24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor News wong Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK

Inggris kanggo ngilangi tes PCR wajib kanggo wisatawan sing divaksinasi

Inggris kanggo ngilangi tes PCR wajib kanggo wisatawan sing divaksinasi
Inggris kanggo ngilangi tes PCR wajib kanggo wisatawan sing divaksinasi
ditulis dening Harry Johnson

Rezim pengujian PCR kabukten ora praktis, larang, lan faktor utama sing nyebabake keterlambatan gedhe ing wates. Uga kala-kala uga absurd.

Print Friendly, PDF & Email
  • Inggris kanggo mungkasi tes PCR kanggo para plancong sing divaksinasi.
  • ETOA muji pamindhahan pejabat Inggris kanggo mungkasi mandat tes PCR,
  • Nyingkirake syarat kanggo divaksinasi dobel yaiku "paling apik".

Minangka spekulasi nyebar babagan ngilangi tes PCR wajib kanggo kedatangan vaksin dobel ing Inggris Tom Jenkins, CEO ETOA, menehi komentar kaya mangkene:

"Rezim pengujian PCR kabukten ora praktis, larang, lan faktor utama sing nyebabake keterlambatan gedhe ing wates. Uga kala-kala uga absurd. Sapa wae sing lelungan metu ing Inggris kurang saka 36 jam, kudu nyoba tes "pra-kedatangan" ing Inggris, kanggo mbuktekake manawa dheweke aman bali menyang Inggris. Dadi, pambusakan kanggo vaksin dobel kasebut luwih becik.

Tom Jenkins, CEO ETOA

"Nanging penting banget supaya istirahat iki ditrapake kanggo kabeh pengunjung sing divaksinasi dobel, ora mung Brits. Ing UK kanthi efektif ngisolasi awake dhewe saka pengunjung sing mlebu lan nuli mundur saka tujuan liyane ing Eropa. Nalika industri pariwisata sing mlebu £ 30 milyar ngalami kerugian meh kabeh suwene rong taun kepungkur, kita kudu ndandani gambar minangka tujuan sing ramah lan langsung kanggo dikunjungi. Saya suwe saya suwe saya suwe, kerusakan ekonomi Inggris luwih akeh. ”

Saiki, kanggo mlebu ing Inggris, lelungan kudu duwe bukti tes COVID-19 negatif ing bandara sampeyan, sing ditindakake sajrone 3 dina saka pesawat menyang Inggris. Tes kasebut kudu cocog karo aturan lan standar sing wis ditemtokake dening Pamrentah Inggris.

ETOA (asosiasi pariwisata Eropa) minangka asosiasi perdagangan kanggo operator tur lan pemasok tujuan Eropa, saka merek global nganti bisnis independen lokal. 

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar