Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Cruising Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika News Mbangun maneh Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Rawuh Karnaval Sunrise Cruise Ship ing Jamaika saiki

Kapal pesiar Karnaval Sunrise ing Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Kapal pesiar Karnaval Sunrise dijadwalake teka ing Ocho Rios, Jamaika, dina Senen, 13 September 2021, kanthi udakara 1,700 penumpang kapal pesiar.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Iki bakal dadi kapal pesiar kaping telu sawise pariwisata plancongan dibukak maneh ing wulan Agustus 2021.
  2. Loro kedatangan pelayaran sadurunge ing wulan Agustus sukses lan kabeh protokol sing dibutuhake sing wis disepakati karo jalur pelayaran pancen diamati lan diawasi kanthi ketat.
  3. Karnaval Sunrise kudu nemokake langkah-langkah ketat kanggo ngatur maneh kapal pesiar.

Pariwisata Jamaika Menteri, Hon. Edmund Bartlett, negesake manawa "iki bakal dadi kapal pesiar kaping telu sawise turisme plancongan dibukak maneh ing Agustus 2021. Jadwal kanggo musim pelayaran wis disepakati karo Karnaval Cruise Line sadurunge dileksanakake dina tanpa gerakan ing Undhang-undhang Manajemen Risiko Bencana. ”

"Kaloro pelayaran sadurunge ing Agustus wis sukses lan kabeh protokol sing dibutuhake sing wis disepakati karo jalur pelayaran kasebut pancen diamati lan dipantau," ujare.

Menteri Bartlett nerangake manawa protokol lan pemantauan sing ketat bakal tetep ana ing telpon kapal pesiar kasebut lan sabanjure. Pengunjung plancongan sing diidini mung diidini ngunjungi perusahaan ing Koridor Ketahanan sing disertifikasi dening Perusahaan Pengembangan Produk Pariwisata (TPDCo) lan diidini mung nganggo transportasi sing dilisensi miturut Undhang-undhang Papan Turis.

"Karnaval Sunrise kudu nemokake langkah-langkah ketat kanggo ngatur restart saka kapal pesiar, mbutuhake udakara 95% penumpang lan kru supaya divaksinasi lan kabeh penumpang menehi bukti asil negatif saka tes COVID-19 sing ditindakake sajrone 72 jam lelayaran. Ing kasus penumpang sing durung divaksinasi, kayata bocah, tes PCR diwajibake, lan kabeh penumpang uga disaring lan diuji (antigen) nalika miwiti, "ujare Menteri Bartlett.

Menteri Bartlett uga negesake manawa port call wis ketemu protokol sing ditemtokake Menteri Kesehatan lan Kesehatan lan perusahaan pelayaran, kanthi TPDCo uga ngawasi tundhuk karo aturan kasebut.

"Kabinet nggawe keputusan kanggo nggampangake kedadeyan pelayaran ing dina tanpa gerakan kanggo ngurmati kesepakatan karo Carnival Cruise Line. Kita yakin manawa protokol lan kontrol sing kuat sing wis digawe cukup kanggo njaga populasi lan penumpang sing wis teka, ”ujare Menteri Bartlett.

Dheweke ujar manawa: "Ing upaya nglindhungi nyawa lan mata pencaharian, Pamrentah ngupayakake njaga jabatan Jamaika minangka tujuan pelayaran utama ing wilayah kasebut nalika kerja sama karo mitra pelayaran kanggo njaga standar keamanan paling dhuwur."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar