24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga Warta Breaking Kiribati News wong Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan

Kiribati bakal nantang tampilan sampeyan babagan urip: Mbukak maneh kanggo Pariwisata ing wulan Januari

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Udakara 700 mil luwih cedhak saka Honolulu menyang Republik Kiribati, tinimbang mabur menyang Los Angeles utawa San Francisco.
Kiribati minangka salah sawijining negara pulau sing paling misuwur, lan permata sing durung kena kanggo Pariwisata Pasifik Selatan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Kiribati, kanthi resmi Republik Kiribati, minangka negara pulau independen ing Samodra Pasifik tengah.
  • Populasi permanen luwih saka 119,000, luwih saka separo sing manggon ing atol Tarawa. Negara kasebut kalebu 32 atoll lan siji pulau karang sing tuwuh, Banab
  • Otoritas Pariwisata Kiribati (TAK) wis nampi pengumuman wingi kasebut dening Te Beretitenti, Yang Mulia Taneti Maamau babagan keputusan pamrentahane kanggo mbukak perbatasan nasional Kiribati wiwit Januari 2022.

Kiribati kanggo para plancong - sing kepengin banget njelajah lan nemokake, wong sing seneng ngulandara ing dalan wisata menyang papan sing wis sawetara sadurunge, lan wong sing pengin ngerti negara - ora mung ndeleng.

Kiribati diumumake ing wulan Juli, iku bakal tetep tapel watese.

Kiribati bakal nantang tampilan sampeyan babagan urip saiki lan nuduhake cara urip sing ora rumit ing kulawarga lan komunitas sing dadi prioritas utama.

Dumunung ing Samodra Pasifik khatulistiwa, Kiribati sisih wétan nawakake mancing kelas donya (mancing game lan balung) saka Pulo Kiritimati. Ing sisih kulon ana Pulo Gilbert, sing nawakake pengalaman budaya sing luar biasa lan unik.

Ibukutha negara Tarawa duwe situs bersejarah lan artefak ing endi salah sawijining perang paling gedhe ing Perang Dunia II, Pertempuran Tarawa.

Yen sampeyan ngunjungi minangka bagean saka tugas sampeyan, kita saranake sampeyan njelajah Kiribati ngrasakake rasa seneng iki - Tarawa Selatan ora mung bisa dadi Atol sing dikunjungi nalika sampeyan kudu milih 33, malah Tarawa Utara sing cedhak nawakake perspektif sing beda banget!

Ing woro-woro kasebut, Presiden Maamau ndhesek masarakat Kiribati sing nduweni kualifikasi vaksin COVID-19 kanggo ngrampungake dosis kasebut sadurunge taun pungkasan. Dheweke negesake manawa persatuan lan tundhuk karo watesan lan peraturan penting banget kanggo keamanan kabeh I-Kiribati.

Presiden njaluk organisasi tuwa-tuwa lan wanita, klompok greja, klompok pemuda, organisasi wanita, Dewan Kepulauan, komunitas lan bapak lan ibu ing saben kluwarga kanggo mbiyantu para anggota kulawarga lan kanca-kanca supaya divaksinasi nglawan virus mematikan iki.

Liwat Program Restart Pariwisata, TAK wis nggawe Protokol Pariwisata & Perhotelan Kiribati kanggo New Normal lan saiki nindakake pelatihan protokol keamanan COVID-19 kanggo kabeh panyedhiya akomodasi.

Properti ing Tarawa Selatan, Tarawa Utara, Abaiang, Tab North lan Tab South wis rampung latihan, lan kabeh akomodasi lan pariwisata ing pulau liyane bakal nampa pelatihan protokol COVID-19 ing wulan November 2021. CEO TAK, Petero Manufolau dikonfirmasi pelatihan penyegaran ing saindenging industri bakal ditindakake ing wulan Desember 2021, sadurunge dibukak maneh ing wulan Januari 2022.

Minangka bagean saka program restart, TAK uga bakal ngluncurake Strategi Pemasaran Digital ing wulan September kanggo implementasine wiwit Oktober 2021, menehi tujuan Pulau Pasifik 3 wulan kanggo ngluncurake kampanye lan program pemasaran.

Wisatawan sing bali utawa ngunjungi Kiribati kaping pisanan ing taun 2022 bisa ngarep-arep pengalaman sing luwih apik liwat program Mauri Mark sing dituju, program penilaian hotel, lan akreditasi, lan Mauri Way, program Pelanggan Pelancongan Nasional Kiribati kanggo kabeh panyedhiya layanan pariwisata.

Rincian syarat lan protokol para turis COVID-19 Kiribati kanggo pambukaan perbatasan internasional Januari 2022 bakal diwenehi saran yen kasedhiya saka pamrentah.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar