Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Jamaika Warta Mewah News Resorts Pariwisata Perjalanan Plancongan | Tips Plancongan Nganyari Destinasi Plancongan

Resor Sandal Mimpin Plancongan Kanthi Jaminan Liburan

Jaminan Liburan Sandal
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sandals Resorts International (SRI), perusahaan induk merek resor mewah mewah ing Karibia, Sandals Resorts lan Pantai Resorts, ngumumake nggawe Jaminan Liburan Sandal, program perlindungan plancongan paling lengkap ing industri sing nyedhiyakake jaminan industri sing pertama kanggo gratis preian gantian kalebu pesawat kanggo tamu sing kena gangguan COVID-19 sing gegandhengan.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Tamu Resor Sandal lan Pantai Resor bisa memesan tanpa sumelang kanthi proteksi pesawat anyar, pengganti perjalanan gratis kanggo sing ora dikarepake, lan liya-liyane.
  2. Program kasebut ora kuwatir nalika lelungan lan njamin manawa para tamu investasi plancongan aman.
  3. Reservasi saiki lan anyar sing digawe saiki nganti tanggal 31 Desember 2021, kanggo lelungan nganti tanggal 31 Desember 2022, kanthi otomatis nampa Perlindhungan Jaminan Liburan Sandal lan Pantai tanpa biaya.

Miturut Ketua Eksekutif SRI, Adam Stewart, Program Jaminan Liburan Sandal anyar dirancang supaya ora kuwatir nalika lelungan, menehi tamu yakin manawa investasi ing plancongan mewah kabeh kalebu dijaga saka gangguan ing njaba kontrol.  

"Kita pengin nggawe kesenengan lan rasa seneng ngrencanakake lan antisipasi plancongan sing apik dadi plancongan. Nalika ngerteni keprihatinan nyata sing bisa dipikirake para tamu, kita bakal njupuk langkah-langkah sing luar biasa kanggo ngilangi kuwatir saka persamaan, saengga para wisatawan bisa seneng kabeh lelungan - wiwit pesenan nganti budhal, ”ujare Stewart.

Kabeh reservasi saiki lan anyar sing digawe saiki nganti tanggal 31 Desember 2021, kanggo lelungan nganti tanggal 31 Desember 2022, kanthi otomatis bakal nampa Perlindhungan Jaminan Liburan Sandal lan Pantai tanpa biaya.

Keuntungan Program Jaminan Liburan Sandal lan Pantai:

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar