Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Apa rumah tangga saben dina ing hotel pancen wis mati?

Apa rumah tangga saben dina ing hotel pancen wis mati?
Apa rumah tangga saben dina ing hotel pancen wis mati?
ditulis dening Harry Johnson

Analisis industri sing wis ditemokake nuduhake manawa pangowahan omah bisa nyebabake tabungan 100- nganti 200 basis poin lan bakal nyebabake kinerja hotel. Nanging, kekurangan tenaga kerja lan pembantu rumah tangga latihan ekstra saiki dibutuhake sawise ora ngresiki kamar amarga kabeh wektu iki nyegah tingkat produktivitas dadi luwih dhuwur.

Print Friendly, PDF & Email
  • Akeh hotel sing dipeksa nyuda layanan sajrone pandemi kasebut.
  • Suspensi perawatan rumah tangga saben dina minangka salah sawijining pilihan kanggo akeh hotel.
  • Hilton minangka salah siji sing pertama metu kanthi sikap formal babagan tata graha.

Hotel ngupayakake tetep tegak ing taun 2020: mung ngilangi malah dianggep minangka prestasi monumental. Kanggo nindakake, akeh hotel dipeksa kanthi tugas sing gampang ditrapake - sanajan perlu - nyuda layanan sing bisa ditindakake.

Salah sawijining sing paling luar biasa yaiku terus suspensi perawatan rumah tangga saben dinane ing akeh hotel. Layanan kasebut, yen digawe dening tamu, diwenehake miturut panjaluk lan biasane ora ditawakake nganti pirang-pirang dina sawise check-in.

Hilton minangka salah sawijining sing pertama duwe sikap resmi babagan tata graha, nanging umume merek ngetutake, nyatakake ing domain umum utawa menehi informasi marang para pelanggan nalika mriksa. Langkah kasebut bisa uga ana strategi kanggo matesi tamu lan staf supaya ora kena COVID. -19, nanging uga dianggep ngirit dhuwit, matesi jam omah.

Sawetara ujar manawa pamindhahan tata graha miturut panjaluk yaiku salah sawijining kaskade layanan lan fasilitas sing ora dibebani, padha karo cara maskapai kerja, ing endi ana biaya sing ditrapake kanggo macem-macem perkara sing biasane gratis.

Apa shift kasebut nduwe pengaruh nyata ing dhasar - ngirit dhuwit lan nambah bathi? Apa bakal terus dadi pendhudhukan munggah? Apa sing dipikirake para tamu?

Kaya umume aspek industri hotel, masalah iki luwih rumit tinimbang sing bisa dipikir sepisanan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar