SESI LANGSUNG LIVE 01 DEC 1.00 EST | 06.00 pm UK | 1000 pm UAE
COVID 19 Omicron lan Pariwisata 

Melu  ing Zoom klik kene

Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah Warta Industri Rapat News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Transaksi Plancongan & Pariwisata mudhun 17.4% ing Agustus 2021

Transaksi Plancongan & Pariwisata mudhun 17.4% ing Agustus 2021
ditulis dening Harry Johnson

Kegiatan kesepakatan sing dikalahake bisa diarani sentimen nggawe kesepakatan amarga ora mesthi amarga pandemi COVID-19 isih ana.

Print Friendly, PDF & Email
  • 57 penawaran sektor pariwisata lan pariwisata diumumake ing wulan Agustus 2021.
  • Jumlah kesepakatan sing diumumake nuduhake penurunan 17.4% saka Juli 2021.
  • Agustus ditandhani penurunan kaping pindho ing kegiatan transaksi.

Total 57 transaksi (kalebu penggabungan & akuisisi [M&A], ekuitas pribadi, lan pembiayaan usaha) diumumake ing sektor pariwisata lan pariwisata global sajrone Agustus 2021, yaiku penurunan 17.4% tinimbang 69 kesepakatan sing diumumake ing wulan Juli, ahli data lan analytics industri.

Agustus nyathet wulan kaping pindho berturut-turut penurunan kegiatan transaksi kanggo sektor pariwisata lan pariwisata sawise rebound ing wulan Juni. Kegiatan kesepakatan sing dikalahake bisa diarani sentimen nggawe kesepakatan amarga ora mesthi amarga pandemi COVID-19 isih ana.

Kabeh jinis transaksi (ing jangkoan) uga nyakseni penurunan aktivitas transaksi ing wulan Agustus dibandhingake karo wulan sadurunge. Pengumuman pembiayaan usaha, ekuitas pribadi lan penggabungan usaha lan akuisisi mudhun mudhun saka 4.3%, 20% lan 24.4% sajrone Agustus dibandhingake karo wulan sadurunge.

Aktivitas transaksi uga mudhun ing pasar utama kayata USA, ing UK, India lan Australia sajrone Agustus dibandhingake karo wulan sadurunge, nalika China nyekseni perbaikan kegiatan transaksi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar