Warta Breaking Afghanistan Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Warta Breaking Irak Kenya Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Warta Breaking Slowakia Spanyol Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Rusia nerusake penerbangan Irak, Kenya, Slowakia lan Spanyol, penerbangan Afghanistan kudu ngenteni

Rusia nerusake penerbangan menyang Irak, Kenya, Slowakia lan Spanyol, penerbangan Afghanistan kudu ngenteni
Rusia nerusake penerbangan menyang Irak, Kenya, Slowakia lan Spanyol, penerbangan Afghanistan kudu ngenteni
ditulis dening Harry Johnson

Miturut sawetara sumber pamrentah Rusia, keputusan babagan nyiapake penerbangan sipil biasa karo Kabul lan penyediaan slot kanggo jadwal kasebut maskapai penerbangan Rusia durung digawe. Isih durung wayahe ngomong babagan wiwitan penerbangan sipil ing kana kanthi rutin.

Print Friendly, PDF & Email
  • Rusia kanggo nerusake layanan udhara karo papat negara liyane.
  • Penerbangan saka Moskow menyang Kenya, Slowakia, Irak lan Spanyol diwiwiti maneh.
  • Durung ana penerbangan saka Rusia menyang Afghanistan.

Nuduhake pusat krisis anti-COVID nasional, pamrentah Rusia dina iki ngumumake manawa Federasi Rusia bakal ngluncurake layanan udara penumpang sing dijadwalake kanthi rutin karo Irak, Kenya, Slowakia lan Spanyol wiwit tanggal 21 September 2021.

"Rusia nerusake layanan udhara karo Spanyol, Irak, Kenya, lan Slowakia wiwit 21 September," pejabat kasebut nulis ing pamrentah Federasi Rusia Telegram saluran.

Penerbangan menyang Mesir lan Turki saka papat kutha liyane ing Rusia - Pskov, Magadan, Murmansk, lan Chita, uga bakal dilanjutake wiwit 21 September.

Ing wektu sing padha, panguwasa Rusia nyebutake ora gelem mulihake lelungan udara penumpang biasa karo Afghanistan.

Miturut sawetara sumber pamrentah Rusia, keputusan babagan persiapan penerbangan sipil biasa karo Kabul lan panyediaan slot kanggo wong-wong mau ing jadwal dening maskapai penerbangan Rusia durung digawe. Isih durung wayahe ngomong babagan wiwitan penerbangan sipil ing kana kanthi rutin.

Kanggo nerusake komunikasi rutin karo Kabul, keputusan utama kantor pusat operasional dibutuhake kanggo nyegah impor lan panyebaran infeksi COVID-19.

Kabeh prasarana bandara sing dibutuhake kudu digawe ing Kabul luwih dhisik kanggo mesthekake kerja kontrol lalu lintas udhara sesuai karo standar keamanan penerbangan sipil internasional.

Dilaporake sadurunge manawa pejabat Taliban ngumumake kepinginan kanggo nerusake lalu lintas udhara karo Rusia lan Turki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar