Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Kabar Breaking Kazakhstan Warta Mewah Warta Breaking Maladewa News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Penerbangan saka Kazakhstan menyang Maladewa ing Air Astana saiki

Penerbangan saka Kazakhstan menyang Maladewa ing Air Astana saiki
Penerbangan saka Kazakhstan menyang Maladewa ing Air Astana saiki
ditulis dening Harry Johnson

Kabeh penumpang, kalebu sing wis divaksinasi, mbutuhake sertifikat tes PCR negatif ing basa Inggris kanggo mlebu ing Republik Maladewa. Kajaba iku, penumpang kudu ngrampungake Pranyatan Kesehatan Wisatawan 24 jam sadurunge budhal.

Print Friendly, PDF & Email
  • Air Astana ngumumake penerbangan langsung saka Almaty, Kazakhstan menyang Male ing Maladewa.
  • Penerbangan Kazakhstan menyang Maladewa bakal dilanjutake tanggal 9 Oktober 2021.
  • Rute Air Astana Maldives bakal dilayani nganggo pesawat Airbus A321LR lan Boeing 767.

Air Astana bakal nerusake penerbangan langsung saka Almaty menyang Male ing Maladewa tanggal 9 Oktober 2021.

Pesawat Airbus A321LR lan Boeing 767 bakal beroperasi ing rute Almaty-Pria kaping papat seminggu, dina Setu, Kamis, Setu lan Minggu.  

Air Astana penerbangan sing dioperasikake sadurunge menyang Maldives wiwit tanggal 5 Desember 2020 nganti 24 Mei 2021, sadurunge ditundha amarga larangan pemerintah.

Kabeh penumpang, kalebu sing wis divaksinasi, mbutuhake sertifikat tes PCR negatif ing basa Inggris kanggo mlebu ing Republik Maladewa.

Kajaba iku, penumpang kudu ngrampungake Pranyatan Kesehatan Wisatawan 24 jam sadurunge budhal.

Visa bakal diterbitake kanthi gratis nalika teka ing Bandara Male.

Sawise bali menyang Kazakhstan, kabeh penumpang kudu duwe sertifikat PCR negatif, kajaba sing wis divaksinasi kanthi lengkap.

Air Astana minangka maskapai penerbangan ing Kazakhstan, adhedhasar ing Almaty.

Air Astana ngoperasikake layanan dijadwal, domestik lan internasional kanthi 64 rute saka pusat utamane, Bandara Internasional Almaty, lan saka pusat sekunder, Bandara Internasional Nursultan Nazarbayev.

Bandara Internasional Almaty, biyen dadi Bandara Alma-Ata, minangka bandara internasional utama 15 km sisih lor mangetan Almaty, kutha paling gedhe lan ibukota komersial Kazakhstan.

Bandara Internasional Almaty minangka bandara paling sibuk ing Kazakhstan, nyumbang setengah lalu lintas penumpang negara lan 68% lalu lintas muatan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar