelayaran, lan sawise ngrampungake kira-kira jumlah tamu sing divaksinasi.

Yen sampeyan tamu sing durung divaksinasi, reservasi sampeyan ora bakal dikonfirmasi kajaba sampeyan nampa pengecualian sing disetujoni, sing bakal ditanggepi sajrone 14 dina sawise lelayaran. Sembarang tamu sing durung divaksinasi sing disetujoni pengecualian bakal diwajibake maneh lan setuju kabeh watesan lan protokol sing kasebut ing ndhuwur sadurunge mlebu kapal.

Yen kita ora bisa nyetujoni panjaluk kasebut, tamu bakal duwe pilihan kanggo mbatalake tamu sing ora divaksinasi saka reservasi, pindhah menyang tanggal pelayaran mbesuk utawa mbatalake kanthi mbalekake dhuwit menyang bentuk pambayaran asli. Sayange, kita ora bisa ngrewangi biaya sing gegandhengan karo panjaluk pengecualian sing ditolak, lan para tamu nganggep kabeh risiko sing ana gandhengane karo biaya lelungan sing ora bisa dibalekake (yaiku, tarif udhara, hotel).

Kita ngerti manawa tamu sing ora divaksinasi bakal nemoni watesan sementara sajrone fase awal restart, bebarengan karo biaya tambahan kanggo tes lan asuransi lan optimis protokol kasebut bakal terus berkembang suwe-suwe.

Kabeh tamu sing plancongan bali, tanpa preduli status vaksinasi, kudu dites ing antarane pelayaran.

PERSYARATAN INSURANS TRAVEL KANGGO PUNING TANPA INVACCINATED - FLORIDA & TEXAS BASED SHIPS *

  • Tamu sing durung divaksinasi sing lelayaran ing kapal sing mangkat saka Florida utawa Texas kudu nuduhake bukti jangkoan asuransi perjalanan nalika mriksa. Syarat iki saiki dilalekake kanggo bocah-bocah ing umur 12 taun sing ora memenuhi syarat kanggo vaksin. Nanging, wong tuwa disaranake supaya tuku asuransi perjalanan kanggo anake disaranake banget.
  • Syarat kabijakan: minimal US $ 10,000, saben wong, kanggo biaya pambayaran medis lan jangkoan US $ 30,000 kanggo evakuasi medis darurat lan tanpa ana pangecualian COVID-19.
  • Kebijakan asuransi kudu menehi jeneng tamu sing durung ditemtokake minangka sing duwe kebijakan utawa ahli waris lan bisa uga dituku saka perusahaan asuransi perjalanan sing dipilih utawa liwat Perlindhungan Karnaval, sing kalebu jangkoan sing dibutuhake.
  • Perlindhungan Liburan Karnaval kasedhiya kanggo dituku nganti 14 dina sadurunge lelayaran kanggo tamu sing manggon ing AS (ora kalebu New York lan Puerto Rico), Kanada (ora kalebu Quebec), Kepulauan Virgin AS (St. Thomas, St. John lan St. Croix) lan Samoa Amerika. (Cathetan: pesenan sampeyan kudu dibayar nganggo mata uang AS.) Yen sampeyan pengin tuku Perlindhungan Liburan Karnaval, waca 1-800-KARNIVAL, Perencana Liburan Pribadi, utawa penasihat perjalanan.
  • Tamu sing durung divaksinasi tanpa bukti asuransi sing dibutuhake ora diijini berlayar lan ora bakal menehi pengembalian dana.

* Adhedhasar syarat tujuan tartamtu. Sawetara pelabuhan tujuan sing kita layari dioperasikake dening entitas afiliasi Karnaval kanthi konsesi utawa lisensi pamrentah.

MENYAMBUNGKAN SKREN KESEHATAN

Kabeh tamu bakal dijaluk ngrampungake kuesioner kesehatan online 72 jam sadurunge lelayaran lan nglakoni pemeriksaan kesehatan pra-embarkasi sing luwih apik, sing bakal kalebu konfirmasi tanggapan skrining kesehatan, validasi dokumen vaksinasi lan tes COVID-19 sing dibutuhake.

Kita bakal ngrujuk sapa wae sing duwe pratandha lan gejala COVID-19, utawa sing diidentifikasi duwe risiko, kanggo pemeriksaan medis tambahan sadurunge diidini. Tamu bakal ditemokake dening staf medis lan asrama bakal disetujoni miturut kabijakane. Pemeriksaan sekunder (lan pemeriksaan kesehatan sajrone pelayaran) bakal ditindakake yen prelu.

Sembarang tamu sing positif ing embarkasi, lan kanca sing plancongan ing ruangan sing padha, uga kontak liyane, ora bakal bisa pelayaran lan bakal diwenehi kredit pelayaran mbesuk. (Kontak cedhak yaiku wong sing wis ana ing 6 kaki wong sing kena infeksi / gejala kanthi kumulatif 15 menit utawa luwih sajrone 24 jam sajrone 14 dina sadurunge lelayaran.)

quarantine

Kebijakan Karnaval Cruise Line yaiku supaya kabeh wong kudu divaksinasi, kanthi sithik pengecualian kanggo bocah-bocah ing umur 12 taun lan sing ora bisa divaksinasi. Pendekatan iki ngluwihi persyaratan kanggo pelayaran sing divaksinasi miturut pandhuan CDC, lan memenuhi syarat sing ditemtokake dening tujuan sing dilayari nalika pelayaran.

Saliyane pelayaran sing divaksinasi, kita uga ngetrapake protokol lengkap minangka bagean saka restart, kanthi kapentingan kesehatan lan keamanan para tamu, kru lan tujuan sing dadi prioritas utama. Amarga kasus terobosan COVID-19 sing kedadeyan ing saindenging negara ing antarane wong-wong sing divaksinasi, persyaratan tes pra-pelayaran ditambahi kalebu ALL tamu. Kita uga wis ngembangake syarat topeng sing mrentahake supaya para tamu nganggo topeng ing njero ruangan ing papan sing luwih akeh lan wilayah sing akeh wong kumpul.

Sanajan protokol kasebut wis ana, bisa uga ana kasus COVID-19 positif nalika sampeyan lelayaran. Kapal kita duwe pusat medis kanthi kemampuan diagnosis lan tes lan dilengkapi kanggo nglacak kontak. Kru kita wis divaksinasi lengkap lan nganggo topeng ing njero omah sawayah-wayah. Amarga protokol kita, kasus-kasus positif adoh saka komunitas sing ngalami gisik pantai. Nanging, yen Varian Delta nyebabake kasus ing populasi vaksinasi, sampeyan kudu ngerti informasi ing ngisor iki:

  • Ing acara kasebut, para tamu ngubungi utawa nyedhaki tamu utawa anggota kru sing positif nandhang COVID-19, utawa nampilake gejala penyakit COVID sajrone pelayaran, dheweke lan kontak sing cedhak kudu dijaluk tambahan pengujian lan bisa uga dikarantina ing stateroom nganti tim medis nemtokake manawa aman kanggo nerusake kegiatan pelayaran.
  • Yen tamu lelungan kanthi pesawat udara gabung karo plancongan lan tes positif nalika mlebu kapal lan ora bisa pelayaran - utawa nyoba positif nalika pelayaran - dheweke lan kontak sing cedhak bisa uga kudu karantina sadurunge lelungan mulih.
  • Tamu sing dikarantina ing kapal bakal nampa kredit pelayaran sing bakal diramal ing mangsa ngarep sing padha karo jumlah dina karantina.
  • Kanggo tamu sing kudu karantina sacara lokal, Karnaval bakal mbantu ngatur karantina; Nanging, kabeh biaya sing gegandhengan bakal dadi tanggung jawab para tamu.

MASKRI & PEMBEDARAN JASMANI

Kita luwih disaranake supaya kabeh tamu nganggo topeng rai nalika ing njero omah, khususe tamu sing durung divaksinasi, kalebu bocah-bocah ing umur 12 taun sing kudu nganggo topeng ing area umum, kajaba nalika mangan utawa ngombe. Kabeh tamu umur 2 taun utawa luwih kudu nganggo masker rai ing elevator lan ing area hiburan njero ruangan sing wis ditemtokake, kabeh toko ritel, lan ing kasino, kajaba nalika mangan utawa ngombe. Para tamu diwajibake nganggo topeng rai sadurunge lungguh ing ruang makan utama lan ing area Lido Buffet, lan kadang ing wilayah liyane sing ditemtokake para tamu bisa kumpul (pratandha bakal dipasang). Kajaba iku, topeng dibutuhake ing wilayah sing katutup kayata spa, salon, lan kegiatan ing njero ruangan karo bocah-bocah ing umur 12 taun (yaiku Build-A-Bear®, Family Harbor lan Sky Zone®).

Kabeh tamu kudu nganggo topeng sajrone proses embarkasi lan debarkasi (ing port ngarep lan port panggilan, kalebu proses pra-debarkasi), sajrone kunjungan pesisir sing disetujoni Karnaval lan nalika ana kendaraan transportasi, kalebu transportasi banyu. Kajaba iku, nalika menyang darat, para tamu kudu siyap ngetutake kabeh pandhuan lokal babagan topeng lan jarak fisik. Status pedoman lokal bakal dituduhake karo tamu sadurunge debarkasi ing papan sing dituju.

CATHETAN: Pejabat kesehatan Alaska sing ngawasi kahanan ing darat nyaranake supaya kabeh tamu, kalebu sing divaksinasi kanthi kebak, nganggo topeng rai sawayah-wayah nalika ing njero omah lan uga ing njaba nalika jarak fisik ora bisa dikendhaleni. Aturan AS mrentah supaya kabeh wong nganggo topeng pasuryan ing transportasi umum kalebu bus, sepur, van, bandara, pesawat lan kapal prahu.

Tamu sing divaksinasi ora diwajibake njaga jarak fisik ing kapal kasebut.

Disaranake supaya tamu sing durung divaksinasi njaga jarak fisik kaya ing ngisor iki:

  • Ing jero ruangan - Tetep paling sethithik 6 kaki saka wong liya sing ora ana ing klompok pelayaran. Kaya ngono, kita ngajak sampeyan tangga teparo yen bisa, yen sampeyan bisa.
  • Ing njobo - Tetep paling ora 3 kaki saka wong liya yen ora nganggo topeng lan ora ana ing klompok pelayaran.

PROGRAM YOUTH & SKY ZONE®

Camp Ocean ™: Program bocah sing diawasi kanggo bocah-bocah ing umur 12 taun ing Camp Ocean ora ditawakake saiki.

Lingkaran "C" ® & CLUB O2®: Nomer lan remaja sing ora divaksinasi ora diidini melu program pemuda Circle "C" lan CLUB O2 sing diawasi, utawa ngakses Sky Zone® yen lelayaran ing karnaval Panorama®.

Kasino - UPDATED 8 SEPTEMBER 2021

Kanggo promosi keamanan, jarak fisik lan kesehatan masyarakat, kita wis nganyari protokol kasino ing kapal, wiwit Sabtu, 11 September.

  • Kasino kanggo pemain aktif lan kanca mung; ora ana kumpul ing kasino.
  • Kursi ing meja lan slot game mung kasedhiya kanggo pemain.
  • Ora ana udud ing kasino kajaba sampeyan lungguh lan muter.
  • Rokok ora diidini ing kasino yen ditutup.
  • Para tamu diarep-arep nganggo facemask kajaba ngrokok utawa ngombe wedang.
  • Bar kasino ditutup; ombenan bakal dikirim menyang pemain kasino dening staf bar.

Kita ngurmati dhukungan para tamu babagan protokol kasebut sing ditindakake kanthi kepentingan saben wong.

NGALAMI NGALAMI KABEH

Tamu sing divaksinasi bisa melu ing tur sing dioperasikake Karnaval lan tamasya mandiri. Tamu sing durung divaksinasi ora bisa mlebu ing pelabuhan telpon dhewe. Tamu mung bisa debark ing port telpon yen dipesen ing tur gelembung sing disponsori Karnaval. Nanging, yen pelayaran ngunjungi plabuhan pribadi, kayata Half Moon Cay lan Princess Cays, tamu sing durung divaksinasi bisa langsung lunga ing darat utawa tuku tur apa wae.

Sampeyan kudu ngetutake protokol kesehatan kanggo saben port sing dikunjungi, sing ana ing kendhali panguwasa lokal lan bisa diganti tanpa kabar sadurunge. Tamu kudu siyap ngetutake pandhuan lokal babagan nganggo topeng, jarak fisik, tes tes / kesehatan, lsp.

CATHETAN: Syarat tujuan kita bakal terus berkembang lan adhedhasar kesepakatan pelabuhan karo San Juan, tamu sing durung divaksinasi kudu tetep mlebu ing papan kasebut.

Lingkungan ONLINE sing HEALTHY

Nyuwun tulung supaya kita njaga lingkungan sing sehat ing pesawat kanthi nggunakake wastafel tangan lan dispenser pembersih tangan ing lawang mlebu lan ing wilayah sing akeh lalu lintas ing saindenging kapal. Kita uga kudu tamu nuruti pandhuan babagan cara supaya tetep sehat ing kapal lan nalika tekan daratan, liwat program saben dina, sistem hiburan, pengumuman, literatur ing ruangan, lan Aplikasi Karnaval HUB.

PEMERIKSAAN ONLINE

Amarga proses embarkasi anyar, kabeh tamu kudu ngrampungake Check-In Online lan milih Janjian Kedatangan. Check-In Online kasedhiya kanggo tamu Suite, Platinum lan Diamond nalika 16 dina sadurunge lelayaran; akses umum diwiwiti jam 14 dina sadurunge lelayaran. Penting, para tamu teka kanthi tepat wektu amarga sing teka luwih awal ora bisa ditampa lan bakal dijaluk bali ing wektu sing ditemtokake. Kanthi kerja sama kabeh wong, kita bisa kerja bareng kanggo njamin mangkat tepat waktu lan wiwitan plancongan!

RENCANA KARNIVAL KANGGO NGOPERAKEN LELAKU ING NGISOR 31 DESEMBER 2021 ING STANDAR CRUISE VACCINATED:

  • Carnival Vista® saka Galveston
  • Karnaval Horizon® saka Miami
  • Carnival Breeze® saka Galveston
  • Carnival Miracle® saka Seattle
  • Mardi Gras ™ ️ saka Port Canaveral
  • Karnaval Magic® saka Port Canaveral
  • Karnaval Sunrise® saka Miami
  • Carnival Panorama® saka Long Beach
  • Carnival Pride® saka Baltimore; Kapal layar wiwit tanggal 12 September 2021
  • Carnival Dream® saka Galveston; Kapal layar wiwit tanggal 19 September 2021
  • Karnaval Glory® saka New Orleans; Kapal layar wiwit tanggal 19 September 2021
  • Karnaval Miracle® saka Long Beach; Kapal layar wiwit tanggal 27 September 2021
  • Carnival Freedom® saka Miami; Kapal layar wiwit tanggal 9 Oktober 2021
  • Carnival Elation® saka Port Canaveral; Kapal layar wiwit tanggal 11 Oktober 2021
  • Carnival Valor® saka New Orleans; Kapal layar wiwit tanggal 1 November 2021
  • Karnaval Legend® saka Baltimore; Kapal layar wiwit tanggal 14 November 2021
  • Karnaval Pride® saka Tampa; Kapal layar wiwit tanggal 14 November 2021
  • Carnival Conquest® saka Miami; Kapal layar wiwit tanggal 13 Desember 2021
  • Carnival Radiance® saka Long Beach; Kapal layar wiwit tanggal 13 Desember 2021
Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar