Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Plancongan AS nolak banget mandhat vaksin perjalanan udara domestik

Plancongan AS nolak banget mandhat vaksin perjalanan udara domestik
Plancongan AS nolak banget mandhat vaksin perjalanan udara domestik
ditulis dening Harry Johnson

Asosiasi Plancongan AS wis suwe negesake ora ana syarat vaksin wajib kanggo lelungan domestik. Kawicaksanan kaya ngono bakal menehi pengaruh sing ora adil lan negatif tumrap kulawarga sing duwe bocah cilik sing durung entuk vaksin kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Amanat vaksin kanggo lelungan domestik AS dikritik.
  • Persyaratan vaksinasi sing diusulake kanggo lelungan udara.
  • Dhukungan umum AS kanggo mandat vaksin perjalanan udara saya akeh.

Wakil Presiden Eksekutif Asosiasi Perjalanan Umum lan Kebijakan AS Tori Emerson Barnes nerbitake pratelan ing ngisor iki babagan komentar sing digawe dening Kepala Penasihat Kesehatan Gedung Putih kanggo Presiden Dr. Anthony Fauci kanggo ndhukung mandat vaksin kanggo lelungan udara domestik:

"Ilmu kasebut - kalebu panaliten saka Sekolah Kesehatan Umum Harvard lan Departemen Pertahanan AS - banget nuduhake keamanan plancongan udhara yen topeng dipakai. Lan kanthi mandhiri topeng federal kanggo kabeh bentuk transportasi umum lan bandara AS nganti Januari 2022, alat sing tepat wis kasedhiya kanggo ngaktifake lelungan udara sing aman kanggo warga Amerika.

"Asosiasi Plancongan AS wis suwe negesake ora ana syarat vaksinasi wajib kanggo lelungan domestik. Kebijakan sing kaya ngono bakal nduwe pengaruh sing ora adil lan negatif marang kulawarga sing duwe bocah cilik sing durung entuk vaksin. ”

"Nalika US Travel ora negesake mandhat vaksin nasional, kita terus percaya manawa vaksin minangka dalan paling cepet bali menyang normal kanggo kabeh wong, lan kita menehi saran supaya kabeh wong sing entuk vaksin langsung nglindhungi awake dhewe, kulawarga lan tangga teparo. . "

Dr Anthony Fauci, kepala penasihat medis Gedung Putih, bubar nyuarakake dhukungan kanggo syarat vaksin COVID-19 kanggo lelungan udara domestik AS. "Aku bakal ndhukung manawa sampeyan pengin numpak pesawat lan lelungan karo wong liya manawa sampeyan divaksinasi," jarene.

Ing wulan Agustus, 2021, Canada nerbitake mandhat vaksin COVID-19 kanggo kabeh lelungan pesawat domestik, sepur lan kapal pesiar.

Ing AS, dhukungan umum kanggo mandhat vaksin kanggo penumpang udara uga saya tuwuh, miturut poling Gallup. Luwih saka enem ing 10 wong Amerika (61%) saiki ndhukung prentah kanggo vaksinasi lengkap sadurunge numpak pesawat - munggah saka 57% ing wulan April 2021.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar