24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Warta Breaking Travel News Teknologi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Penerbangan Serius apik saiki ing A220-300

A220-200
Angin Angin
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Breeze Airways, minangka maskapai penerbangan Amerika sing kantor pusaté ing Cottonwood Heights, Utah.

Maskapai kasebut didegake dening David Neeleman, sing sadurunge dadi pendiri Morris Air, WestJet, JetBlue, lan Azul Linhas Aereas.

Print Friendly, PDF & Email
  • Breeze Airways ngumumake sing anyar A220-300 nalika negesake manawa wis entuk perjanjian tuku karo Airbus kanggo 20 pesawat liyane.
  • Pesenan sadurunge sing ora dingerteni kanggo 20 iki ndadekake total buku pesenan Breeze dadi 80 A220-300s, sing pertama dikirim ing Q4 2021.
  • Pakaryan cet anyar pesawat rampung ing fasilitas Airbus ing Mobile, Alabama, sing bakal ngirim udakara A220 saben wulan menyang Breeze sajrone nem setengah taun sabanjure.

Breeze Airways, maskapai regional AS ujar babagan perusahaan: "Kita minangka tim penggemar penerbangan, keramahan, lan teknologi sing percaya yen mabur minangka hak istimewa lan kesempatan paling gedhe ing donya. Lan, kita yakin iki bisa dadi pengalaman sing bisa diakses lan sejatine apik kanggo kabeh wong. ”

"Bebarengan, kita nggawe Breeze Airways ™ - teknologi gabungan maskapai anyar kanthi kebecikan. Breeze nyedhiyakake layanan nonstop antarane rute sing ora duwe tugas ing saindenging AS kanthi rega sing terjangkau.

"Kanthi pesenan kanthi lancar, ora ana biaya pangowahan utawa pembatalan lan fitur penerbangan sing disesuaikan sing dikirim liwat aplikasi sing ramping lan sederhana, Breeze gampang dituku lan gampang mabur. Sugeng rawuh ing Breeze, penerbangan lan tarif rego Nice ™. ”

Maskapai kasebut bakal miwiti penerbangan karo armada Airbus ing kuartal kaping 2022. 

Kutha Breeze Air

Efisiensi unggul A220 bakal nyengkuyung tujuan bisnis maskapai anyar kanggo nawakake pengalaman lelungan sing apik, kanthi rega sing murah lan fleksibilitas dhuwur. Breeze diarepake nyedhiyakake layanan nonstop antarane rute sing ora dibayar ing saindenging AS kanthi rega sing terjangkau.

Breeze miwiti operasi maskapai ing Mei 2021. A220 pertama iki minangka pesawat anyar pisanan sing bakal dioperasikake maskapai kasebut.

A220 minangka siji-sijine pesawat sing dibangun kanggo pasar kursi 100-150 lan nggabungake aerodinamika canggih, bahan canggih lan mesin turbin PW1500G generasi terakhir Pratt & Whitney. Mupangate teknologi paling anyar, A220 minangka pesawat sing paling tenang, paling resik, lan ramah lingkungan ing kategori kasebut.

Nampilake jejak swara sing nyuda 50% lan pembakaran bahan bakar luwih murah 25% saben kursi dibandhingake karo pesawat generasi sadurunge, uga sekitar 50% emisi NOx sing luwih murah tinimbang standar industri, A220 minangka pesawat sing apik kanggo operasi kutha.

Luwih saka 170 A220s wis dikirim menyang sepuluh operator ing Asia, Amerika Utara, Eropa, lan Afrika, sing mbuktekake fleksibilitas anggota kulawarga paling anyar Airbus.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar