24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah India Breaking News News wong Mbangun maneh Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Singapur

Air India: Pungkasane Pindhah?

Air India
ditulis dening Anil Mathur - eTN India

Kabeh prekara pungkasane bakal ngrampungake masalah penting sapa sing bakal duwe lan ngatur Air India, sing bakal diinvestasikan dening pamrentah.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Penawar investasi finansial pungkasane muncul kanggo maskapai Air India sing lagi rame.
  2. Wis pirang-pirang taun nyoba adol operator nasional, kanthi upaya diblokir amarga macem-macem alasan.
  3. Isih ana ing dock, ana kerugian gedhe maskapai - kaya sing bakal nangani - panuku anyar utawa pamrentah?

Tata Sons, sing madeg Maskapai Air India ing 1932 lan banjur metu ing taun 1953, dadi penawar maneh maskapai kasebut, lan wis ngirim tawaran finansial bebarengan karo sawetara penawar kunci liyane.

Ketua SpiceJet, Ajay Singh, uga wis nawakake tawaran, lan sawetara dana investasi uga gabung karo Singh ing proses penawaran kanggo ngamanake maskapai kasebut. Singh wis dadi pemain utama ing bidang penerbangan sajrone sawetara taun, lan perane saiki dadi Air India lagi ditonton kanthi kapentingan gedhe.

Ajay Singh

Reresik keamanan lan mbenakake rega cadangan kanggo adol minangka rong aspek penting sing kudu diselesaikan pamrentah. Faktor liya sing dadi perhatian yaiku pitakon babagan cara ngatasi kerugian gedhe sing wis dikumpulake Air India sajrone pirang-pirang taun, lan kepiye carane dianggep aset liyane saka garis Maharaja, kalebu real estate lan koleksi seni. Penanganan lemah lan katering udhara uga wis dadi masalah wiwit mbahas babagan investasi sing ora dibayar.

Sajrone sawetara taun kepungkur, sawetara upaya digawe kanggo adol operator nasional, nanging upaya kasebut ditahan amarga macem-macem alasan. Salah sawijining alasan utama yaiku kepiye carane njawab pitakonan sapa sing bakal nanggung kerugian gedhe - sing tuku anyar utawa pamrentah?

Masalah staf uga dadi masalah liyane, kanthi pitakonan kaya sapa sing bakal ditahan dening panuku anyar, lan sapa sing bakal dipecat? Serikat pekerja lan asosiasi ing siji tahap pengin ujar lan malah kepengin menehi tawaran.

Peran kasebut, yen ana, para pembeli manca uga dadi titik diskusi, nanging saiki para penawar utama nggawe tawaran finansial kanthi partisipasi Tatas lan Ajay Singh.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Anil Mathur - eTN India

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Aku ngerti dudu amarga aku pengin bebarengan karo sampeyan. Aku ora. Kadhangkala aku rumangsa yen aku pantes karo sampeyan, kaya pantes yen aku nggawa sampeyan kanthi gampang. "Deleng, yen sampeyan pancene pengin maju sawise kabeh wektu iki, sampeyan kudu ngapura marang dheweke saka lara sing disebabake dening sampeyan, preduli sampeyan.