24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Pengumuman Pers Mbangun maneh Sustainability News Pariwisata News Wire Plancongan

Kepiye Organisasi Pariwisata bisa Nggawe Praktek Berkelanjutan?

etc.
etc.
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Komisi Perjalanan Eropa (ETC), sing makili 33 organisasi pariwisata nasional ing Eropa, wis nerbitake Buku Panduan anyar kanggo Mendorong Praktek Pariwisata Berkelanjutan - pandhuan sing nerangake kepiye organisasi pariwisata nasional lan lokal bisa nyengkuyung para pemangku kepentingan pariwisata ing saben level kanggo nggawe praktik pariwisata berkelanjutan operasi saben dinane. 

Print Friendly, PDF & Email
  • Para pembuat kebijakan, organisasi manajemen tujuan, industri pariwisata, komunitas lokal lan pengunjung masing-masing duwe peran ing transformasi sektor kasebut
  • Buku pegangan ETC anyar nerangake kejelasan babagan carane organisasi pariwisata bisa nyengkuyung praktik berkelanjutan
  • COVID-19 wis nyebabake bisnis lan konsumen mikir beda, kanthi keberlanjutan saiki minangka pendhiri penting ing keputusan tuku

Kanthi fokus anyar kanggo nggunakake praktik sing nyuda pengaruh negatif saka pariwisata minangka asil saka COVID-19, buku pegangan kasebut ngemot studi kasus sing terkenal saka entitas lan tujuan ing saindenging jagad sing wis sukses nggawe praktik pariwisata kanthi ekonomi, sosial, lan lingkungan sing luwih apik. taun.

Rong puluh studi kasus sing ana ing buku tangan kasebut nyoroti cara-cara ing tujuan Eropa lan liyane ing saindenging jagad sing nyakup pendekatan sustainable menyang sektor plancongan lan pariwisata, bebarengan karo cara utama kanggo Organisasi Pariwisata Nasional (NTO) lan Organisasi Manajemen Tujuan (DMO).

Praktek prinsip, ing Komisi Perjalanan Eropa (ETC) percaya manawa organisasi pariwisata nasional lan lokal Eropa duwe peran penting kanggo nggabungake para pemangku kepentingan kanggo ngembangake visi bareng kanggo implementasi pariwisata berkelanjutan.

Visi iki nyengkuyung supaya dheweke kerja bareng karo mitra komersial lan akademik, uga sektor publik lan asosiasi industri kanggo ngasilake pemahaman sing penting lan ngenali cara kanggo mbantu para pengunjung Eropa nggawe pilihan lingkungan lan komunitas sing luwih ramah sadurunge lan sajrone lelungan. 

Buku pandhuan iki uga ngakoni manawa organisasi lelungan lan pariwisata, utamane usaha cilik lan menengah (UKM), sing pengin tumindak, asring angel nglacak sawetara skema akreditasi, sistem monitoring, mekanisme pendanaan, kampanye, lan malah peralatan sing ana ing 'ruang' keberlanjutan. Tuladha praktik sing tanggung jawab, uga sawetara rekomendasi praktis ditampilake ing buku tangan, sing saiki kasedhiya kanggo didownload kanthi gratis saka situs web ETC.

Ngomentari publikasi kasebut, Luís Araújo, Presiden ETC, ujar: "Tujuan duwe peran penting kanggo ngiyatake posisi Eropa lan nuwuhake transformasi menyang dunia pasca pandemi. Kanggo tujuan iki, ETC ngarepake buku pegangan iki bakal nyengkuyung nuduhake ilmu lan dadi wahana kanggo NTO lan DMO supaya tujuane luwih lestari lan tahan lama ing jangka panjang. Buku pandhuan iki bakal nyedhiyakake platform kanggo nuduhake studi kasus lan tumindak adhedhasar bukti sing bisa ditindakake kanthi tujuan supaya bisa nyengkuyung pasokan pariwisata lan pihak permintaan supaya bisa tanggung jawab. Kita yakin manawa buku tangan iki bakal nyengkuyung tujuan Eropa ing upaya nggawe sektor pariwisata sing luwih ngurmati lingkungan lan uga entuk manfaat kanggo ekonomi lan komunitas lokal ing taun ngarep. "

COVID-19 meksa bisnis lan masarakat mikir beda

Kasus kanggo nggunakake praktik sing nyuda pengaruh negatif saka pariwisata mesthi kuat, nanging pandemi kasebut nyedhiyakake katalis kanggo pangowahan gedhe kanthi tren pasokan lan permintaan sing akeh sing nuduhake yen keberlanjutan minangka pendhukung utama keputusan tuku para turis lan titik utama daya saing ing antarane bisnis pariwisata Eropa. Pandemi iki meksa wong-wong sing melu sektor pariwisata nyoba lan nggunakake tren iki lan ngetrapake prinsip-prinsip sing bisa ditrapake ing tujuan sing beda-beda.

Buku tangan kasedhiya kanthi gratis.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar