24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Industri Hospitality News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Teknologi Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK

Uji coba COVID 'state of the art' anyar ing Bandara Liverpool John Lennon

Uji coba COVID 'state of the art' anyar ing Bandara Liverpool John Lennon
Uji coba COVID 'state of the art' anyar ing Bandara Liverpool John Lennon
ditulis dening Harry Johnson

Bandara Liverpool John Lennon saiki bisa nyedhiyakake penumpang maskapai penerbangan kanthi fasilitas uji coba COVID sing paling canggih ing bandara nalika miwiti maneh jadwal penerbangan lan luwih akeh penumpang sing mabur maneh.

Print Friendly, PDF & Email
  • Lab tes PCR anyar dibukak ing Bandara Liverpool.
  • Laboratorium anyar bisa nindakake 500 tes saben dina.
  • Bandara Liverpool sing pertama ing Inggris duwe fasilitas unik kasebut.

Perusahaan uji coba kesehatan Inggris ing Salutaris People - sing ngoperasikake layanan tes PCR kanthi cepet kanggo penumpang maskapai ing Bandara Liverpool John Lennon, kanthi kemitraan karo Test Assurance Group Ltd (TAG (mitra uji coba Covid-19 Resmi menyang Bandara Liverpool John Lennon) - saiki wis diluncurake laboratorium uji coba COVID anyar ing Bandara Liverpool John Lennon.

Fasilitas canggih kasebut bekerjasama karo Source BioScience - panyedhiya layanan laboratorium internasional kanggo klien ing industri farmasi, perawatan kesehatan, klinis, riset ilmu jiwa lan industri biopharma - lan Salutaris People kanthi kemitraan karo Test Assurance Group Ltd (TAG) nyedhiyakake uji coba COVID lan PCR ing Bandara Liverpool John Lennon.

Laboratorium anyar wis dirancang kanggo nindakake 500 tes saben dina nanging bisa nambah skala kanthi gampang kanggo nggampangake 1000 tes lan luwih saka sing dibutuhake. Sumber BioSains Diakreditasi standar ISO 15189: 2012 lan uga panyedhiya uji coba COVID-19 terdaftar DHSC.  

Layanan sing disedhiyakake dening TAG, Salutaris People, lan Source BioScience nggawe penumpang maskapai ing Bandara Liverpool John Lennon lan sing mabur saka liyane Bandara UK kanthi layanan pangujian Rapid Fit to Fly kanthi wektu turnaround 3 jam, kajawi layanan uji coba Fit to Fly 24 jam Standar. Sampel uga dikoleksi ing situs ing Liverpool lan diproses ing laboratorium utama Source Bioscience ing Nottingham sing ngaktifake Dina 2, Dina 8, Tes Rilis lan layanan uji coba PCR COVID diagnostik kanggo para pelanggan.

Ngomentari fasilitas anyar ing Bandara Liverpool John Lennon, Direktur Komersial Lucy O'Shaughnessy, ujar:

"Kita seneng dadi bandara pertama ing Inggris sing duwe fasilitas lan layanan sing unik. Bandara Liverpool John Lennon saiki bisa menehi penumpang penerbangan sing larang karo fasilitas uji coba COVID paling canggih ing situs kasebut ing bandara nalika miwiti maneh jadwal penerbangan lan luwih akeh penumpang sing mabur maneh. Bandara kasebut terus-terusan ngupayakake nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo para pelanggan kapan wae. Makarya kerja sama karo Group Assurance Group (TAG) / Salutaris People lan Source BioScience ngidini kita nawakake layanan uji coba PCR sing trep lan efisien sing dioperasikake dening panyedhiya layanan kesehatan sing dipercaya. ”

Fasilitas anyar - siji-sijine ing bandara UK - dioperasikake dening papat staf teknologi laboratorium kalebu supervisor shift lan duwe 8 analitis PCR ing situs, pawang cair Bio Molecular Systems lan cycler termal sing nawakake real- cepet metode PCR kualitatif wektu kanggo deteksi SARS-CoV-2.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar