24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Warta Breaking Indonesia Warta Industri Rapat rapat News Seychelles Breaking News Sustainability News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Wtn

Forum Pariwisata Global Krungu Kebutuhan Visibilitas ing Normal Anyar

Forum Pariwisata Global
ditulis dening Alain St.Ange

Forum Pariwisata Global virtual (GTF) rampung dina iki, tanggal 16 September 2021, ing Jakarta, Indonesia. Acara kasebut nggabungake para pimpinan sektor saka saindenging jagad kanggo ngganti ide babagan kahanan pariwisata lan perhotelan saiki.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Presiden Dewan Pariwisata Afrika, Alain St. Angle negesake ing Forum Pariwisata Global ing Jakarta, manawa pariwisata butuh dhukungan politik amarga tetep dadi kunci sukses ing industri kasebut.
  2. Dheweke ujar manawa Pamrentah Indonesia duwe akeh potensi pariwisata lan negara kudu nggunakake kabeh kanggo nambah visibilitas.
  3. St. Ange negesake manawa ing postingan COVID anyar, penting kanggo ngerti manawa kabeh tujuan pariwisata bakal mancing saka tlaga sing padha.

Alain St.Ange, mantan Seychelles Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan & Menteri Laut lan saiki dadi Presiden Dewan Pariwisata Afrika (ATB) lan anggota pendiri Jaringan Perjalanan Dunia (WTN), wingi pidato Forum Pariwisata Global sing dianakake ing Jakarta ing Indonesia.

Alamat St.Ange, minangka bagean saka panel diskusi, ditunggu-tunggu ing Afrika amarga dheweke ngerti wis menangake hubungan perdagangan lan pariwisata antarane Afrika lan Blok ASEAN. Alain St.Ange, sawijining Konsultan Pariwisata sing wis suwe mandheg ing Indonesia, wis kerja liwat FORSEAA (Forum AFRICA ASEAN Medium Cilik) kanggo meksa perdagangan lan pariwisata menyang Afrika saka Negara-negara ASEAN.

St.Ange, anggota dewan kanggo Jaringan Pariwisata Dunia sing bubar diluncurake kanggo nambah visibilitas tujuan pariwisata lan menehi swara sing wis suwe banget kanggo bisnis plancongan lan pariwisata ukuran cilik lan menengah ing saindenging jagad iki. kaget nalika krungu minat saka bawana babagan alamate.

St.Ange diwiwiti kanthi negesake manawa pariwisata butuh dhukungan politik amarga iku tetep dadi kunci sukses industri nalika dheweke menehi ucapan selamat marang Wakil Presiden lan Menteri Pariwisata amarga wis ana ing edisi edisi iki. Forum Pariwisata Dunia. Dheweke terus meksa nalika ngelingake Pamrentah Indonesia babagan akeh potensi pariwisata sing diberkahi dening Indonesia, nanging dheweke ujar manawa "potensial lan investasi kaya ngono ing pengembangane bakal muspra yen Indonesia ora nggunakake kabeh sing bisa digunakake kanggo nambah visibilitas negara. ”

Alain St.Ange uga negesake manawa ing normal lan pasca COVID anyar lagi dirembug, penting kanggo ngerti manawa kabeh tujuan pariwisata bakal mancing saka tlaga sing padha kanggo para pengunjung sing paham lan tujuan sing paling inovatif lan siap bakal luwih apik kanggo entuk perdagangan pasca COVID.

St. Enggles babagan pasar ceruk saka sing tradisional nganti pariwisata agro, pariwisata agama, pariwisata olahraga, pariwisata halal, lsp., Ujar manawa saben watu kudu digoleki kanggo nggoleki pasar pariwisata anyar.

Dheweke nglampahi wektu kanggo njlentrehake kebutuhan kanggo nyetel dalan kanggo negara kasebut lan banjur menehi layanan sing cocog karo rega, ngelingi manawa negara kasebut minangka tujuan lan negara kasebut kudu siyap sadurunge ana panel sing negesake manawa "mlaku-mlaku omongan ”saiki luwih penting tinimbang saiki.

Mantan Menteri kasebut negesake pentinge gabung karo tangga teparo lan kanca lan nyebutake Afrika lan Dewan Pariwisata Afrika minangka conto bawana sing butuh industri pariwisata lan nyoba supaya bisa sukses.

Forum Pariwisata Global 2021 nyumurupi Wakil Presiden Indonesia lan mantan Perdana Menteri Inggris uga Dr. Taleb Rifai, mantan Sekretaris Jenderal UNWTO, lan Menteri Pariwisata Indonesia saiki lan mantan kabeh terdaftar bareng karo Presiden Forum Pariwisata Global.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Alain St.Ange

Alain St Ange kerja ing bisnis pariwisata wiwit taun 2009. Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel.

Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel. Sawise setaun

Sawise setaun kerja, dheweke diangkat dadi jabatan CEO Dewan Pariwisata Seychelles.

Ing 2012 Organisasi regional Kepulauan Vanilla Samudra Hindia dibentuk lan St Ange diangkat dadi presiden organisasi kaping pisanan.

Ing re-shuffle kabinet 2012, St Ange diangkat dadi Menteri Pariwisata lan Budaya sing mundur ing tanggal 28 Desember 2016 kanggo nggayuh pencalonan dadi Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia.

Ing Majelis Umum UNWTO ing Chengdu ing China, ana wong sing digoleki "Sirkuit Speaker" kanggo pariwisata lan pembangunan berkelanjutan yaiku Alain St.Ange.

St.Ange minangka mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut Seychelles sing nilar kantor ing Desember taun kepungkur kanggo nyalonake posisi Sekretaris Jenderal UNWTO. Nalika pencalonan utawa dokumen pendhukunge ditarik dening negarane mung sedina sadurunge pemilihan ing Madrid, Alain St.Ange nuduhake kaluhurane minangka juru pidato nalika pidato ing pertemuan UNWTO kanthi sih, semangat, lan gaya.

Tindak tutur dheweke sing direkam direkam minangka pidato sing paling apik kanggo tandha ing badan internasional PBB iki.

Negara-negara Afrika asring ngelingi alamat Uganda kanggo Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika dadi tamu terhormat.

Minangka mantan Menteri Pariwisata, St.Ange minangka pamicara biasa lan misuwur lan asring katon nalika ngatasi forum lan konferensi kanggo jenenge negarane. Kemampuane ngomong 'ing sandhangan' mesthi katon minangka kemampuan langka. Dheweke asring ujar manawa ngomong saka ati.

Ing Seychelles, dheweke dikenang nalika menehi tandha nalika mbukak resmi Carnaval International de Victoria ing pulau kasebut nalika dheweke negesake maneh tembung-tembung saka lagu terkenal John Lennon ... "Sampeyan bisa uga ujar manawa aku ngimpi, nanging aku ora mung siji. Ing sawijining dina, sampeyan kabeh bakal melu kita lan jagad iki bakal dadi luwih apik dadi siji ”. Kontingen pers global nglumpuk ing Seychelles ing dina kasebut nganggo tembung dening St.Ange sing dadi berita utama ing endi wae.

St.Ange ngirim alamat intine kanggo "Konferensi Pariwisata & Bisnis ing Kanada"

Seychelles minangka conto sing apik kanggo pariwisata berkelanjutan. Mula ora nggumunake yen ndeleng Alain St.Ange sing digoleki dadi pembicara ing sirkuit internasional.

Anggota Travelmarketingnetwork.

Ninggalake Komentar