Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Warta Breaking San Marino Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Rusia lan San Marino nggarap plancongan gratis visa

Rusia lan San Marino nggarap plancongan gratis visa
Rusia lan San Marino nggarap plancongan gratis visa
ditulis dening Harry Johnson

Miturut Menteri Luar Negeri Rusia Lavrov, Rusia ngarep-arep yen sanalika kahanan sanitasi lan epidemiologis normal, pihak-pihak kasebut bakal "nglipur pertukaran turis, sing misuwur banget."

Print Friendly, PDF & Email
  • Rusia lan San Marino nggarap kesepakatan lelungan tanpa visa.
  • Kesepakatan lelungan visa Rusia-San Marino bakal ditandatangani mengko.
  • Pariwisata antarane San Marino lan Rusia misuwur, miturut Menteri Lavrov.

Menteri Luar Negeri Rusia Sergey Lavrov ngumumake dina iki sawise ngobrol karo Sekretaris Luar Negeri San Marino, Luca Beccari, yen perjanjian rezim lelungan bebas visa antarane rong negara kasebut meh rampung lan bakal diratifikasi kanthi resmi ing wektu paling cedhak.

Menteri Luar Negeri Rusia Sergey Lavrov karo Sekretaris Negara Luar Negeri San Marino, Luca Beccari

"Kita duwe kesepakatan kanthi prinsip supaya bisa nyepetake kesepakatan antar pemerintah ing plancongan tanpa visa kanggo warga negara loro kasebut. Kesepakatan kasebut wis meh siap lan dakkira kita bakal ngatur tondo asto mengko, ”ujare Menteri Luar Negeri Rusia.

Miturut Rusia Menteri Luar Negeri Lavrov, Rusia ngarep-arep yen sanalika kahanan sanitasi lan epidemiologis normal, pihak-pihak kasebut bakal "nggawe bursa turis, sing misuwur banget."

San Marino minangka microstate pegunungan sing diubengi Italia sisih lor tengah. Ing antarane republik paling tuwa ing donya, arsitektur sejarah kasebut tetep akeh. Ing lereng Monte Titano dununge ibukota, uga diarani San Marino, sing kondhang amarga kutha lawas sing tembok lan abad pertengahan lan dalan gedhe sing sempit. Telung Menara, benteng benteng wiwit abad kaping 11, lenggah ing ndhuwur pucuk tangga teparo Titano. 

San Marino dudu anggota Uni Eropa utawa Wilayah Ekonomi Eropa. Nanging, njaga wates sing mbukak karo Italia. Amarga San Marino mung bisa diakses liwat Italia mlebu ora bisa dilakoni tanpa mlebu Area Schengen luwih dhisik mula aturan Schengen visa ditrapake. Pengunjung asing sing nginep luwih saka 10 dina ing San Marino kudu duwe ijin saka pamrentah.

San Marino nandatangani perjanjian bebas visa independen sing regane simbolis kanggo warga asing nanging duwe pengaruh marang sing duwe paspor San Marino.[1] San Marino nandatangani perjanjian bebas visa kasebut karo Argentina, Austria, Bosnia lan Herzegovina, Bulgaria, China, Finlandia, Hongaria, Jepang, Kenya, Latvia, Lithuania, Maroko, Portugal, Romania, Slovenia, lan Inggris kanggo sing duwe paspor biasa. .

Kajaba iku, perjanjian uga ditandatangani karo Azerbaijan, Gambia, Moldova, Eswatini, Tunisia, Turki, lan Uganda kanggo sing duwe diplomatis lan paspor layanan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar