24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Warta Breaking Kuba Warta Pamrentah Kabar Breaking Haiti Industri Hospitality Hotel & Resor Mexico Breaking News News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur

Warga asing sing diculik karo pria bersenjata saka hotel Meksiko sing ditulungi polisi

Warga asing sing diculik karo pria bersenjata saka hotel Meksiko sing ditulungi polisi
Warga asing sing diculik karo pria bersenjata saka hotel Meksiko sing ditulungi polisi
ditulis dening Harry Johnson

Miturut pejabat Meksiko, klompok sing diculik kalebu 16 wong Meksiko lan 22 warga negara asing, ing antarané telu bocah lan wong wadon meteng.

Print Friendly, PDF & Email
  • Klompok wong asing diculik saka hotel ing sisih lor Meksiko.
  • Polisi Meksiko mengko nemokake para korban isih urip lan ditinggal dening para penculik.
  • 22 wong Haiti lan Kuba bisa dadi wong suaka utawa wong neneko.

Klompok 16 wong Meksiko lan 22 wong Haiti lan Kuba wis ditulungi sawise diculik saka Hotel Sol y Luna ing kutha Matehuala, ing negara bagian sisih lor Meksiko San Luis Potosi.

Kepala jaksa negara kasebut ngumumake manawa korban ditemokake urip dening polisi negara ing pinggir dalan, ketoke ditinggalake dening penculik kasebut.

Miturut Jaksa Federico Garza Herrera, klompok kasebut kalebu 16 wong Meksiko lan 22 warga negara asing, ing antarané telu bocah lan wong wadon sing lagi ngandut.

Ora bisa dingerteni manawa wong-wong manca mau dadi wong golek suaka utawa migran.

Laporan awal ngandhakake sawetara wong sing diculik yaiku warga Venezuelan.

Pejabat imigrasi Meksiko mriksa statuse ing Mexico nalika pejabat polisi kerja golek motivasi ing penculikan kasebut.

Penculikan kasebut kedadeyan ing Matehuala hotel awal dina Selasa.

Kejaksaan ujar manawa telung SUV sing nggawa wong bersenjata teka sadurunge esuke ing Hotel Sol y Luna lan nyulik para tamu.

Sawetara dokumen identifikasi korban ditemokake ing njero ruangan. Penculik kasebut jebule uga njupuk log tamu ing hotel kasebut.

Penculik kasebut banjur ditemokake dening Pengawal Nasional lan petugas polisi ing dalan sing ana ing njaba Matehuala sawise panelpon ujar manawa ana sekelompok wong sing njaluk pitulung ing dalan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar