24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Pariwisata transportasi Warta Breaking UK

Pesawat Terbang Kabeh-Listrik Anyar Gulung-Royce Ditutup

Pesawat kabeh-listrik Rolls-Royce
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Situs kasebut: Menteri Pertahanan Inggris Boscombe Down. Durasi penerbangan: 15 menit. Pesawat: Roh Inovasi kabeh-listrik Rolls-Royce. Asil: tonggak sejarah liyane kanggo lelungan udara sing dekarbonisasi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Rolls-Royce nyoba maneh rekor dunia kanthi pesawat listrik kabeh.
  2. Penerbangan kaping pisanan iki nyedhiyakake perusahaan kesempatan kanggo nglumpukake data kinerja sing penting babagan sistem tenaga listrik lan propulsi pesawat.
  3. Ing pangembangan yaiku sistem propulsi listrik lengkap kanggo platform, yaiku pesawat lepas landas lan pendaratan vertikal listrik (eVTOL) utawa pesawat komuter.

Rolls-Royce ngumumake dina iki ngrampungake pesawat listrik pertama sing pertama Semangat Inovasi pesawat. Jam 14:56 (BST) pesawat kasebut mlebu ing langit sing didhukung nganggo tenaga listrik 400kW (500 + hp) kanthi paket batere paling padhet sing bisa dipasang kanggo pesawat. Iki minangka langkah liyane kanggo upaya rekor dunia pesawat lan tonggak tonggak sejarah industri penerbangan menyang dekarbonisasi.

Warren East, CEO saka Rolls-Royce, ujar: "Penerbangan kaping pisanan kanggo Semangat Inovasi minangka prestasi apik kanggo tim ACCEL lan Rolls-Royce. Kita fokus ing produksi terobosan teknologi sing dibutuhake masarakat kanggo dekarbonisasi transportasi ing udara, darat, lan segara lan njupuk kesempatan ekonomi transisi menyang nol nol.

"Iki ora mung babagan ngilangi rekor donya; teknologi batere lan propulsi canggih sing digawe kanggo program iki nduwe aplikasi sing apik kanggo pasar Mobilitas Udara Urban lan bisa mbantu nggawe 'jet nol' kasunyatan. ”

Sekretaris Bisnis Inggris Kwasi Kwarteng ujar: "Prestasi iki, lan cathetan sing diarepake bakal ditindakake, nuduhake Inggris tetep dadi prioritas utama ing bidang aerospace. Kanthi nyengkuyung proyek kaya iki, pamrentah ngrewangi maju wates, meksa teknologi sing bakal nggunakake investasi lan mbukak kunci pesawat sing luwih ijo sing dibutuhake kanggo mungkasi kontribusi kita kanggo perubahan iklim. "

Sajrone penerbangan kaping pisanan iki, Rolls-Royce bakal nglumpukake data kinerja sing penting babagan sistem tenaga listrik lan propulsi pesawat. Program ACCEL, cekak kanggo "Nyepetake Listrik Penerbangan," kalebu mitra utama YASA, pabrikan motor lan kontrol listrik, lan elektroflight wiwitan penerbangan. Tim ACCEL terus nggawe inovasi nalika netepi distansi sosial Pemerintah Inggris lan pedoman kesehatan liyane.

Setengah dana proyek diwenehake dening Institut Teknologi Aerospace (ATI), kanthi kemitraan karo Departemen Strategi Bisnis, Energi & Industri lan Inovasi UK.

CEO Institut Teknologi Aerospace, Gary Elliott, ujar: "ATI minangka proyek pendanaan kaya ACCEL kanggo mbiyantu Inggris ngembangake kapabilitas anyar lan ngamanake teknologi sing bakal mbatesi penerbangan. Kita ngucapake selamat kanggo kabeh wong sing wis nggarap proyek ACCEL kanggo nggawe penerbangan pertama dadi kenyataan lan ngupayakake upaya rekor kacepetan global sing bakal entuk imajinasi masarakat ing taun UK dadi COP26. Penerbangan Roh Inovasi kaping pisanan nuduhake kepiye teknologi inovatif bisa menehi solusi kanggo sawetara tantangan paling gedhe ing donya. ”

Perusahaan kasebut ngembangake sistem propulsi listrik kanggo para pelanggan kanggo platform, yaiku lepas landas vertikal listrik lan landing (eVTOL) utawa pesawat komuter. Perusahaan bakal nggunakake teknologi saka proyek ACCEL lan nglamar menyang produk ing pasar anyar kasebut. Karakteristik sing mbutuhake "taksi udara" saka batere meh padha karo sing dikembangake kanggo Semangat Inovasi, supaya bisa nggayuh kecepatan 300+ MPH (480+ KMH) - sing dadi target upaya rekor dunia. Kajaba iku, Rolls-Royce lan airframer Tecnam saiki lagi kerja bareng karo Widerøe, maskapai regional ing Skandinavia, kanggo ngirim pesawat penumpang kabeh listrik kanggo pasar komuter, sing direncanakake siyap kanggo layanan penghasilan ing taun 2026.

Rolls-Royce komitmen kanggo njamin produk anyar bakal kompatibel karo operasi nol ing taun 2030 lan kabeh produk bakal kompatibel karo net nol nganti 2050.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar