24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Italia Breaking News News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi News Wire Plancongan

Lufthansa Group ngumumake CEO Air Dolomiti sing anyar

Lufthansa Group ngumumake CEO Air Dolomiti sing anyar
Steffen Harbarth dadi CEO Air Dolomiti sing anyar
ditulis dening Harry Johnson

Minangka salah sawijining pasar strategis strategis Grup Lufthansa, Italia lan pangembangan Air Dolomiti luwih penting. Steffen Harbarth minangka pilihan sing paling apik kanggo tantangan anyar iki, amarga wis pengalaman ing manajemen maskapai komersial lan minangka Direktur Utama sing tanggung jawab kanggo proses operasional lan Manajer Akuntabel ing Lufthansa CityLine.

Print Friendly, PDF & Email
  • Salah siji saka loro direktur ngatur Lufthansa CityLine bakal dadi CEO Air Dolomiti ing Januari 2022.
  • Steffen Harbarth bakal nggenteni Jorg Eberhart, sing wis dadi "Kepala Strategi & Pangembangan Organisasi" ing Grup Lufthansa.
  • Steffen Harbarth dadi anggota Dewan Eksekutif Lufthansa CityLine wiwit tanggal 1 Januari 2019.

Steffen Harbarth, salah sawijining direktur ngatur Lufthansa CityLine, bakal dadi CEO Air Dolomiti tanggal 1 Januari 2022.

Dheweke ngganteni Jörg Eberhart, sing mentas diangkat dadi "Kepala Strategi & Pangembangan Organisasi" ing Lufthansa Groutanggal 1 Oktober 2021. Kapten Alberto Casamatti, Direktur Operasi Jenderal & Manajer Akuntabel, bakal dadi CEO sementara ing maskapai Italia Air Dolomiti nganti Steffen Harbarth miwiti peran anyar taun ngarep.

Ola Hansson, Chief Operating Officer Lufthansa lan tanggung jawab investasi perusahaan penerbangan ing Air Dolomiti, ujar: "Aku seneng banget Steffen Harbarth bakal dadi Air Dolomiti CEO Minangka salah sawijining pasar strategis strategis Grup Lufthansa, Italia lan pangembangan Air Dolomiti luwih penting. Steffen Harbarth minangka pilihan sing paling apik kanggo tantangan anyar iki amarga wis pengalaman ing manajemen maskapai komersial lan minangka Managing Director sing tanggung jawab kanggo proses operasional lan Manajer Akuntabel ing Lufthansa CityLine. "

Wiwit tanggal 1 Januari 2019, Steffen Harbarth minangka anggota Dewan Eksekutif Lufthansa CityLine. Sadurunge, Steffen Harbarth nyekel sawetara posisi manajemen ing Grup Lufthansa. Contone, ing hub Munich ing Lufthansa, dheweke tanggung jawab kanggo proses manajemen lan pemasaran komersial Lufthansa Hub Airlines, sing ngetutake jabatane minangka Wakil Presiden Penjualan Lufthansa Group Airlines ing Asia-Pasifik.

Air Dolomiti SpA minangka maskapai regional Italia kanthi kantor pusat ing Dossobuono, Villafranca di Verona, Italia, pangkalan operasi ing Bandara Verona Villafranca lan kutha fokus ing Bandara Munich lan Bandara Frankfurt ing Jerman. Air Dolomiti minangka anak perusahaan saka Lufthansa.

The Klompok Lufthansa (sah Deutsche Lufthansa AG, umume dicekak dadi Lufthansa) minangka maskapai penerbangan Jerman paling gedhe sing, yen dikombinasikake karo anak perusahaan, minangka maskapai nomer loro nomer loro ing Eropa babagan penumpang sing digawa.

Grup Lufthansa kalebu Lufthansa, Swiss, Austrian Airlines lan Brussels Airlines. Eurowings lan "mitra regional" Lufthansa uga dadi anggota klompok. Amarga pandemi COVID-19, perusahaan kasebut dadi duweke negara wiwit Juli 2020.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar