24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis angkara Hiburan Warta Pamrentah Hak-hak manungsa News wong tanggung jawab Rusia Breaking News Keslametan Teknologi Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Rusia ngancam Google lan Apple amarga 'kegiatan anti-Rusia ilegal'

Rusia nimbali Google lan Apple amarga 'kegiatan anti-Rusia ilegal'
Rusia nimbali Google lan Apple amarga 'kegiatan anti-Rusia ilegal'
ditulis dening Harry Johnson

Ing taun-taun kepungkur, "lawan lan pusat asing sing khusus kanggo kegiatan anti-Rusia nyoba banget nggunakake wektu iki [sadurunge pemilihan] kanggo promosi wong, sing wis ditrapake," kalebu nggunakake teknologi komputer paling anyar .

Print Friendly, PDF & Email
  • Komisi Senat Rusia pengin ngobrol karo Apple lan Google babagan kegiatan 'ilegal'
  • Partisipasi ing rapat kasebut ngidini Apple lan Google 'ngerti inti klaim Rusia,' ujare Senator Klimov.
  • Ana 'conto serius nglanggar hukum Rusia' dening raksasa teknologi AS, pratelan Klimov.

Pejabat saka Google lan Apple diundang kanggo rapat karo Komisi Sementara Dewan Federasi Rusia kanggo Perlindhungan Kedaulatan Negara lan Pencegahan Gangguan ing Urusan Internal negara kasebut kanggo ngrembug conto serius pelanggaran hukum Rusia dening perusahaan online global sing biasane ana ing AS '.

Senator Andrei Klimo v

"Kita wis ngundang perwakilan resmi saka Google lan Apple menyang rapat komisi sesuk (16 September). Sisih Rusia kudu takon. Kita ngarepake yen jam 10 esuk (tanggal 16 September) dheweke bakal menehi wangsulan, "ujare Ketua komisi, Senator Andrei Klimov.

Miturut Senator Klimov, Menteri Luar Negeri Rusia, Komisi Pemilihan Pusat, Kantor Penuntut Umum lan RusiaLayanan Pengawasan Federal ing bidang Telecom, Teknologi Informasi, lan Komunikasi Massa uga diundang ing rapat kasebut.

Klimov ujar manawa kaya taun-taun kepungkur, "lawan lan pusat asing sing khusus kanggo kegiyatan anti-Rusia nyoba banget nggunakake wektu iki [sadurunge pemilihan] kanggo promosi wong, sing wis ditindakake," kalebu nggunakake teknologi komputer paling anyar.

"Ing gati, ana conto serius pelanggaran RusiaUkum dening perusahaan online global umume ana ing AS, ”ujare kepala komisi kasebut.

Miturut Klimov, partisipasi Google lan Apple ing rapat komisi kasebut bakal ngidini dheweke "ngerti inti klaim Rusia." Rapat Komisi liyane, ujar senator, kasebut bakal ditindakake sawise pemilihan parlemen negara kasebut, tanggal 21 September.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar