Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis budaya Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Gabungan influencer Delta Airlines nyerang mandat vaksin COVID-19 anyar

Gabungan influencer Delta Airlines nyerang mandat vaksin COVID-19 anyar
Gabungan influencer Delta Airlines nyerang mandat vaksin COVID-19 anyar
ditulis dening Harry Johnson

Ing wulan Agustus, pamindhahan dramatis ing antarane para influencer ing sekitar Delta Air Lines dielingi nalika perusahaan ngumumake bakal dikenani biaya US $ 200 saben wulan kanggo karyawan sing ora divaksinasi marang COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  • Perusahaan AS nggawe rencana vaksin COVID-29.
  • Delta Air Lines bakal dikenani biaya $ 200 saben wulan kanggo karyawan sing durung divaksinasi.
  • Rencana Delta Air Lines nyebabake peningkatan 150% ing obrolan influencer.

Sawetara perusahaan nggawe rencana amanat vaksin sawise disetujoni Administrasi Pangan lan Obat AS (FDA) menyang vaksin Pfizer-BioNTech COVID-19 ing wulan Agustus 2021. Delta Air Lines, Inc (Delta Air Lines) uga njupuk langkah-langkah ketat kanggo menehi motivasi marang para karyawan nambah premium kesehatan karyawan sing durung divaksinasi babagan rencana perawatan kesehatan lan nyukupi kenaikan permintaan lelungan. Iki nyebabake kenaikan 150% ing obrolan influencer babagan 'vaksin' ing dashboard influencer perusahaan Delta Air Lines sajrone 90 dina pungkasan (Juni-Agustus), sajrone telung wulan sadurunge.  

Ing wulan Agustus, pamindhahan dramatis ing antarane para influencer ing sekitar Delta Air Lines dielingi nalika perusahaan ngumumake bakal dikenani biaya US $ 200 saben wulan kanggo karyawan sing ora divaksinasi marang COVID-19.

Influencer nganggep iki minangka taktik paling anyar kanggo para pekerja cajole supaya duwe jab COVID-19, amarga kasus infeksi sing mundhak ndadekake panemu maskapai. Sentimen pengaruh uga positif kanggo langkah iki amarga iku langkah sing penting kanggo ngatasi risiko finansial sing gegandhengan amarga rata-rata tetep rumah sakit kanggo COVID-19 biaya maskapai US $ 50,000 saben wong.

Ing wulan Agustus, paningkatan liyane ing obrolan influencer ditemokake nalika perusahaan maskapai kasebut ngumumake kemitraan karo operator kereta api Prancis-Belgia Thalys kanggo nyedhiyakake koneksi rel ing antarane Amsterdam lan kutha-kutha Belgia ing Brussels lan Antwerp.

Kajaba iku, ana tuwuh akeh obrolan ing influencer ing wulan Juli, nalika maskapai sing berbasis ing Atlanta nglaporake bathi kuartalan kaping pisanan wiwit wiwitan pandemi COVID-19, sawise ngilangi kerugian limang prapatan. Permintaan plancongan plancongan domestik lan plancongan bisnis sesarengan karo bantuan pemerintah federal nyengkuyung Delta Air Lines kanggo entuk bathi seprapat US $ 652 juta ing Q2 2021.

Delta Air Lines ngumumake rencana sing luar biasa ing wulan Juni kanggo nyewa luwih saka 1,000 pilot ing musim panas 2022, kanthi antisipasi kenaikan permintaan perjalanan sawise pulih saka pandemi kasebut. Iki nyebabake gelombang obrolan influencer ing wulan Juni.

Database Analisis Proyek ngandhakake manawa kanggo umume taun 2020, perusahaan kasebut dadi saksi lowongan kerja siji-digit. Nanging, Delta Air Lines ngalami lonjakan kegiyatan ing taun 2021. Dhaptar ditambah saka 101 lapangan kerja ing wulan Januari 2021 dadi 474 lowongan ing wulan Agustus 2021, kanthi postingan lowongan kerja nambah 55% ing antarane Q2 2021 lan Q3 2021.

Delta Air Lines saiki nyewa karyawan ing taun 2021 kanggo memenuhi kebutuhan lelungan. Kajaba iku, karyawan perusahaan kalebu macem-macem peran kanggo cadangan siap mangsan kayata agen layanan pelanggan, agen tiket / gerbang, agen layanan kargo sing dituduhake. Ngrekrut kanggo teknisi pesawat lan insinyur wis katon munggah pangkat wiwit Juni 2021. Perusahaan iki uga fokus kanggo nggedhekake bathi kargo lan pangsa pasar ing wilayah Latin lan EMEA.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar