24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel budaya Editorial Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii News Pariwisata News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

Visi Pariwisata Hawaii Anyar minangka Bunuh Diri Ekonomi, nanging ora kudu "ngomongake bau"

Otoritas Pariwisata Hawaii nanggapi versi paling anyar saka HB862
John De Fries, presiden lan CEO Otoritas Pariwisata Hawaii
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Lali krisis COVID-19, catat pati lan statistik COVID ing Hawaii. Lali karo wisatawan sing wis tekan pucuk rong minggu kepungkur lan saiki wis mandheg.
Diskusi paling penting kanggo Otoritas Pariwisata Hawaii yaiku kepiye cara nyingkirake lelungan lan ngimpi cara urip Hawaii sing ora bisa dilestarekake sajrone puluhan taun. Apa ana kepinginan kanggo wisata ing Aloha Negara?

Print Friendly, PDF & Email
  • Nalika Papan Pariwisata ing pirang-pirang wilayah ing Amerika Serikat lan jagad kasebut kepengin banget golek cara kanggo nyambut tamu luwih akeh, bisa terus nyengkuyung industri kasebut, Otoritas Pariwisata Hawaii kayane mikir babagan cara kanggo nyuda sektor kasebut.
  • Bisa uga ora katon kaya Otoritas Pariwisata Hawaii iagensi Negara sing dibiayai dening wajib pajak ing Hawaii lan sing njaga kesehatan lan promosi industri pariwisata lan pariwisataHawaii.
  • Pariwisata minangka industri paling gedhe ing Hawaii. Umume 1.6 yuta wong sing manggon ing Negara Bagian 50 ing AS gumantung langsung utawa ora langsung karo industri pengunjung.

Wiwit tanggal 9 September 2020, kabeh komunikasi mandheg ing HTA. Ing tanggal 9 September dina iku Pak John de Fries dadi CEO Otoritas Pariwisata Hawaii.

Wiwit tanggal 9 September 2020, ora ana tuntunan, ora ana pernyataan sing relevan babagan COVID lan pariwisata. Mayuta-yuta dhuwit sing mbayar pajeg, HTA gagal njupuk krisis kasebut atas jenenge Negara Hawaii lan rakyat.

Telpon ing HTA wis muni wiwit Maret 2020, ora ana sing bisa ngobrol. Publikasi iki ora bisa ngomong karo Pak de Fries.

Mr. de Fries ora nate rawuh ing acara pers, menehi komentar apa wae sing bakal mbantu lan menehi semangat para pengunjung, kajaba kanggo ngeculake statistik lan nggawe pengumuman kanggo nyuda para pengunjung.

HTA malih dadi agensi jarak iki sing ngimpi babagan budaya Hawaii, ibu bumi, lan nglawan pariwisata kaping pirang-pirang, ora ana pariwisata.

Ngrembug masalah lingkungan, pariwisata berlebihan, Hawaii asli, lan wisata budaya minangka masalah penting ing wektu biasa. Mbok HTA bisa uga ora nggatekake. Kita lagi ngliwati kahanan darurat paling gedhe sing wis diadhepi industri pariwisata lan pariwisata.

eTurboNews tekan pihak sing duwe kepentingan ing Hawaii, kalebu klompok hotel, restoran, toko. Komentar, yen ana mung cathetan. Ora ana sing pengin ngomong apa-apa. Aja kakehan omong!

Mufi Hannemann saiki dadi Ppenduduk & CEO saka Asosiasi Penginapan lan Pariwisata Hawaii. Dheweke dadi walikota nomer 12 ing Kutha & Kabupaten Honolulu, kutha paling gedhe kaping 13 ing Amerika Serikat. Pak Hannemann ora nate ngasilake telpon, email utawa pesen media sosial wiwit COVID-19 diwiwiti

Aja Dhiskusi Mambu!

Iki cara Hawaii!

Otoritas Pariwisata Hawaii sibuk lan entuk prestasi gedhe ing Momongane alama Kuu Home.

Mangkene pangandikane Pak de Fries babagan Malam Kuu:

Diterjemahake, "ngrawat omah sing dak tresnani" minangka negesake visceral kanggo aku pribadi; nalika ngakoni kapasitas gawan kanggo manungsa rumangsa wis bosok lan tanggung jawab tumrap papan asale utawa papan sing dununge lan diarani omah.

Saiki dadi pandemi global lan ambruk ekonomi, Hawaiʻi ngadhepi akeh tantangan - ing antarane, pambukaan industri pariwisata kita, nalika kuatir sing saya gedhe lan saya gedhe bisa dirasakake ing komunitas lokal lan saindenging Negara kita.

Nanging, sumrambah pangarep-arep ditemokake ing katahanan lan kreativitas para pimpinan Hawaiʻi ing sektor publik lan swasta; lan aku kanthi hormat ngakoni bibi, paman, wong tuwa, kūpuna, para mudha, pelatih, guru, menteri, lsp. - sing saben dina nggoleki solusi langsung lan menengah, kanggo kulawarga, lingkungan, sekolah, greja, bisnis cilik, nirlaba, lan perusahaan. Intine, tumindak independen sing kedadeyan saben dina saka Polihale, Kauaʻi nganti Titik Kumukahi ing Pulo Hawaiʻi kabeh ngemot semangat lan intine Omah Mālama Kuʻu - amarga ora preduli karo latar belakang etnis kita, prinsip dhasar "ngrawat omahku sing dak tresnani" ditempelake ing awake dhewe lan DNA kolektif.

Jalur Hawaii kanggo pemulihan ekonomi lan kesejahteraan komunitas sing luwih apik mbutuhake level fokus, kolaborasi, kerja sama, koordinasi, lan kepemimpinan eksekutif sing pinunjul ing kabeh sektor.

Mālama Pono.

Nanging, diskusi penting iki, pasinaon sing ditampilake kanthi apik, video cendhak, lan presentasi ora bakal ngatasi krisis pariwisata COVID-19 kanggo negara kasebut. Kesejahteraan para warga, kalebu akeh wong sing ora duwe omah, kasus kesejahteraan, lan liya-liyane gumantung karo dhuwit sing diduweni dening industri wisata lan pariwisata.

Otoritas Pariwisata Hawaii ngumumake Resume Kukulu Ola lan Aloha Program Aina 15 September 2021

 Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) ngumumake yen nglanjutake Kukulu Ola lan Aloha Program Aina lan golek usulan saka komunitas. HTA nerbitake rong Panjaluk Proposal (RFP) kanggo menehi dhukungan dana kanggo organisasi nirlaba sing mumpuni lan program sing bakal nglestarekake budaya Hawaii lan ngreksa sumber daya alam ing taun 2022.

HTA Nerbitake Rencana Manajemen Pariwisata Berbasis Komunitas kanggo Oahu, 31 Agustus 2021

 Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) wis nerbitake Rencana Aksi Manajemen Destinasi (DMAP) 2021-2024, pandhuan kanggo mbangun, ngrancang lan nyetel maneh arah pariwisata ing Oahu. Rencana adhedhasar komunitas kasebut minangka bagean saka pakaryan HTA menyang Malama Kuu Home (ngrawat omah sing dak tresnani) lan upaya sing luwih cepet kanggo ngatur pariwisata kanthi cara regeneratif.

Gubernur Hawaii David Ige Ndhesek Pendhudhuk, Pengunjung Mbukak Plancongan Non-Penting

Gubernur David Ige dina iki njaluk warga lan pengunjung Hawaii nundha kabeh lelungan sing ora penting ing pungkasan Oktober 2021 amarga ana akeh kasus COVID-19 sing nyepetake sing saiki wis akeh banget ngrampungake fasilitas lan sumber daya kesehatan negara kasebut.

 Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) dina iki ngumumake poros kanggo dadi organisasi manajemen tujuan sing luwih efektif lan promosi saka rong eksekutif utama sing bakal nulungi inisiatif sing digambarake ing Rencana Strategis HTA 2020-2025.

Otoritas Pariwisata Hawaii ngumumake Reorganisasi Menyang Manajemen Tujuan sing Klebu Loro Promosi Eksekutif 26 Juli 2021

HTA kanthi lengkap nyusun struktur lan operasi kanggo nyengkuyung tujuane Omah Malama Kuu (ngrawat omah sing dak tresnani) lumantar prinsip pariwisata regeneratif. HTA komitmen kanggo menehi kekuwatan kanggo masarakat supaya bisa duwe swara luwih gedhe ing masa depan pariwisata, kanthi negesake kanggo mulihake lingkungan, nglestarekake budaya Hawaii, ngakoni budaya multetnis Hawaii, lan ndhukung asil ekonomi sing tanggung jawab.

Otoritas Pariwisata Hawaii Ndhukung Program Ngatasi Pengaruh Pengunjung ing Lembah Pololu ing Pulo Hawaii, 9 Juli 2021

Lembah Pololu minangka wilayah sing megah lan bersejarah ing Kohala Utara, ing Pulo Hawaii. Bubar iki, ana paningkatan pengunjung kanthi cepet ing Pulo Lookout, Trail, lan garis pantai, lan ana kebutuhan sing luwih akeh kanggo nyuda dampak kanggo masarakat lan sumber daya alam lan budaya.

Otoritas Pariwisata Hawaii Nggarap Pengurangan Pengunjung ing Jalan Menuju Hana, 8 Juli 2021

 - Dalan sing apik banget menyang Hana, sing dikenal kanthi sebutan Hana Highway, minangka salah sawijining minat utama para pengunjung ing Maui, sing nyebabake rame lalu lintas amarga parkir ilegal lan nyebrang pejalan kaki sing aman ing dalan gedhe. Kanggo mbantu nyuda kahanan warga Hana, Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) terus kerja bareng karo pejabat Maui County lan agensi negara liyane, lan uga menehi saran supaya para pengunjung gabung karo tur saka perusahaan tur sing diidini, dudu nyopir dhewe utawa ngunjungi wilayah liyane ing Maui.

Otoritas Pariwisata Hawaii Ndhukung Broadcast Merrie Monarch Festival lan Pop-Up Makeke, 1 Juli 2021

Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) bangga ndhukung siaran kasebut 58th Festival Raja Merrie Tahunan lan Musim 3 ing Pop-Up Makeke sing bakal ditayangke nalika festival. Iki 11th taun HTA dadi sponsor Festival Merrie Monarch. Budaya Hawaii minangka salah siji saka papat pilar HTA Rencana Strategi 2020-2025, sing uga diterjemahake menyang Pangandikan Hawaii.

HTA Rilis Asil saka Survei Sentimen Residen 2021, 24,201 JuniXNUMX

Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) nerbitake asil Survei Sentimen Pendhudhuk 2021 sajrone rapat Direksi Juni dina iki. Survei kasebut nemokake manawa akeh prihatin karo tuwuhing industri pengunjung, mayoritas penduduk Hawaii percaya manawa pariwisata pancen cocog karo prekara industri kasebut.

Otoritas Pariwisata Hawaii ngluncurake Kampanye Pendidikan Malama Hawaii, 1 Juni 2021

 Hawaii ngundang para wisatawan supaya bisa ngrasakake Kapuloan Hawaii ing level sing luwih jero kanthi luwih wigati kanggo nyambungake karo budaya kita, bali menyang tujuan lan ngreksa supaya bisa mbesuk, kanthi ngetrapake praktik kesehatan sing aman. Iki minangka pesen ing balik serangkaian video sing nyenengake lan pendidikan sing dimainake kanggo para pengunjung sadurunge lan sawise teka ing Hawaii. Iki minangka bagean saka kampanye pemasaran Malama Hawaii, sing bubar diluncurake liwat kemitraan antara Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) lan Biro Pengunjung lan Konvensi Hawaii (HVCB).

Dewan Otoritas Pariwisata Hawaii Milih George Kam Kanggo Dadi Kursi, 30,2021 April XNUMX

Direksi Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) milih George Kam dadi ketua anyar sajrone wingi rapat dewan bulanan. Sadurunge, dheweke dadi Wakil Ketua. Kam minangka pimpinan komunitas aktif lan mantan eksekutif ing industri selancar.

"Kita saiki ana ing jaman 'huliau' utawa owah-owahan transformatif. Iki minangka wektu kanggo golek solusi tumrap para wisatawan sing saldo karo kesempatan pariwisata lan tantangan sing ditrapake kanggo komunitas kita. Pariwisata bisa dadi katalis kanggo ningkatake kualitas urip kanggo kabeh masarakat Hawaii. Nemokake keseimbangan yaiku pinggir silet, ambane wiji suket pili, ”ujare Kam. "Aku ngarep-arep bisa kerja bareng karo komunitas, pimpinan sing dipilih, tim HTA lan dewan HTA kanggo nemokake keseimbangan kasebut."

HTA Nanggapi Versi Paling Anyar ing HB862, 9 April 2021

John De Fries, presiden lan CEO Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA), nerbitake pratelan ing ngisor iki kanggo nanggepi Komite Senat Hawaii babagan Cara lan Cara lan Perdagangan lan Perlindhungan Pelanggan amarga nggunakake usus menit pungkasan lan ngganti manuver kanggo menehi tagihan sing kanthi dramatis ngowahi kepiye agensi pariwisata Hawai'i bakal makili negara kasebut lan upayane kanggo kolaborasi karo komunitas lan ngreset pariwisata kanthi cara regeneratif.

HTA Nerbitake Rencana Manajemen Pariwisata Berbasis Komunitas kanggo Pulo Hawaii, 1 April 2021

Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) wis nerbitake 2021-2023 Rencana Aksi Manajemen Tujuan Pulau Hawaii (DMAP). Minangka bagean saka visi strategis HTA lan upaya terus ngatur pariwisata kanthi tanggung jawab lan regeneratif. Iki digawe dening warga Pulo Hawai'i, lan kerja sama karo County Hawaii lan Biro Pengunjung Island of Hawaii (IHVB). DMAP dadi pandhuan kanggo mbangun, ngrancang lan nyetel maneh arah pariwisata ing Pulo Hawaii. Iki ngidentifikasi area kebutuhan uga solusi kanggo ningkatake kualitas urip para warga lan nambah pengalaman pengunjung.

HTA Nerbitake Rencana Manajemen Pariwisata Berbasis Komunitas kanggo Maui Nui, 4 Maret 2021

 Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) wis nerbitake 2021-2023 Rencana Aksi Manajemen Destinasi Maui Nui (DMAP). Minangka bagean saka visi strategis HTA lan upaya terus ngatur pariwisata kanthi tanggung jawab lan regeneratif. Iki dikembangake dening warga Maui, Molokai lan Lanai, lan kerja sama karo County Maui lan Biro Pengunjung lan Konvensi Maui (MVCB). DMAP dadi pandhuan kanggo mbangun maneh, ngrancang lan nyetel maneh arah pariwisata ing telung pulau sing arupi Maui Nui. Iki ngidentifikasi area kebutuhan uga solusi kanggo ningkatake kualitas urip para warga lan nambah pengalaman pengunjung.

"Kabeh kredit diwenehake kanggo masarakat Lanai, Molokai lan Maui sing komitmen kanggo proses DMAP lan gelem ngadhepi masalah sing angel, nampa macem-macem sudut pandang, njelajah ide-ide anyar lan nemtokake prioritas sing bisa ditindakake. Proses DMAP nyedhiyakake kerangka kerja sama kanggo para peserta inspirasi kanggo 'malama' - kanggo ngrawat, ngrawat, lan nglindhungi papan lan tradhisi sing paling disenengi, "ujare John De Fries, presiden lan CEO HTA

HTA Nerbitake Rencana Manajemen Pariwisata Berbasis Komunitas kanggo Kauai, 5 Februari 2021

Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) wis nerbitake 2021-2023 Rencana Aksi Manajemen Destinasi Kauai (DMAP). Minangka bagean saka visi strategis HTA lan upaya terus ngatur pariwisata kanthi tanggung jawab lan regeneratif. Dikembangake dening warga Kauai, lan kerja sama karo Biro Pengunjung County Kauai lan Kauai, DMAP dadi pandhuan kanggo mbangun, ngrancang lan nyetel maneh arah pariwisata ing Pulo Taman. Iki ngidentifikasi area kebutuhan uga solusi kanggo ningkatake kualitas urip para warga lan nambah pengalaman pengunjung.

Rencana adhedhasar komunitas fokus ing tumindak utama sing dianggep komunitas, industri pengunjung lan sektor liyane sajrone telung taun. Tumindak kasebut diatur dening papat pilar interaksi Strategis HTA - Sumber Daya Alam, Budaya Hawaii, Komunitas lan Pemasaran Brand:

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar