Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Pamrentah Kabar Olahraga Warta Industri Rapat Warta Breaking Maroko News Spanyol Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Apa saiki Anggota UNWTO pesen tiket menyang Marrakesh? Ora !!!

UNWTO
UNWTO
ditulis dening Juergen T Steinmetz

UNWTO lan menteri pariwisata saka luwih saka 100 negara ing proses tuku tiket kanggo rawuh ing Majelis Umum Organisasi Pariwisata Dunia kaping 24.
Miturut informasi sing ditampa saka njero pemerintahan UNWTO, ora perlu tiket, kajaba sambungan komputer lan internet sing apik kanggo melu acara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • The Majelis Umum Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) kaping 24 dijadwalake bakal ditindakake wiwit 30 November nganti 3 Desember ing Marakesh, Maroko.
  • eTurboNews prédhiksi penundaan Majelis Umum ing wulan Juli. Sadurunge wulan iki prediksi iki dadi kasunyatan nalika UNWTO nggawe tanggal anyar dadi resmi.
  • Sumber inormasi ing Organisasi Pariwisata Dunia saiki nuduhake rencana sing beda sing bakal ditindakake.

Malah para plancong sing wis divaksinasi lengkap menyang Maroko dielingake dening pamrentah, kalebu Amerika Serikat supaya ora lelungan menyang Kerajaan Maroko amarga ana macem-macem jinis virus Delta sing bisa nular saka Coronavirus.

Sistem medis ing Maroko ora dilengkapi kanggo ngrampungake paningkatan kasus COVID-19, lan nganakake Majelis Umum ing Negara Afrika Lor iki bisa dadi delegasi risiko saka meh 160 negara sing ora pengin njupuk.

Persiyapan kanthi resmi kanggo acara penting iki isih ditindakake, nanging sumber informasi ing markas UNWTO ing Madrid menehi sinyal eTurboNews persiyapan kanggo Majelis Umum virtual pisanan disiapake saiki.

Bisa diarepake yen pangowahan kasebut ora bakal diumumake nganti menit pungkasan lan bisa uga ana alesan taktik sing egois dening sekretaris jenderal UNWTO eTurboNews saiki lagi diselidiki.

Minangka tansah, eTurboNews nyoba njaluk verifikasi langsung saka UNWTO.

Sayange, Manajer Komunikasi UNWTO Marcelo Risi dadi korban organisasi sing ditindakake dening rasa wedi, ancaman, lan tekanan, lan komunikasi kanthi bebas minangka bagean saka direktur komunikasi ora pareng nindakake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar