Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis India Breaking News Investments News Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan

Jet Airways 2.0: maskapai anyar

Jet Airways lair maneh
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Warta positif ing ngarep penerbangan ing India mbutuhake perayaan. Dadi, diskusi babagan kebangkitan Jet Airways sawise ndhelikake swiwi kaya ing wulan April 2019, saiki katon minangka tandha sing apik lan ditrima.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Bentuk anyar maskapai kasebut liwat rute kebangkitan liwat bangkrut.
  2. Jet Airways asli adhedhasar ing Mumbai, lan lair maneh bakal ditemokake adhedhasar ing New Delhi.
  3. Ngarep arep miwiti operasi internasional jarak tempuh operator ing paruh kapindho taun ngarep kanthi potensial penerbangan internasional mengko.

Avatar anyar - utawa reinkarnasi - bisa diwujudake sanalika awal taun ngarep, 2022, sanajan kanthi skala moderat.

Bentuk anyar maskapai kasebut teka ing rute liyane sing durung dicoba sadurunge. jet Airways, yen jeneng sing kuwat lan dihormati, bakal mlebu ing langit liwat rute bangkrut kanggo urip maneh.

Wiwitane mung bakal dadi operator domestik nanging ing pungkasan taun ngarep, Jet Airways 2.0 uga bisa mabur ing luar negeri. Manajemen anyar durung menehi katrangan babagan rencana operasi internasional, nanging, sumber-sumber industri nuduhake manawa maskapai kasebut bisa ndeleng sektor Teluk kanggo mbukak maneh dhisikan.

nalika Jet Airways asli adhedhasar ing Mumbai, kelairan maneh bakal weruh adhedhasar ing New Delhi. Bakal terus duwe ngarsane sing kuwat lan penting ing Mumbai, basis sing sadurunge.

Murari Lal Jalan

Pola kepemilikan uga beda. Naresh Goet biyen dadi wong sing nembaki, nanging saiki konsorsium sing dipimpin dening pengusaha India sing berbasis ing UAE, Murari Lal Jalan, bakal ana ing kursi kokpit. Jalan, sing dadi konsorsium Jalan Kalrock (JKC) entuk maskapai penerbangan India Jet Airways.

Eksekutif utama ujar manawa maskapai kasebut arep miwiti operasi internasional jarak tempuh operator ing paruh kapindho taun ngarep.

Sumber ujar manawa wiwitan, entitas anyar bakal duwe 50 pesawat sajrone 3 taun, kanthi jumlah sing diantisipasi bakal tuwuh dadi 100 sajrone 5 taun.

Yen rencana iki dileksanakake, para brosur lan pengusaha bakal seneng banget lan bakal nonton perkembangan maskapai sing dilahirake maneh.

Ekspansi kapasitas udara bakal dadi pangembangan sing apik, luwih-luwih amarga investasi Air India isih akeh wektu luwih suwe.

Maskapai kasebut ujar manawa dheweke wis nyewa luwih saka 150 staf full-time lan arep mlebu 1,000 karyawan liyane ing taun fiskal saiki. Ngrekrut bakal kanthi fase lan bakal ana ing kategori.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar