Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hak-hak manungsa News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Ora ana paspor COVID-19, ora ana kunci Natal ing Inggris Raya

Ora ana paspor COVID-19, ora ana kunci Natal ing Inggris Raya
Wong sing kebungkus bendera Denmark ana ing Alun-alun Istana Amalienborg, ing kana masarakat nyanyi kanggo mengeti ulang taun kaping 80 Ratu Denmark Margrethe II, ing Kopenhagen, tanggal 16 April 2020. - Wong-wong ing saindenging negara bisa nyanyi bebarengan saka balkon, metu saka windows , ing kebon utawa kerja. Perayaan ulang taune Ratu Margrethe sing kaping 80 dibatalake amarga COVID-19, wedi kena infeksi virus corona. (Foto dening Niels Christian Vilmann / Ritzau Scanpix / AFP) / Denmark OUT (Foto dening NIELS CHRISTIAN VILMANN / Ritzau Scanpix / AFP liwat Getty Images)
ditulis dening Harry Johnson

Menteri Kesehatan Inggris Sajid Javid ngandhani host BBC Nick Robinson yen sawise ditinjau babagan perkara kasebut, pamrentah ora ngira-ngira kunci liyane nalika musim liburan - ora kaya taun kepungkur nalika kulawarga ing saindenging Inggris dijaluk tetep pisah nalika preinan lan mengeti sakbenere.

Print Friendly, PDF & Email
  • Menteri Inggris ngumumake ora ana paspor COVID-19 kanggo Brits.
  • Lockdowns preinan Natal ora mungkin ing Inggris, ujare menteri.
  • 66% warga Inggris wis divaksinasi saiki.

Sajrone acara wingi ing acara BBC, Menteri Kesehatan Inggris Sajid Javid ujar manawa pamrentah Inggris ora bakal ngenalake paspor COVID-19 lan Brits bakal "entuk Natal" taun iki.

Menteri Kesehatan Javid ngandhani host BBC Nick Robinson yen sawise ditinjau babagan perkara kasebut, pamrentah ora ngarepake kunci liyane nalika musim liburan - ora kaya taun kepungkur nalika kulawarga ing saindenging Inggris dikandhani supaya tetep pisah nalika preinan lan ngrayakake. sakbenere.

Javid negesake manawa dheweke "ora ngarep-arep kunci liyane" ing musim gugur lan musim salju, ujar manawa dheweke ora bisa "ndeleng kepiye cara tekan kunci liyane." Menteri nambah, Nanging, "ora tanggung jawab manawa menteri kesehatan ing saindenging jagad iki bakal ngilangi kabeh perkara kasebut."

British Menteri Kesehatan Javid uga ngumumake manawa pamrentah bakal menehi rencana kanggo ngenalake domestik Paspor vaksin COVID-19, paling ora kanggo wektu iki.

"Kita ora kudu nindakake perkara kanggo kepentingan kasebut utawa amarga wong liya nindakake," ujare Javid, ujar manawa "umume wong kanthi insting ora seneng ide kasebut" kudu nuduhake dokumentasi kanggo nindakake tugas saben dina.

"Apa sing bisa dakkandhakake yaiku manawa kita wis ndeleng kanthi bener, lan nalika kudu dijaga minangka pilihan potensial, aku seneng ujar manawa kita ora bakal nerusake rencana paspor vaksin," jarene .

Sawise tuan rumah BBC negesake manawa sawetara menteri - kalebu menteri vaksin COVID-19, Nadhim Zahawi - ujar sawetara dina kepungkur yen paspor vaksin bakal dileksanakake ing wektu sing cedhak lan iku sing paling tepat, Javid nolak saran yen turn-U kedadeyan kanggo nanggepi MP backbencher Partai Konservatif sing mbrontak lan anti-watesan.

"Akeh negara nalika ngetrapake yaiku nyoba nambah tingkat vaksinasi lan sampeyan bisa ngerti sebabe dheweke bisa nindakake," Javid nerangake. "Kita wis sukses banget karo tingkat vaksinasi nganti saiki."

Ana 43.89 yuta wong ing Inggris sing divaksinasi kanthi lengkap nglawan COVID-19, dene 48 yuta wis nampa paling ora siji dosis, miturut statistik pamrentah.

Miturut data paling anyar, 66% Inggris wis divaksinasi kanthi total, dadi negara kaping 17 sing divaksinasi paling umum.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar