Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Warta Industri Rapat rapat News Rusia Breaking News Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan

Ekspo OTDYKH ing Rusia Sukses Ngarep

Pameran Leisure OTDYKH ing Rusia
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Edisi kaping 27 Pameran Kenyamanan OTDYKH ing Rusia wis rampung, lan sukses banget. Iki diwiwiti tanggal 7 nganti 9 September ing Expocentre Fairgrounds ing Moskow. Ing taun iki ana 450 perusahaan sing melu nggegirisi, saka 41 wilayah Rusia lan 23 negara liyane.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pameran OTDYKH Leisure Fair nampilake 450 perusahaan saka 41 wilayah Rusia lan 23 negara liyane.
  2. Luwih saka 6,000 pengunjung perdagangan nekani wong ing lapangan pameran kasebut, lan luwih saka 3,000 wong melu online.
  3. Pameran kasebut nampilake 30 acara bisnis kanthi luwih saka 160 pamicara lan meh 1,500 peserta.

Negara sing melu pameran 2021 OTDYKH yaiku: Azerbaijan, Belarus, Brasil, Bulgaria, China, Kuba, Siprus, Mesir, Jerman, India, Iran, Italia, Jepang, Yordania, Lithuania, Moldova, Peru, Spanyol, Sri Lanka, Thailand, Tunisia, lan Venezuela.

Taun iki Pameran Leisure OTDYKH ngrayakake sawetara wong anyar ing acara kasebut, kalebu negara Azerbaijan, wilayah Ceará ing Brasil, prefektur Tottori ing Jepang lan perusahaan kasebut, Sri Lankan Airlines.

Antarane 41 wilayah Rusia sing diwakili kanthi bangga ing pameran kasebut, uga ana wong anyar sing diantisipasi. Iki minangka wilayah Yugra, Wilayah Krasnoyarsk, Tomsk, Chelyabinsk, wilayah Rostov lan Omsk lan Republik Udmurtia.

Sing rawuh ing pameran kasebut udakara meh 10,000 wong kanthi pribadi lan meh kabeh. Luwih saka 6,000 pengunjung perdagangan teka langsung ing pameran kasebut lan luwih saka 3,000 wong melu pameran liwat platform online. Kanthi nggampangake alternatif online kasebut, pameran kasebut bisa nggedhekake pameran kanggo para peserta virtual saka saindenging jagad.

Sawise maneh, OTDYKH Leisure Fair nampilake macem-macem mitra sing apik, domestik lan internasional. Ekspo kasebut bangga ngegungake Mesir dadi negara mitra ing taun iki kanthi sikap fenomenal lan delegasi gedhe. Wilayah mitra kasebut yaiku Nizhny Novgorod lan kutha mitra yaiku St. Petersburg. Mitra resmi acara kasebut yaiku wilayah Altai lan Republik Khakassia. Mitra operator tur resmi yaiku Academservice. Pungkasane, mitra umum yaiku Sberbank, bank paling gedhe ing Rusia lan salah sawijining institusi finansial terkemuka ing saindenging jagad.

Sanajan ana watesan perjalanan global lan watesan sing cedhak, pameran internasional melu saka saindenging jagad. Nalika bali menyang pameran kasebut, Mesir ora mung negara mitra pameran, nanging ngirim delegasi gedhe menyang pameran kasebut, dipimpin dening Menteri Pariwisata lan Antiquities Mesir sing terhormat, Pak Khaled al-Anany. Tingkat minat profesional sing dhuwur ing acara taun iki amarga ana maneh penerbangan langsung antara Hurghada lan Sharm el-Sheikh lan 41 kutha ing Rusia.

Sebutan khusus kanggo Biro Promosi Pariwisata Sri Lanka sing nyedhiyakake pendirian eksklusif lan gedhe karo telulas perusahaan co-exhibit. Sri Lanka nampilake delegasi gedhe sing dipimpin dening Menteri Pariwisata & Penerbangan, Hon. Ranatunga Prasanna. Kajaba iku, Sri Lankan Airlines melu pisanan ing sejarah pameran kasebut, kanthi tanggapan khusus.

komentar binar

Amerika Latin makili apik ing pameran Kenyamanan OTDYKH 2021; Kuba nandhani transisi bali menyang format pameran pra-pandemi kanthi standar 100m² dhewe. Ing upacara pembukaan, Wakil Menteri Pariwisata Kuba Pertama, Maria del Carmen Orellana Alvarado mratelakake manawa Kuba ngupayakake banget dadi tujuan sing aman kanggo COVID kanggo para plancong lan mbaka sethithik nyiapake kanggo mbukak maneh watese. Asile, wiwit tanggal 15 November 2021, sabanjure, Kuba bakal mbatalake tes PCR COVID wajib kanggo turis, lan bakal nyoba acak ditindakake nalika teka.

Sanajan akeh negara-negara Eropa sisih kulon sing isih duwe watesan lan watesan perjalanan, ana asil sing apik saka Eropa. Bulgaria, Spanyol, lan Siprus kabeh duwe pendirian dhewe, dene pameran liyane kalebu Italia, Jerman, lan Lithuania.

Pendatang anyar Azerbaijan nggawe pengaruh kanthi pendhapat sing apik banget lan 18 perusahaan sing melu. Dheweke uga nganakake macem-macem acara lan melu rapat B2b sing wis diatur karo operator tur Rusia lan outlet media terkemuka. Iki nyebabake nggawe dialog terbuka sing sukses antara Rusia lan Azerbaijan.

Ana akeh sorotan Pameran Kenyamanan OTDKYH 2021, kalebu akeh perjanjian resmi sing ditandatangani. Kutha mitra St. Petersburg nandatangani telung perjanjian, salah sijine yaiku perjanjian antarane St. Petersburg lan Moldova kanggo kerja sama lan kerja sama ing industri pariwisata.

Wayahe penting liyane ing pameran kasebut yaiku menehi tandha persetujuan interregional kanggo nggawe dalan gedhe federal Rusia, M-12. Lima wilayah Rusia sing apik banget nandatangani perjanjian kasebut: Moskow, Republik Tatarstan, wilayah Vladimir, wilayah Nizhny Novgorod, lan Republik Chuvash.

Paling ora, nanging paling ora, Program Bisnis sing misuwur uga sukses banget, kanthi 30 acara sing dirawuhi 160 pamicara lan 1,500 delegasi sing nggegirisi. Sorotan program bisnis yaiku sesi babagan strategi sing judhule, Masa Depan Pariwisata, Tren Plancongan. Acara iki kabukten dadi diskusi animasi ing antarane sawetara Menteri Pariwisata Luar Negeri uga wakil saka Rostourism lan UNWTO.

Minangka kesimpulan, maneh edisi paling anyar saka OTDYKH Leisure Fair dadi sukses kanthi 450 perusahaan sing melu saka 41 wilayah Rusia lan 23 negara liyane. Pameran kasebut meh ana 10,000 total pamiarso, kanthi langsung lan online.

Panitia OTDYKH Expo ngaturake matur nuwun banget kanggo kabeh wong sing melu pameran, lan padha ngarep-arep acara taun ngarep, amarga dheweke terus ngrusak lapangan anyar ing industri perjalanan internasional.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar