24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

Kunjungi Carlsbad ngumumake Kepala Eksekutif Anyar

Kunjungi Carlsbad ngumumake Kepala Eksekutif Anyar
Kunjungi Carlsbad Ngumumake CEO Anyar, Kim Sidoriak
ditulis dening Harry Johnson

Ing peran anyar minangka Presiden & CEO Visit Carlsbad, Kim ngarep-arep bisa kerja sama karo komunitas lan bisnis lokal kanggo ningkatake tujuan lan nggabungake persona Visit Carlsbad karo kutha lan bisnis individu. Dheweke rencana kanggo ningkatake tujuan ing level nasional lan nambah visibilitas ing pasar utama, nalika nggunakake riset data kanggo njupuk keputusan babagan ruang lingkup lan pangiriman organisasi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Organisasi pemasaran tujuan kanggo Carlsbad, California milih CEO anyar.
  • Kim Sidoriak minangka Kepala Marketing Officer kanggo Plancongan & Pariwisata Santa Monica sadurunge njupuk alih Kunjungan Carlsbad.
  • Dolan maring Carlsbad yakuwi nambah Carlsbad minangka salah sawijining tujuan wisata utama ing California Selatan.

Kunjungi Carlsbad, organisasi pemasaran tujuan kanggo Kutha Carlsbad, wis ngumumake janjian Presiden & CEO sing anyar, Kim Sidoriak.

Sadurunge gabung karo tim Visit Carlsbad, Kim dadi Chief Marketing Officer kanggo Santa Monica Plancongan & Pariwisata dadi tanggung jawab kanggo strategi, taktik lan program sing nguatake minat, permintaan lan pangenalan Santa Monica.

Kanthi pamindhahan iki, Kim bakal bisa nggarap Dolan maring Carlsbad tim lan pemangku kepentingan utama kanggo ngunggahake Carlsbad minangka salah sawijining tujuan pariwisata utama ing California Selatan.

At Santa Monica Perjalanan & Pariwisata, kontribusi Kim kalebu ngatasi identitas merek tujuan Santa Monica lan ngluncurake rencana strategis 5 taun organisasi kasebut. Dheweke uga dadi anggota Komite Konten lan Kunjungan Konten California lan entuk kredensial Eksekutif Manajemen Tujuan sing Disertifikasi saka Destinasi Internasional.

Pindhah menyang Carlsbad, ndadekake Kim luwih cedhak karo kulawarga lan Kim ngrencanakake dadi anggota komunitas lokal jangka panjang lan wilayah San Diego Lor. "Aku seneng bisa nyedhaki kulawarga, lan ngarep-arep dadi anggota komunitas Carlsbad sing sregep," ujare Sidoriak, sing uga nyekel komunikasi pemasaran Hilton Hotel Corporation lan Saatchi & Saatchi Advertising.

Ing peran anyar minangka Presiden & CEO saka Dolan maring Carlsbad, Kim ngarep-arep bisa kemitraan karo komunitas lan bisnis lokal kanggo ningkatake tujuan lan nggabungake persona Kunjungan Carlsbad karo kutha lan bisnis individu. Dheweke rencana kanggo ningkatake tujuan ing level nasional lan nambah visibilitas ing pasar utama, nalika nggunakake riset data kanggo njupuk keputusan babagan ruang lingkup lan pangiriman organisasi.

"Kim nggawa campuran pengalaman, inisiatif lan kepribadian sing sampurna kanggo mandhiri organisasi tujuan ing bab pertumbuhan sabanjure iki," ujare Troy Wood, Ketua Dewan Kunjungan Carlsbad. "Semangat, semangat lan kemampuan Kim kanggo makarya kanggo kutha sing luwih apik bakal ningkatake organisasi lan kutha kanthi bebarengan."

Kim nampa Sarjana Seni Komunikasi saka Universitas California Kidul lan semangat sing paling gedhe yaiku lelungan ing saindenging jagad kanggo sinau babagan macem-macem budaya.   

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar