24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah Warta Industri Rapat rapat News wong Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata News Wire Plancongan USA Breaking News

Hotel: Pendapatan perjalanan bisnis mudhun $ 59 milyar ing taun 2021

Hotel: Pendapatan perjalanan bisnis mudhun $ 59 milyar ing taun 2021
Hotel: Pendapatan perjalanan bisnis mudhun $ 59 milyar ing taun 2021
ditulis dening Harry Johnson

Perjalanan bisnis wis suwe dibalekake wiwit wiwitan pandemi. Perjalanan bisnis kalebu kategori perusahaan, klompok, pamrentah, lan komersial liyane. Pendapatan perjalanan bisnis ora diarepake tekan level pra-pandemi nganti taun 2024.

Print Friendly, PDF & Email
  • Industri hotel diproyeksikan bakal mungkasi 2021 luwih saka $ 59 milyar ing bathi perjalanan bisnis.
  • Industri hotel rugi udakara plancongan bisnis udakara $ 49 milyar ing taun 2020.
  • Plancongan bisnis minangka penghasilan paling gedhe ing industri hotel.

Industri hotel diproyeksikan bakal mungkasi 2021 luwih saka $ 59 milyar ing bathi perjalanan bisnis dibandhingake karo 2019, miturut laporan anyar sing dirilis dina iki. Iki kedadeyan sawise ngilangi meh $ 49 milyar ing bathi perjalanan bisnis ing taun 2020.

Plancongan bisnis minangka penghasilan paling gedhe ing industri hotel lan wis suwe ora bali wiwit wiwitan pandemi. Perjalanan bisnis kalebu kategori perusahaan, klompok, pamrentah, lan komersial liyane. Pendapatan perjalanan bisnis ora diarepake tekan level pra-pandemi nganti taun 2024.

Analisis anyar diwiwiti saka survey AHLA sing anyar, sing nemokake manawa para pelaku bisnis mbatalake, nyuda, lan nundha perjalanan sajrone kasus COVID-19 sing saya akeh.

Kurang lelungan bisnis lan acara duwe akibat utama kanggo kerja, lan negesake kebutuhan kanggo bantuan federal sing dituju, kayata Undhang-undhang Jobs Hotel Save Hotel.

Hotel samesthine bakal mungkasi taun 2021 mudhun meh 500,000 lapangan kerja dibandhingake karo taun 2019. Kanggo saben 10 wong sing langsung makarya ing properti hotel, hotel ndhukung tambahan 26 lapangan kerja ing komunitas kasebut, saka restoran lan ritel nganti perusahaan penyedia hotel - tegese tambahan meh 1.3 yuta Pakaryan sing didhukung hotel uga duwe resiko.

"Nalika sawetara industri wiwit mbalek maneh saka pandemi iki, laporan iki minangka pangeling-eling yen hotel lan karyawan hotel isih berjuang," ujare presiden lan CEO Chip Rogers Asosiasi Hotel & Penginapan Amerika (AHLA)

"Plancongan bisnis penting banget kanggo kelangsungan industri, utamane ing musim gugur lan musim salju nalika lelungan plancongan biasane wiwit mudhun. Masalah COVID-19 sing terus-terusan ing antarane para plancong mung bakal nambah tantangan kasebut. Mula waktune kanggo Kongres ngliwati bipartisan Simpen Undhang-undhang Lowongan Hotel kanggo mbantu karyawan hotel lan pemilik usaha cilik bisa bertahan saka krisis iki. ”

Sanajan dadi salah sawijining sing paling angel, hotel mung siji-sijine industri perhotelan lan hiburan sing durung entuk pitulung langsung. Hotel lan karyawan wis nampilake ketahanan sing luar biasa nalika ngadhepi tantangan ekonomi sing durung pernah ana, lan industri mbutuhake dhukungan saka Kongres supaya bisa pulih.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar