24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Warta Industri Rapat rapat News wong Seychelles Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata

Seychelles Kanggo Nuduhake Wawasan Iklim ing Kumpul COP

Steen G. Hansen lan koleksi buku lingkungan babagan Iklim Seychelles
ditulis dening Alain St. Ange

COP bakal nggabungake akeh kepribadian sing duwe pengaruh kanggo ngrembug babagan apa sing kudu ditindakake kanthi perubahan iklim, lan Steen N. Hansen ujar, miwiti kanthi ngerti apa sing ana, banjur nglindhungi apa sing wis katon ana. Pengabdiane Pak Hansen kanggo manajemen alam lan alam didhukung dening kasunyatan manawa lingkungan global ngalami tekanan kaya sadurunge.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Lingkungan saiki wis akeh dadi agenda saben wong amarga perubahan iklim bisa dirasakake ing patang jagad.
  2. Seychelles ngupayakake menehi sensitivitas jagad kanggo njaga apa sing wis diberkahi ing pulau kasebut kanthi pangarep-arep supaya kabeh wong ngetutake.
  3. Hansen wis nulis pirang-pirang makalah diskusi, tampilan, lan artikel fitur babagan alam, lan manajemen alam.

Serangkaian buku lengkap adhedhasar apa Seychelles duwe harta karun khas ing wilayah lingkungan wis ditanggepi dening Steen N. Hansen, sawijining warga Walanda sing manggon ing Seychelles. Dheweke dibantu karo garwane Seychellois, Marie France, kanggo meksa ngakoni tugas sing dawa lan angel.

Hansen minangka warga negara Denmark sing lair ing taun 1951. Nalika taun 2015 dheweke pindhah menyang Seychelles lan nikah taun suwene dadi Seychellois lan diwenehi residensi permanen ing Republik Seychelles ing taun 2019.

Hansen duwe gelar master ing bidang biologi lan sarjana geografi uga geologi (kabeh saka Universitas Copenhagen) lan basa lan budaya Jerman (saka Universitas Odense, Denmark). Sadurunge tekan Seychelles, Pak Hansen dadi konsultan biologis lan dosen senior ing tingkat perguruan tinggi. Dheweke seneng banget karo konservasi lingkungan lan wis nulis pirang-pirang makalah diskusi, pandangan, lan artikel babagan alam, manajemen alam, lan uga barang-barang panganan sing dimanipulasi genetik.

Ing Seychelles, dheweke terus semangat kanggo manajemen alam lan alam kanthi nulis Flora saka Seychelles sing kaping pisanan ilustrasi lan komprehensif wiwit taun 2016 (725 kaca) ditambah sawetara buku sing luwih cilik lan gampang diwaca sing ngemot khazanah alam ing Seychelles bisa kasebut Tanduran Nyerang Pulo Aride (2016); Vallée de Mai - Hutan Sawit Primeval, Cagar Alam lan Situs Warisan UNESCO (2017); Alam Pulo Curieuse sing Nggumunake (2017); Taman Botani Nasional Seychelles (2018); Pabrik Teh, Jejak Alam lan Morne Blanc (2018); Taman Spice Le Jardin du Roi (2018); Pusat Biodiversitas Nasional Seychelles (2019); lan paling anyar Le Ravin de Fond Ferdinand - Cadangan Khusus ing Praslin (2021) ing ngendi fokus upaya manajemen alam lan konservasi ing jejere presentasi pilihan tanduran lan kewan.

Sing nguwatirake, 3 spesies tanduran utawa kewan saiki wis punah saben jam, amarga iku "kita bakal dadi spesies pertama sing bisa nyathet pambasmian kita dhewe yen ora ditindakake saiki" (Dr. Christiana Pasca Palmer, Eksekutif PBB kanggo Keanekaragaman Hayati). Lan siji-sijine cara, ngetutake Pak Hansen, yaiku menehi sensitivitas marang masarakat lan kanthi dhasar bisa uga ngerti babagan jagad sing mulia lan kahanan kritis kanthi mriksa dhewe, lan karya Pak Hansen - tembunge dhewe - mung kontribusi cilik lan andhap asor.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Alain St. Ange

Alain St Ange kerja ing bisnis pariwisata wiwit taun 2009. Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel.

Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel. Sawise setaun

Sawise setaun kerja, dheweke diangkat dadi jabatan CEO Dewan Pariwisata Seychelles.

Ing 2012 Organisasi regional Kepulauan Vanilla Samudra Hindia dibentuk lan St Ange diangkat dadi presiden organisasi kaping pisanan.

Ing re-shuffle kabinet 2012, St Ange diangkat dadi Menteri Pariwisata lan Budaya sing mundur ing tanggal 28 Desember 2016 kanggo nggayuh pencalonan dadi Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia.

Ing Majelis Umum UNWTO ing Chengdu ing China, ana wong sing digoleki "Sirkuit Speaker" kanggo pariwisata lan pembangunan berkelanjutan yaiku Alain St.Ange.

St.Ange minangka mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut Seychelles sing nilar kantor ing Desember taun kepungkur kanggo nyalonake posisi Sekretaris Jenderal UNWTO. Nalika pencalonan utawa dokumen pendhukunge ditarik dening negarane mung sedina sadurunge pemilihan ing Madrid, Alain St.Ange nuduhake kaluhurane minangka juru pidato nalika pidato ing pertemuan UNWTO kanthi sih, semangat, lan gaya.

Tindak tutur dheweke sing direkam direkam minangka pidato sing paling apik kanggo tandha ing badan internasional PBB iki.

Negara-negara Afrika asring ngelingi alamat Uganda kanggo Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika dadi tamu terhormat.

Minangka mantan Menteri Pariwisata, St.Ange minangka pamicara biasa lan misuwur lan asring katon nalika ngatasi forum lan konferensi kanggo jenenge negarane. Kemampuane ngomong 'ing sandhangan' mesthi katon minangka kemampuan langka. Dheweke asring ujar manawa ngomong saka ati.

Ing Seychelles, dheweke dikenang nalika menehi tandha nalika mbukak resmi Carnaval International de Victoria ing pulau kasebut nalika dheweke negesake maneh tembung-tembung saka lagu terkenal John Lennon ... "Sampeyan bisa uga ujar manawa aku ngimpi, nanging aku ora mung siji. Ing sawijining dina, sampeyan kabeh bakal melu kita lan jagad iki bakal dadi luwih apik dadi siji ”. Kontingen pers global nglumpuk ing Seychelles ing dina kasebut nganggo tembung dening St.Ange sing dadi berita utama ing endi wae.

St.Ange ngirim alamat intine kanggo "Konferensi Pariwisata & Bisnis ing Kanada"

Seychelles minangka conto sing apik kanggo pariwisata berkelanjutan. Mula ora nggumunake yen ndeleng Alain St.Ange sing digoleki dadi pembicara ing sirkuit internasional.

Anggota Travelmarketingnetwork.

Ninggalake Komentar