Airlines aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Lelungan Rel Mbangun maneh tanggung jawab Warta Breaking Skotlandia Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Sepur murah murah saka London menyang Edinburgh

Sepur murah murah saka London menyang Edinburgh bisa ngganggu layanan rel lan udara saiki
Sepur murah murah saka London menyang Edinburgh bisa ngganggu layanan rel lan udara saiki
ditulis dening Harry Johnson

Poling anyar ngumumake manawa 11% responden global saiki duwe anggaran preinan luwih murah tinimbang pra-COVID, lan 37% ora bisa plancongan ing wektu cedhak saengga layanan murah murah bakal disambut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Peluncuran ril murah Lumo nemokake anggaran lan masalah lingkungan.
  • Model layanan rel murah Lumo bisa dadi populer ing para penumpang.
  • Sanajan layanan kasebut murah, Wi-Fi gratis, lan hiburan sing dikarepake bakal kasedhiya kanggo kabeh.

Peluncuran layanan rel murah Lumo bisa ngganggu layanan rel lan udara saiki antara London lan Edinburgh. Model murah uga fokus kanggo nyuda dampak lingkungan bakal dadi tren owah-owahan para wisatawan nalika sektor kasebut pulih saka pandemi kasebut.

Layanan rel murah Lumo bisa dadi populer. Pelancong Inggris wis biasa karo tarif sing akeh lan layanan sing murah, sadurunge COVID, asring banget. Peluncuran rute operator anggaran anyar ing antarane Edinburgh lan London bakal dadi pasukan sing ngganggu amarga kurang persaingan ing antarane operator rel ing UK. Sanajan murah, Wi-Fi gratis, lan hiburan sing dikarepake bakal kasedhiya kanggo kabeh. Kanthi kaping lelungan mung 10 menit luwih dawa tinimbang LNER sing wis ana, Lumo wis mapan kanggo entuk bathi ing pasar sing kompetitif.

Poling anyar ngumumake manawa 11% responden global saiki duwe anggaran preinan luwih murah tinimbang pra-COVID, lan 37% ora bisa plancongan ing wektu cedhak saengga layanan murah murah bakal disambut.

Kanthi nggedhekake anggaran, introduksi layanan ril murah bakal cocog karo para plancong kanthi kontan kanthi permintaan domestik saya dhuwur ing Inggris. Tarif sing murah banget penting kanggo nanggepi sensitivitas rega wisatawan sing tambah. Akeh sing ngrasakake gigitan finansial saka pandemi sing nyebabake nyuda anggaran kluwarga lan lelungan. Kajaba iku, temuan Survei Konsumen 2021 ngandhakake manawa 62% responden ing Inggris 'banget', 'rada', utawa 'cukup' prihatin karo kahanan finansial pribadi, sing luwih nguatake kabutuhan layanan rel murah.

Pilihan tarif Lumo £ 15 (US $ 20.78) siji arah paling murah bisa nuwuhake permintaan lelungan ing antarane London lan Edinburgh. Tarif sing murah regane luwih murah tinimbang penerbangan murah lan bisa nyebabake tekanan kompetitif ing easyJet lan, British Airways. Rega minangka kunci kanggo narik adat sajrone tataran pemulihan COVID-19, lan Lumo duwe model bisnis sing cocog kanggo sukses.

Pelancong saya akeh pengaruhe saka produk utawa layanan sing ramah lingkungan. Survei konsumen Q1 2021 ngandhakake yen 70% saka UK responden 'mesthi', 'asring', utawa 'kadang' dipengaruhi faktor iki.

Fokus utama Lumo dadi operasi sing ramah lingkungan, mbesuk dadi model bisnis. Pelancong sing asring mabur ing antarane rong kutha kasebut bisa uga golek pilihan sing luwih ramah lingkungan lan luwih murah. Milih lelungan ing sepur listrik Lumo kanthi mabur bakal nyuda emisi karbon saka perjalanan nganti kaping enem pesawat, ujare operator kasebut. Luwih maneh negesake fokus lingkungane, operator bakal nawakake panganan adhedhasar tanduran 50% ing papan lan 100% digital kanggo ngindhari sampah kertas. Kanthi keprihatinan lingkungan sing bakal tuwuh, pamindhahan kasebut bisa ndeleng Lumo dadi operator rel lingkungan sing utama.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar