24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Penerbangan anyar saka Ontario menyang Austin ing Southwest Airlines

Penerbangan anyar saka Ontario menyang Austin ing Southwest Airlines
Penerbangan anyar saka Ontario menyang Austin ing Southwest Airlines
ditulis dening Harry Johnson

Pengumuman penerbangan Southwest anyar nalika ONT terus ngalami pemulihan pandemi sing nyengsemake. Ing wulan Agustus, ONT nglaporake lalu lintas penumpang ana ing 7% level pra-COVID.

Print Friendly, PDF & Email
  • Southwest Airlines ngumumake penerbangan anyar saka Bandara Internasional Ontario menyang Austin, Texas.
  • Southwest Airlines bakal nawakake penerbangan saben dina ing Ontario, California menyang Austin, Texas wiwit tanggal 10 Maret 2022.
  • Pengumuman Southwest minangka warta sambutan kanggo gerbang California Kidul lan Kekaisaran Inland.

Pengumuman saka Southwest Airlines manawa maskapai biaya murah bakal mlayu saben dina tanpa mandheg saka Bandara Internasional Ontario (ONT) menyang Austin (AUS) wiwit wulan Maret 2022 minangka warta sambutan kanggo gerbang California Selatan lan Kekaisaran Inland.

Southwest Airlines bakal nawakake penerbangan antarane ONT lan Bandara Internasional Austin-Bergstrom saben dina kanthi jadwal ing ngisor iki wiwit tanggal 10 Maret 2022.

Flt #AsalTujuandeparturerawuhfrekuensipesawat
1204ONTAUS10: 55 am3: 35 pmSen - Jum &

Sun
737-700
474ONTAUS9: 50 am2: 30 pmSat737-700
1739AUSONT4: 35 pm5: 55 pmSen - Jum &

Sun
737-700
257AUSONT2: 55 pm4: 10 pmSat737-700
Penerbangan anyar kasedhiya kanggo pesenan langsung

"Penambahan ibukota negara bagian Texas menyang peta rute kita ditampi warta lan indikasi kapercayan saka maskapai penerbangan ONT paling gedhe," ujare Alan Dewan Komisioner OIAA, Alan D. Wapner. "Iki uga minangka pratandha liyane yen pemulihan ONT saka pandemi COVID-19 lagi ditindakake lan entuk momentum."

Pengumuman penerbangan Southwest anyar nalika ONT terus ngalami pemulihan pandemi sing nyengsemake. Ing wulan Agustus, ONT nglaporake lalu lintas penumpang ana ing 7% level pra-COVID.

Bandara Internasional Ontario (ONT) minangka bandara sing paling cepet ing Amerika Serikat, miturut Global Traveler, sawijining publikasi utama kanggo fliren sing asring. Dumunung ing Kekaisaran Inland, ONT udakara 35 mil sisih wétan kutha Los Angeles ing tengah California Kidul. Iki minangka bandara layanan lengkap, sadurunge pandemi virus corona, nawakake layanan jet komersial nonstop menyang 26 bandara utama ing AS, Meksiko lan Taiwan.

Southwest Airlines Co., biasane diarani Southwest, minangka salah sawijining maskapai utama Amerika Serikat lan maskapai penerbangan murah paling gedhe ing donya. Kantor pusat ing Dallas, Texas lan wis dijadwal layanan menyang 121 tujuan ing Amerika Serikat lan sepuluh negara tambahan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar