Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Finlandia Warta Breaking Prancis Jerman Breaking News Warta Breaking Hong Kong Jepang Breaking News News Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Warta Breaking Singapura Spanyol Breaking News Swedia Breaking News Thailand Breaking News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UAE Warta Breaking UK USA Breaking News

Napa Finnair mabur liwat Helsinki menyang jagad iki?

Finnair ngumumake penerbangan Eropa, Asia lan Amerika Utara sing anyar
Finnair ngumumake penerbangan Eropa, Asia lan Amerika Utara sing anyar
ditulis dening Harry Johnson

Finnair ngumumake frekuensi tambahan lan penerbangan anyar menyang Tokyo, Osaka, Seoul, Bangkok, Singapura, Hong Kong, Chicago, New York, Miami, Los Angeles, Stockholm, Amsterdam, Munich, Dusseldorf, Berlin, Frankfurt, London, Paris, St. Petersburg , Krakow, Gdansk, Madrid, Malaga lan Barcelona.

Print Friendly, PDF & Email
  • Finnair tetep ngladeni tujuan utama Asia, mabur saben dina menyang Tokyo, Seoul lan Bangkok, lan nawakake frekuensi mingguan menyang Singapura lan Hong Kong.
  • Finnair bakal nguatake layanan Amerika Utara lan bakal nglayani Chicago, sadurunge dadi rute musim panas, sajrone musim salju.
  • Jaringan Eropa Finnair bakal kanthi cepet nambah frekuensi ing musim salju, kanthi layanan dobel saben dinane menyang kutha-kutha utama ing Eropa kayata Amsterdam, Munich, Dusseldorf, Berlin lan Frankfurt.

Amarga bagean saka wong sing divaksinasi terus nambah lan masarakat mbukak, plancongan saya tambah ing pirang-pirang pasar. Finnair lagi nyukupi permintaan lelungan kanthi nambah frekuensi lan tujuan ing jaringane menyang Eropa, Asia lan Amerika Utara kanggo musim salju sing bakal teka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Finnair tetep ngladeni tujuan utama Asia, mabur saben dina menyang Tokyo, Seoul lan Bangkok, lan nawakake frekuensi mingguan menyang Singapura lan Hong Kong. Layanan Osaka Finnair diwiwiti maneh ing wulan Oktober, ngembangake kehadiran Finnair menyang pasar Jepang, kanthi Nagoya gabung karo portofolio rute iki ing wulan Februari. Finnair uga bakal miwiti nglayani Dubai gegayutan karo pesawat jembar.

Finnair bakal ngiyatake layanan Amerika Utara lan bakal nglayani Chicago, sadurunge dadi rute musim panas, sajrone musim salju. Finnair uga nglayani New York saben dina saka Helsinki lan ngoperasikake telung penerbangan mingguan menyang Miami lan Los Angeles. Saliyane ngladeni Amerika Utara saka pusat Helsinki, Finnair bakal ngenalake rute langsung menyang Los Angeles lan New York saka Stockholm, Swedia. Finnair uga bakal ngenalake rute langsung saka Stockholm menyang Miami, Phuket lan Bangkok, kaya sing diumumake sadurunge. 

Jaringan Eropa Finnair bakal nambah frekuensi kanthi cepet ing musim salju, kanthi layanan dobel saben dinane menyang kutha-kutha utama ing Eropa kayata Amsterdam, Munich, Dusseldorf, Berlin lan Frankfurt, lan telung frekuensi saben dinane London lan Paris. Finnair uga nambah frekuensi menyang St. Petersburg kanggo ndhukung aliran lalu lintas menyang tujuan Amerika Utara Finnair. 

Finnair uga nawakake kaping frekuensi saben dina menyang ibukutha Skandinavia, lan Finnair bakal ngenalake Krakow lan Gdansk kanggo musim salju. Finnair bakal nambah frekuensi menyang tujuan liburan sing populer ing Spanyol, nglayani Malaga, Kepulauan Canary, Madrid lan Barcelona kanthi frekuensi mingguan. Uga Lapland Finlandia terus narik kawigaten para plancongan musim salju lan Finnair nawakake papat sambungan saben dinane menyang Rovaniemi, Ivalo lan Kittilä, lan rong layanan saben dinane menyang Kuusamo, kanthi sambungan apik saka Helsinki. 

"Kita seneng bisa nggedhekake ambane lan ambane jaringan, saéngga bisa dadi koneksi sing luwih apik kanggo para pelanggan nalika plancongan terus ditindakake", ujare Ole Orvér, Kepala Pegawai Komersial, Finnair.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.

Ninggalake Komentar