24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport Asosiasi Warta Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Car Rental Cruising Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Industri Rapat rapat News wong Mbangun maneh tanggung jawab Parks tema Pariwisata transportasi News Wire Plancongan Singapur

Laporan WTTC anyar nyedhiyakake rekomendasi investasi kanggo Plancongan & Pariwisata pasca COVID

Laporan WTTC anyar nyedhiyakake rekomendasi investasi kanggo Plancongan & Pariwisata pasca COVID
Julia Simpson, Presiden & CEO WTTC
ditulis dening Harry Johnson

Miturut laporan kasebut, pamrentah lan tujuan kudu investasi lan narik investasi saka sektor swasta ing bidang kayata infrastruktur fisik lan digital, uga ing segmen lelungan kayata kesehatan, medis, MICE, berkelanjutan, petualangan, budaya utawa target - kalebu wanita , LGBTQI, lan bisa diakses - pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email
  • Sektor Pariwisata Global & Pariwisata nandhang sangsara luwih akeh tinimbang liyane amarga watesan mobilitas parah.
  • Kontribusi Plancongan & Pariwisata kanggo PDB global mudhun udakara $ 9.2 triliun ing taun 2019 dadi mung $ 4.7 triliun ing taun 2020.
  • Investasi modal ambruk saka $ 986 milyar ing 2019 dadi mung $ 693 milyar ing taun 2020.

Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia (WTTC) dina iki ngluncurake laporan anyar penting sing nyedhiyakake rekomendasi investasi kanggo pamrentah lan tujuan, amarga tujuane kanggo mbangun lan tuwuh sektor Pariwisata & Pariwisata.

Kanthi pandemi nyebabake perjalanan internasional meh mandheg, sektor Pariwisata & Pariwisata global nandhang sangsara luwih saka liyane amarga ana watesan mobilitas sing parah.

Kontribusi sektor kasebut kanggo PDB global mudhun saka meh US $ 9.2 triliun ing 2019, dadi mung US $ 4.7 triliun ing taun 2020, nuduhake kerugian meh US $ 4.5 triliun. Salajengipun, nalika pandemi nyerang sektor kasebut, 62 juta proyek Perjalanan & Pariwisata sing ilang lan akeh sing isih duwe risiko.

Laporan kasebut nerangake manawa investasi modal mudhun meh saprotelon (29.7%) taun lalu, ambruk saka US $ 986 milyar ing taun 2019, dadi mung US $ 693 milyar ing taun 2020 lan saiki, nalika kita nuju pemulihan, investasi ing Pariwisata & Pariwisata ora nate kritis banget.

iki WTTKertu C nduduhake penting banget kanggo tujuan lan pamrentah kanggo narik investasi liwat lingkungan aktif sing efektif, kalebu insentif kayata pajak cerdas, kebijakan fasilitasi perjalanan, diversifikasi, integrasi kesehatan lan kebersihan, komunikasi sing efektif, lan tenaga kerja sing trampil lan trampil.

Laporan kasebut uga nawakake rekomendasi utama kanggo pamrentah lan tujuan lan nyorot segmen kasebut sing paling apik kanggo para investor.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Era anyar lan dasawarsa anyar! Jagad iki ganti lan kita kudu adaptasi karo pangowahan kasebut. Sayange ora kabeh pamrentah ngetutake Tren. Pelancong sing nggoleki tujuan 3S, sadurunge yaiku Laut, Surya lan Layanan lan saiki mesem, Aman, Berkelanjutan.