Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh Keslametan Seychelles Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Seychelles Mbukak nganti Afrika Kidul

Seychelles mbukak maneh kanggo para pelancong Afrika Selatan
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Pengunjung saka Afrika Selatan bakal bisa numpak penerbangan menyang pulau-pulau surga ing Seychelles wiwit Senen, 13 September, Kementerian Kesehatan Kepulauan Samudera Hindia ngumumake tanggal 11 September.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Penumpang saka Afrika Selatan, divaksinasi utawa ora, bakal dililani mlebu ing pulau kasebut tanpa mbutuhake karantina nalika teka.
  2. Kondisi mlebu lan nginep ora bakal kena pengaruh status vaksinasi COVID-19.
  3. para pengunjung kasurung banget kanggo diimunisasi sadurunge lelungan lan kudu menehi bukti tes PCR COVID-19 negatif sing ditindakake sajrone 72 jam mangkat.

Ing update Entri Kesehatan lan Tetep paling anyar kanggo para Pelancong (V3.5), Afrika Selatan dicopot saka dhaptar "Negara-Negara Terbatas" ing Seychelles, tegese penumpang saka Afrika Selatan, divaksinasi utawa ora, bakal diijini mlebu ing pulau kasebut tanpa butuh karantina nalika teka.

Logo Seychelles 2021

Miturut saran kasebut, kahanan mlebu lan nginep ora bakal kena pengaruh status vaksinasi COVID-19, nanging para pengunjung disaranake banget kanggo imunisasi sadurunge lelungan. Penumpang kudu menehi bukti tes PCR COVID-19 negatif sing ditindakake sajrone 72 jam mangkat lan ngrampungake Otoritas Perjalanan Kesehatan. Dheweke kudu nyedhiyani bukti asuransi Perjalanan & Kesehatan sing valid kanggo nutupi karantina, isolasi utawa perawatan COVID-19.

Pengunjung saka Afrika Selatan sing memenuhi kriteria ing ndhuwur bisa uga ing Seychelles, tetep ing perusahaan pariwisata sing wis disertifikasi kanthi wektu minimal ora tetep ing panyiapan pertama. Dheweke ora kudu nggunakake PCR Test5 pengawasan rutin 2. Kondisi tetep kanggo bocah nganti umur 17 taun, tanpa preduli status vaksinasi, yaiku kanggo wong tuwa / biyung sing lagi ngancani. Pengunjung sing wis ana ing Bangladesh, Brasil, India, Nepal lan / utawa Pakistan, negara sing tetep ana ing Daftar Watesan, sadurunge 14 dina, ora diidini mlebu ing Seychelles.

Otoritas pariwisata Kapuloan Samudra Hindia nyambut gawe kanthi warta kasebut, kanthi Menteri Luar Negeri lan Pariwisata Sylvestre Radegonde negesake senenge ing pambukaan pasar maneh lan "kesempatan sing ditawakake pasar penting iki, utamane kanggo ceruk memancing, lan ngluwihi sing menyang pasar Amerika Selatan. Kanthi luwih saka 71% populasi kita wis divaksinasi kabeh lan vaksinasi para remaja 12 -18 taun wis rampung, Seychelles nindakake apa sing dibutuhake kanggo njaga penduduk lan para pengunjung supaya tetep aman. ”

Seychelles minangka tujuan sing digoleki kanggo wong-wong Afrika Selatan, kanthi tujuan sing direkam luwih saka 14,355 ing 2017. Watesan pandemi lan sabanjure nyebabake lelungan hamstrung lan ngasilake 12,000 pengunjung sadurunge pandemi ing taun 2019, para rawuh mudhun dadi kurang saka 2,000 taun kepungkur 218 tanggal 5 September taun iki.

Nalika ketagihan ing pantai lan kolam renang, para turis ing Afrika Selatan seneng banget, lan seneng ngambah jalur alam, hiking, snorkeling, nyilem, pelayaran, kepengin sinau karo warga lokal lan melu kegiyatan budaya nalika preinan.

Penghapusan watesan kasebut uga minangka warta kanggo para pamilik omah ing Pulo Eden sing manggon ing Afrika Selatan sing saiki bakal bisa bali menyang Seychelles karo kulawargane.

David Germain, Direktur Regional Pariwisata Seychelles kanggo Afrika & Amerika sing dununge ing Cape Town nampi pengumuman kasebut kanthi semangat. "Iki warta apik banget, tekane para pelancong Afrika Selatan bali menyang pantai kita wis suwe banget. Wisatawan pengin tetep aman ing lingkungan sing murni nalika preinan lan papan sing luwih apik tinimbang Seychelles ing wektu durung mesthi. Operator pariwisata lan staf kabeh wis dilatih kanggo nyilikake lan nyuda resiko sing ditindakake COVID-19, ngembangake protokol operasi standar kanthi kolaborasi karo pejabat kesehatan, entuk sertifikasi aman COVID. Ing Afrika Selatan dhewe, vaksinasi massal kanggo masarakat Afrika Selatan wis diwiwiti lan lagi ditindakake ing saindenging negara, lan iki ndadekake kapercayan lelungan, "jarene.

Kantor Pariwisata Seychelles ing Afrika Kidul siyap karo kegiyatan pemasaran sing wis diprogram kanggo ditindakake ing Afrika Selatan lan negara-negara Afrika liyane sajrone sawetara wulan ngarep. "Iki bakal kalebu serangkaian kegiatan perdagangan lan konsumen, kanthi" Seychelles Africa Virtual Roadshow "dadi kegiatan utama, kanggo nyedhiyakake produk lan layanan uga nganyari saran saran penting kanggo komunitas perdagangan lelungan Afrika kanggo lelungan menyang Seychelles," ujare Germain nerangake. Serangkaian "pelatihan Tujuan Seychelles Virtual," kunjungan pers lan kunjungan familiarization perdagangan lelungan menyang Seychelles dijadwalake ing wulan November, uga kampanye iklan konsumen, lan upaya pemasaran kolaborasi bebarengan karo perdagangan lelungan Afrika Selatan.

Kanggo rincian lengkap babagan syarat, kabeh pengunjung kudu takon penasihat.seychelles.travel lan seychelles.govtas.com lan sadurunge lelungan.

Kanggo takon tambahan, hubungi [email dilindhungi] or [email dilindhungi]

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar