Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan USA Breaking News

Southwest Airlines ngumumake Presiden anyar

Mike Van de Ven wis ditunjuk dadi Presiden Perusahaan, langsung efektif.
Mike Van de Ven wis ditunjuk dadi Presiden Perusahaan, langsung efektif.
ditulis dening Harry Johnson

Gary Kelly, Ketua lan CEO Southwest, ngumumake atas jeneng Direksi Southwest Airlines yen Chief Operating Officer Mike Van de Ven, 59, wis ditunjuk dadi Presiden Perusahaan, sing bakal efektif. Van de Ven bakal tanggung jawab tambahan saka Audit Internal Perusahaan, Kesinambungan Bisnis, Tanggepan Darurat, lan fungsi Manajemen Risiko Perusahaan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Pangowahan kepemimpinan diumumake ing Southwest Airlines.
  • Tom Nealon mutusake pensiun saka tugas dadi Presiden kanthi efektif.
  • Mike Van de Ven wis ditunjuk dadi Presiden Perusahaan sing bakal efektif.

Southwest Airlines Co. ngumumake perubahan kepemimpinan dina iki.

Tom Nealon, 60 taun, mutusake pensiun saka tugas dadi Presiden kanthi efektif, nanging bakal terus ngladeni Perusahaan minangka penasehat strategis, utamane fokus ing rencana keberlanjutan lingkungan lan emisi karbon maskapai kasebut. Nealon wis nyekel akeh posisi kepemimpinan sajrone maskapai, kalebu Wakil Presiden Eksekutif Strategi & Inovasi saka 2016 nganti 2017, Direktur Dewan Southwest saka 2010 nganti 2015, lan kanthi kapasitas konsultan minangka Wakil Presiden Senior lan Chief Information Officer saka 2002 nganti 2006. 

"Aku terhormat nglayani Southwest sajrone pirang-pirang taun kanthi macem-macem kapasitas, lan utamane dadi Presiden maskapai paling apik ing bisnis," ujare Nealon. "Aku ngarep-arep terus ngladeni lan menehi saran Southwest babagan inisiatif strategis, lan sing paling penting, babagan rencana keberlanjutan lingkungan jangka panjang maskapai."

Gary Kelly, Ketua lan CEO Southwest, diumumake atas jenenge Southwest Airlines Direksi sing Chief Operating Officer Mike Van de Ven, 59, wis ditunjuk dadi Presiden Perusahaan, sing diwiwiti kanthi efektif. Van de Ven bakal tanggung jawab tambahan saka Audit Internal Perusahaan, Kesinambungan Bisnis, Tanggepan Darurat, lan fungsi Manajemen Risiko Perusahaan.

"Aku pengin matur nuwun marang Tom amarga akeh kontribusie kanggo tujuan kasebut yaiku Southwest Airlines sajrone pirang-pirang taun - akeh lan ora bisa diukur. Aku seneng banget Tom bakal terus dadi penasihat strategis. Aku seneng banget karo Mike nalika njupuk peran anyar dadi Presiden, saliyane COO. Mike minangka pimpinan sing duwe talenta lan pengabdian kaya sing bakal ditemokake, lan dheweke wis langsung nyumbang sukses ing Southwest sajrone 28 taun ngabdi ing Perusahaan lan Penduduk.

"Upaya transisi sing dipimpin dening Wakil Presiden Eksekutif lan CEO sing bakal mlebu Bob Jordan pancen apik banget, lan terus-terusan, kita njupuk langkah kanggo ngowahi peran nglaporake kanggo nyiapake Bob kanggo njupuk peran CEO tanggal 1 Februari 2022," ujare Kelly 

Nalika transisi saya maju, tim Keuangan, Komersial, Legal & Regulasi, Operasi, lan Teknologi sing nglaporake Kelly utawa Nealon saiki bakal nglaporake menyang Yordania, lan uga bakal efektif.

"Atas wakil Direksi, aku arep matur nuwun marang Tom amarga jabatane wis meh limang taun dadi Presiden lan luwih saka 15 taun jabatane kanggo Karyawan Southwest Airlines, Pelanggan, Pemegang Saham, lan Komunitas sing kita lakoni," jarene Direktur Utama Southwest Airlines William Cunningham. "Kita bangga banget yen duwe bench kepemimpinan sing bakat lan kuat ing Southwest Airlines, lan seneng karo pengumuman Mike Van de Ven minangka penerus Tom."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar