Warta Breaking Travel Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Jamaika rapat News wong Warta Breaking Portugal tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata

Menteri Pariwisata Jamaika Kepala Portugal ing Forum Global Penting

Menteri Pariwisata Jamaika ing Dina Samodra Dunia
Menteri Pariwisata Jamaika Bartlett kanggo ngrembug babagan lelungan berkelanjutan ing forum ing Portugal
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, bakal melu melu "A World for Travel - Forum Évora" sing diantisipasi sing penting, acara industri lelungan berkelanjutan global sing dijadwalake tanggal 16 lan 17 September ing Évora, Portugal.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Hosting acara kasebut yaiku Visit Portugal, UNWTO, WTTC, lan Pusat Ketahanan Pariwisata Global lan Krisis sing berbasis ing Jamaika.
  2. Menteri Bartlett bakal melu diskusi panel tingkat tinggi sing moderat dening Editor Pariwara CBS News Peter Greenberg.
  3. Konferensi kasebut bakal nyedhaki tema intrinsik kanggo kesinambungan.

Acara kasebut diselenggarakake dening Eventiz Media Group, klompok media lelungan paling gedhe ing Prancis, kanthi kerja sama karo Dewan Ketahanan Perjalanan & Pariwisata Global. Acara kasebut uga dianakake kanthi dhukungan saka Visit Portugal, Organisasi Pariwisata Dunia Perserikatan Bangsa-Bangsa (UNWTO), Dewan Perjalanan lan Pariwisata Dunia (WTTC), lan Pusat Ketahanan Pariwisata dan Krisis Global (GTRCMC) sing berbasis ing Jamaika. 

Iki bakal nggawa para pimpinan global, saka sektor publik lan swasta, bebarengan ngrembug babagan cara ngowahi industri pariwisata lan pariwisata lan mriksa cara maju supaya industri pariwisata luwih lestari. 

Pariwisata Jamaika Menteri Bartlett bakal melu diskusi panel tingkat dhuwur babagan "Covid-19: Sektor sing Cepet Nggawe Kesepakatan Anyar Kanthi Panjaluk Kepemimpinan Anyar, "moderat dening Peter Greenberg, Editor Perjalanan ing CBS News. Sesi kasebut bakal nemokake carane pamrentah lan industri nambah kepemimpinan kanthi cara sing padha supaya sektor kasebut bisa mengaruhi kabijakan. 

Menteri kasebut bakal gabung karo Yang Mulia Jean-Baptiste Lemoyne, Sekretaris Negara Pariwisata, Prancis; Ingkang Sinuhun Fernando Valdès Verelst, Sekretaris Negara Pariwisata, Spanyol; lan Yang Mulia Ghada Shalaby, Wakil Menteri Pariwisata lan Antiquities, Republik Arab Mesir.

Pamicara liyane kanggo acara kasebut kalebu Prof Hal Vogel, panulis, Profesor ekonomi perjalanan, Universitas Columbia; Julia Simpson, Presiden lan CEO, WTTC; Therese Turner-Jones, General Manager, Caribbean Country Department, Inter-American Development Bank lan Rita Marques, Sekretaris Negara Portugis Pariwisata. 

Dr. Taleb Rifai, Ketua Co-GTRCMC lan Mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, lan Prof Lloyd Waller, Direktur Eksekutif, GTRCMC, uga dikonfirmasi dadi juru bicara. 

Penyelenggara wis nyathet yen edhisi pertama acara kasebut bakal fokus ing komponen utama industri yen owah-owahan iku wajib, ngenali langkah-langkah sing kudu ditindakake lan nggabungake solusi sing bakal diterapake. 

Konferensi kasebut bakal nyedhaki tema intrinsik kanggo kesinambungan kayata variasi model ekonomi, pengaruh iklim, pengaruh lingkungan pariwisata, pergeseran pesisir lan laut uga kabijakan netral pertanian lan karbon.

Acara kasebut bakal mbatesi kehadiran 350 wong sing rawuh nanging uga bakal dilancarake langsung menyang ewonan delegasi virtual. Menteri Bartlett ninggalake pulau kasebut dina iki, tanggal 14 September, lan dijadwalake bakal bali tanggal 19 September.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar

1 Komentar