Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Breaking Bulgaria Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Penerbangan saka Doha, Qatar menyang Sofia, Bulgaria nandhani 10 taun sukses

Penerbangan saka Doha, Qatar menyang Sofia, Bulgaria nandhani 10 taun sukses
Penerbangan saka Doha, Qatar menyang Sofia, Bulgaria nandhani 10 taun sukses
ditulis dening Harry Johnson

Layanan kasebut saiki dioperasikake karo Airbus A320 modern Qatar Airways sing nduwe 12 kursi ing Kelas Bisnis lan 120 kursi ing Kelas Ekonomi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Qatar Airways kanggo nerusake penerbangan Doha menyang Sofia.
  • Qatar Airways bakal nggunakake pesawat Airbus A320 ing rute Qatar nganti Bulgaria.
  • Ana "panjaluk sing kuat" kanggo penerbangan antarane Doha lan Sofia.

Qatar Airways nyathet tonggak sejarah ing Bulgaria, ngrayakake 10 taun sukses wiwit pesawat pertama antarane Bandara Doha lan Sofia (SOF) tanggal 14 September 2011.

Layanan kasebut saiki dioperasikake karo Airbus A320 modern Qatar Airways sing nduwe 12 kursi ing Kelas Bisnis lan 120 kursi ing Kelas Ekonomi. Kabeh entuk manfaat saka sistem hiburan ing-penerbangan Oryx One sing paling misuwur.

Qatar AirwaysKetua Eksekutif Grup, Tuan Akbar Al Baker, ujar: "Kita wis suwe bangga bisa ngladeni Bulgaria lan ngubungake negara sing apik iki karo jaringan rute global. Aku ngerti nalika kita pisanan mabur menyang Sofia, iki minangka wiwitan hubungan sing kuat lan awet. Sajrone pirang-pirang taun, kita nyekseni mupangate layanan kanggo Bulgaria sing ngluwihi misi nggawa wong liya. Penerbangan kita ndadekake para pelancong saka saindenging jagad bisa nate ngrasakake keramahan lan sejarah budaya Bulgaria nalika ndhukung ekspor produk Bulgaria menyang pasar luar negeri.

"Iki minangka bukti tumrap permintaan sing kuat lan komitmen sing jero kanggo negara kasebut, manawa kita bakal menehi penerbangan langsung antarane Doha lan Sofia, wiwit Desember taun iki. ”

Chief Executive Officer CEO Sofia Airport Jesus Caballero ujar: “Kita seneng banget yen ngladeni rute Doha menyang Sofia karo mitra Qatar Airways. Iki ngidini para pelanggan bisnis lan plancongan njelajah ibukota Bulgaria sing apik utawa kutha ing pinggir laut Varna lan Bourgas, amarga ana kode ing antarané Qatar Airways lan Bulgaria Air kanthi sambungan penerbangan saka Sofia. Kemitraan jangka panjang karo Qatar Airways pancen penting banget kanggo kita lan kita ngarepake penguatan utamane ing taun 2022 nalika FIFA World Cup ™ bakal ditindakake ing Qatar. ”

Penerbangan kasebut uga mbantu ningkatake koneksi perdagangan Bulgaria sajrone dasawarsa kepungkur lan saiki Qatar Airways Cargo nawakake kapasitas kargo luwih saka 10 ton saben minggu, saben penerbangan bisa mlaku ing rute kasebut.

Tonggak sejarah Qatar Airways ing Bulgaria:

  • 2011 - maskapai kasebut wiwit mabur menyang Sofia kaping papat seminggu liwat Bucharest, Romania nggunakake A320.
  • 2012 - Penerbangan tambah kaping lima saben minggu.
  • 2014 - Wiwitan layanan saben dina antarane Sofia lan Doha.
  • 2015 - Penerbangan kasebut ditandhani kanthi mandheg ing Belgrade, Serbia.
  • 2016 - Penerbangan langsung wiwit nambah dadi dobel saben dina sadurunge wiwitan pandemi.
  • 2020 - Maret, Qatar Airways mlebu perjanjian codeshare karo Bulgaria Air.
  • 2020 - Oktober, penerbangan nerusake post-Covid 19, minangka label layanan karo Bucharest, Romania.
  • 2021 - Wiwit tanggal 16 Desember, penerbangan bakal mandheg maneh saka Doha menyang Sofia, kaping papat seminggu.

Bulgaria wis negesake banget kanggo pemulihan sing tanggung jawab lingkungan saka pandemi, lan Qatar Airways uga ngerti pentinge kepemimpinan lingkungan kanggo nylametake planet kita. Maskapai iki terus njelajah pendekatan sustainable kanggo penerbangan, lan investasi ing pesawat paling hemat bahan bakar - kalebu Airbus A350 lan Boeing 787 - negesake komitmen Qatar Airways kanggo nggayuh emisi karbon nol ing taun 2050.

Jadwal Penerbangan Sofia Saiki: 7x saben minggu (wektu lokal)

Doha (DOH) menyang Sofia (SOF) QR 395 mangkat: 08:30 teka: 15:35 (siji mampir ing Bukares sajrone sakjam)

Sofia (SOF) menyang Doha (DOH) QR 396 mangkat: 16:35 teka: 23:15 (siji mampir ing Bukares sajrone sakjam)

Jadwal Penerbangan Sofia Saka tanggal 16 Desember: 4x saben minggu non-stop (tundhuk konfirmasi)

Doha (DOH) menyang Sofia (SOF) QR 227 mangkat: 07:30 teka: 11:35 ora mandheg

Sofia (SOF) menyang Doha (DOH) QR 228 mangkat: 12:35 teka: 18:15 ora mandheg

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar