24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Hiburan film News wong USA Breaking News

Bintang Hollywood Jane Powell lan Zaman Emas Film saiki wis tiwas

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Hollywood Super Star Jane Powell miwiti umur 5 taun dadi produser nyanyi ing radio ing Portland, Oregon, lan rampung umur 92. Ing layar, dheweke cepet lulus saka peran remaja dadi produksi musik mewah sing dadi merek Hollywood abad kaping-20.

Print Friendly, PDF & Email
  • Salah sawijining bintang sejati ing Hollywood Jane Poweell tilar donya dina iki, umur 92 taun
  • Petualangan cedhak karo lawang ngarep sampeyan, jarene, lan petualangan anyar diwiwiti kanggo favorit iki kanggo akeh wong
  • Tujuan plancongan sing disenengi yaiku Meksiko, ing ngendi dheweke syuting Liburan ing Meksiko ing taun 1946

Hollywood Golden Age ngalami kerugian terminal saiki amarga Jane Powell liwati.

Minangka pusat perhatian ing musikal film, dheweke seneng banget karo film kayata 'A Date With Judy' lan 'Royal Wedding.'

A tweet ujar: Apa urip. Aku kelingan weruh Jeng. Powell karo @PinkMartiniBand ing @SriwijayaAir w/@rufuswainwright@arishapiro lan aku matak saka @sesamestreet#Ngimpi Jane Powell

"Petualangan cedhak karo lawang ngarepmu.", Tembung sing dipercaya bintang iki.

Penggemar nulis: "Bintang salah sawijining film favoritku. Aku uga seneng ndeleng dheweke nindakake peran langsung ing teater musim panas. Dheweke duwe swara apik tenan. RIP. ”

Jane Powell lair tanggal 1 April 1929. Film kapindho yaiku Delightfully Dangerous, sing diarani "film paling ala sing aku lakoni." Sajrone film kaping telu, Holiday ing Meksiko 1946, dheweke ketemu karo calon kanca, Roddy McDowall. film Technicolor pertama.

Lair Suzanne Lorraine Burce ing Portland, Oregon, Powell wis dadi penyanyi sukses lokal - dheweke wis tur negara asalé minangka "Gadis Kamenangan Oregon" kanggo adol ikatan perang Perang Dunia II - nalika pindhah menyang Hollywood, banjur mlebu kontrak pamuter karo Metro-Goldwyn-Mayer.

Debut filme diwiwiti taun 1944 karo Song of the Open Road, ing kana dheweke main versi fiksi - penyanyi remaja sing gabung karo bintang-bintang pertunjukan kaya saiki yaiku Edgar Bergen (karo Charlie McCarthy), pimpinan Big Band Sammy Kaye lan WC Fields. (Ing sing dianggep minangka ijol-ijolan sing luwih apik, Fields menehi mikropon menyang Powell kanthi garis abadi, "Iki sampeyan, kumquat cilikku.")

Powell nyawang taun 1945 Bebaya sing Seneng, 1948 iku Tanggal Kencan karo Judy lan, ing taun 1951, peran sing nemtokake karir nglawan Astaire ing Royal Wedding, ing endi kalorone main lakon tari adhine-adhine (salah sawijining nomer musik duo nampilake judhul lagu sing paling dawa ing musik MGM:

Sawetara film musik ngetutake, nyebabake peran Powell dadi Milly Pontipee ing taun 1954 Pitu Panganten Wanita kanggo Pitu Sadulur.

Powell nampilake nomer musik sing misuwur kayata "Goin 'Courtin'," "When You're in Love" lan "Wonderful, Wonderful Day."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar