Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Kabeh penerbangan dibatalake, port ditutup nalika Shanghai nyepetake Topan Chanthu

Kabeh penerbangan dibatalake, port ditutup nalika Shanghai nyepetake Topan Chanthu
Kabeh penerbangan dibatalake, port ditutup nalika Shanghai nyepetake Topan Chanthu
ditulis dening Harry Johnson

Kabeh penerbangan bakal dibatalake ing Bandar Udara Internasional Pudong ing Shanghai sawise jam 11 esuk amarga dina hawa, dene kabeh penerbangan liwat bandara Hongqiao ing sisih kulon kutha uga bakal dibatalake sawise jam 3 sore dina sing padha, miturut wara-wara saka Otoritas Bandara Shanghai. Malem minggu.

Print Friendly, PDF & Email
  • Operasi wadhah dilereni soko tugas ing pelabuhan Shanghai.
  • Kabeh penerbangan dibatalake ing Bandara Internasional Pudong ing Shanghai.
  • Topan Chanthu samesthine bakal tekan Shanghai ing dina Senin wengi.

Ing sawijining pernyataan sing diterbitake dina iki, Grup Pelabuhan Internasional Shanghai ngumumake manawa pelabuhan kontainer Shanghai nundha operasi sing ana gandhengane karo kontainer, amarga Topan Chanthu diarep-arep mlebu ing sisih kidul kutha kasebut Senin wengi.

Ningbo Meidong Container Terminal Co, ing provinsi Zhejiang, nundha sawetara operasi kontainer wiwit dina Jumuah, ujar perusahaan kasebut ing akun wechat wingi.

Operasi ing dermaga utama ing pelabuhan Zhoushan provinsi kasebut - papan sawetara tank minyak lan pabrik minyak paling gedhe ing China - wis mandheg wiwit Setu awan.

Penutupan pelabuhan kemungkinan bakal nundha pengiriman lan ngrusak rantai pasokan global, sing wis berjuang kanggo ngatasi ekspor rekaman saka China lan efek wabah COVID-19 lokal. 

Uga, kabeh penerbangan bakal dibatalake ing Shanghai Bandara Internasional Pudong sawise 11 Senin amarga cuaca, nalika kabeh penerbangan liwat bandara Hongqiao ing sisih kulon kutha uga bakal dibatalake sawise jam 3 sore ing dina sing padha, miturut pengumuman dening Otoritas Bandara Shanghai, Minggu wengi.

Shanghai pamrentah ngumumake uga bakal nutup kabeh taman kanak-kanak lan sekolah dhasar dina Senen awan lan Selasa, dene sawetara jalur kereta bawah tanah ditanggepi lan taman lan situs wisata njaba liyane ditutup dina Senen lan Selasa.

Provinsi Zhejiang nganyari tanggap darurat marang Chanthu menyang level paling dhuwur dina Minggu, nutup sekolah uga nyetop layanan udara lan ril ing sawetara kutha, miturut kantor berita resmi Xinhua. Pejabat berwenang uga nundha sawetara layanan ril kecepatan tinggi ing Delta Sungai Yangtze.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar