Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Caribbean budaya Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika music News Pariwisata

Menteri Pariwisata Sedhih amarga Pati Jamaica Songbird

Penyanyi Jamaika Karen Smith Passes
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, lan pejabat pariwisata liyane padha sedhih amarga penyanyi kondhang lan paling disenengi, Karen Smith. Smith, sing tampil puluhan taun dadi penyanyi kabaret ing kabeh wilayah resor, tilar donya wiwit dina iki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Karen dadi jeneng rumah tangga ing pariwisata lan Jamaika sing luwih akeh.
  2. Dheweke dadi sinonim karo hiburan ing pariwisata lan dadi pelaku kanggo akeh acara ing sektor kasebut.
  3. Smith minangka mantan presiden Federasi Musisi lan Afiliasi Jamaika lan nampa Ordo Bédaan kanthi pangkat Petugas.

"Kabeh sektor pariwisata nggresah amarga mangkat Karen Smith sing nggawa semangat lan profesionalisme ing pagelaran kasebut. Matur sungkawa kanggo kulawarga, kanca lan kolega, ”ujare Menteri Bartlett. "Karen dadi jeneng rumah tangga ing pariwisata lan Jamaika sing luwih akeh kanthi kepribadian lan swara sing beda," ujare Menteri Bartlett.

"Aku bangga bisa dadi kanca Karen, dheweke mesthi dadi pinunjul saka sih-rahmat, pesona lan kreativitas. Lagu-lagune ora mung nengsemake akeh wong kita, nanging uga nggawe rasa panglipur kanggo akeh wong ing macem-macem kahanan. Dheweke uga bakal eling amarga kepemimpinan sing apik sing diwenehake kanggo persaudaraan musik, "ujare.

Smith minangka mantan presiden Federasi Musisi lan Afiliasi Jamaika lan nampa Ordist Distinction kanthi pangkat Officer.

"Karen dadi sinonim karo hiburan ing pariwisata lan dadi pemain utama kanggo akeh acara ing sektor kasebut. Sampeyan ngerti yen Karen dipesen, pagelaran kasebut bakal lancar lan apik, "ujare Direktur Pariwisata, Donovan White.

Dikenal kanthi lagu kalebu "Paradise," "Aku Golek Gusti," lan "Aku Bisa Tiba," Smith uga minangka sepertiga saka klompok kasebut, Pakage, sing kalebu penyanyi Gem Myers lan Patricia Edwards.   

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar