24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News Rilis pers transportasi News Wire Plancongan

Perjalanan Liburan Musim Panas Nggawe Nomer Penumpang ing Bandara Frankfurt

Fraport nampa ganti rugi pandemi kanggo njaga operasi ing Bandara Frankfurt
Fraport nampa ganti rugi pandemi kanggo njaga operasi ing Bandara Frankfurt
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Bandhing karo Agustus 2019 nuduhake manawa lalu lintas penumpang FRA ing wulan sing nglaporake (mudhun 51.3 persen) meh tekan setengah level pra-pandemi.1 Udakara 12.7 yuta penumpang mabur liwat Frankfurt ing periode Januari-nganti-Agustus 2021 - kanthi preinan musim panas musim (Juni nganti Agustus) mung 8 yuta penumpang. Sajrone wolung wulan pisanan 2021, lalu lintas penumpang FRA mudhun 15.3 persen taun-taun, dibandingkan karo penurunan 73.2 persen nalika mbandhingake periode lalu lintas sing padha ing taun 2019.

Print Friendly, PDF & Email
  • Angka Lalu Lintas Fraport - Agustus 2021:
  • Bandara Frankfurt (FRA) nampani sawetara 3.37 yuta penumpang ing wulan Agustus 2021. Iki nuduhake kenaikan 122.9 persen taun-taun, sanajan adhedhasar Agustus sing ringkih banget ing taun 2020.
  • Pemulihan iki didorong utamane dening lalu lintas liburan musim panas menyang tujuan wisata Eropa, dene lalu lintas antar benua tetep kurang banget amarga ana watesan perjalanan. 

Hasil muatan FRA (sing kalebu maskapai penerbangan lan pos udara) njaga tren pertumbuhane ing wulan Agustus 2021, mundhak 13.3 persen taun-taun dadi 182,362 ton metrik. Dibandhingake karo Agustus 2019, tonase kargo entuk 5.3 persen ing wulan pelapor. Gerakan pesawat munggah 63.3 persen taun-taun dadi 28,897 lepas landas lan pendaratan. Bobot lepas landas maksimum (MTOWs) tambah 55.5 persen dadi meh 1.8 yuta metrik ton.

Bandara ing portofolio internasional Fraport uga terus nglaporake kinerja lalu lintas positif ing wulan Agustus 2021. Umume bandara Grup Fraport ing saindenging jagad entuk tingkat pertumbuhan sing signifikan, kanthi jumlah penumpang ing sawetara bandara mundhak luwih saka 100 persen taun-taun - sanajan dibandhingake karo nyuda tingkat lalu lintas ing wulan Agustus 2020. Dibandhingake karo pre-pandemi Agustus 2019, umume bandara Grup Fraport ing saindenging jagad isih ndhaptar angka penumpang sing luwih murah. Nanging, sawetara bandara Grup sing nyedhiyakake tujuan wisata sing akeh panjaluk (kayata bandara Yunani utawa Bandara Antalya ing Riviera Turki) nyumbang lalu lintas ing wulan Agustus 2021 nganti udakara 80 persen level pra-krisis sing kacathet ing wulan sing padha ing 2019.

Bandara Ljubljana (LJU) Slovenia nyambut tamu 73,056 ing wulan Agustus 2021. Ing bandara Fortaleza (FOR) lan Porto Alegre (POA) Brasil, lalu lintas gabungan mundhak dadi 801,187 penumpang. Ing ibukutha Peru, Bandara Lima (LIM) duwe luwih saka 1.1 yuta penumpang ing wulan sing dilaporake.

Total lalu lintas kanggo 14 bandara regional Yunani mundhak dadi meh 4.5 yuta penumpang ing wulan Agustus 2021. Ing pesisir Laut Ireng Bulgaria, bandara Twin Star saka Burgas (BOJ) lan Varna (VAR) uga nglaporake lalu lintas luwih dhuwur kanthi total 629,936 penumpang sing dilayani . Bandara Antalya (AYT) ing Turki nyumurupi lalu lintas saya mundhak udakara 4.3 yuta penumpang. Bandara Pulkovo (LED) St. Petersburg ing Rusia nampa udakara 2.1 yuta penumpang. Ing Bandara Xi'an (XIY) ing Tiongkok, lalu lintas mudhun nganti 1.5 yuta penumpang.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar