24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Pamrentah wong Seychelles Breaking News

Kemenangan pengadilan liyane ing Seychelles dening Alain St. Ange

Kasus Pengadilan Seychelles
ditulis dening Alain St.Ange

Alain St.Ange, salah siji saka telung calon kanggo pemilihan presiden Seychelles 2020 ditargetake para aktivis politik sing lantang Alexander Pierre sadurunge pemilihan taun 2020. Posisi fitnah kanggo ngrusak pribadine pariwisata sing mlebu lomba presiden kanggo nawarake Seychelles cara metu saka tantangan ekonomine digawe 'kanthi kapercayan ala, jahat lan palsu lan ora ana alesan sing cukup kanggo publikasi', ujare Alexander Pierre njaluk ngapura menyang Pengadilan Tinggi Seychelles.

Print Friendly, PDF & Email
  • Alain St.Ange ing Seychelles menang kasus fitnah marang Alexander Pierre kanggo jabatan Pilpres.
  • Ing dina Jumuah tanggal 3 September Alexander Pierre ngakoni tanggung jawab lan diadili lan ditampa kanggo mbalekake Pak St.. Mbayar biaya pengadilan lan biaya hukum sing luwih dhuwur lan ing ndhuwur surat pangapurane dheweke ngakoni getun amarga jabatane sing digawe ing Oktober 2019 ujar manawa digawe ala. iman, lan dheweke jahat lan fitnah. 
  • Pak Alexander Pierre banjur negesake ing dokumen njaluk ngapura sing diajukake menyang Hakim Gustave Dodin ing dina pengadilan sing "Aku nuduhake rasa nesu lan njijiki saka Pak St.Ange. Aku ngakeni manawa pancen salah lan ora sensitif tumrap aku kanggo nerbitake publikasi kasebut ”. 

Iki pengacara Frank Elizabeth sing dadi Alain St.Ange lan Basil Hoareau kanggo Alexander Pierre.

Frank Elizabeth, pengacara kanggo Alain St.Ange ujar marang para pers ing njaba Pengadilan Tinggi Seychelles manawa tuduhan kasebut nyebabake kinerja pemilihan St.Ange, mula ana pengadilan lan njaluk njaluk ngapura ing pengadilan.

Alain St.Ange sing menang kerusakan akibat mung sawetara minggu kepungkur marang Pamrentah Seychelles ing Pengadilan Banding amarga ditarik surat saka mantan Presiden Danny Faure saka surat dukungan sing dadi syarat pemilihan UNWTO 2017 kanggo jabatan Sekretaris Jenderal ujar sawise kamenangan hukum paling anyar iki sing penting kanggo nguripake Kehakiman nalika kabeh gagal. "Kehakiman tetep dadi wali kabeh hak-hak kita" ujare St.Ange sadurunge nambahake manawa tumindak kasebut kudu tetep tumindak nalika ana wong sing lara lan rumangsa yen dheweke dianggep ora adil.

Alain St.Ange minangka anggota Legislatif Seychelles sing kapilih kanggo rong mandat sadurunge diangkat dadi Menteri Pamrentah. Dheweke saiki dadi Konsultan Pariwisata lan sing asring diajak ngobrol ing Konferensi Pariwisata, lan dheweke terus lega kanggo ngomong babagan lan saka ati.

Katrangan foto: - Frank Elizabeth lan kliené Alain St. Ange lan Alexander Pierre lan pengacarae Basil Hoareau nalika ngucapake pers sing dikumpulake ing Gedhong Pengadilan

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Alain St.Ange

Alain St Ange kerja ing bisnis pariwisata wiwit taun 2009. Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel.

Dheweke diangkat dadi Direktur Pemasaran Seychelles dening Presiden lan Menteri Pariwisata James Michel. Sawise setaun

Sawise setaun kerja, dheweke diangkat dadi jabatan CEO Dewan Pariwisata Seychelles.

Ing 2012 Organisasi regional Kepulauan Vanilla Samudra Hindia dibentuk lan St Ange diangkat dadi presiden organisasi kaping pisanan.

Ing re-shuffle kabinet 2012, St Ange diangkat dadi Menteri Pariwisata lan Budaya sing mundur ing tanggal 28 Desember 2016 kanggo nggayuh pencalonan dadi Sekretaris Jenderal Organisasi Pariwisata Dunia.

Ing Majelis Umum UNWTO ing Chengdu ing China, ana wong sing digoleki "Sirkuit Speaker" kanggo pariwisata lan pembangunan berkelanjutan yaiku Alain St.Ange.

St.Ange minangka mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan lan Laut Seychelles sing nilar kantor ing Desember taun kepungkur kanggo nyalonake posisi Sekretaris Jenderal UNWTO. Nalika pencalonan utawa dokumen pendhukunge ditarik dening negarane mung sedina sadurunge pemilihan ing Madrid, Alain St.Ange nuduhake kaluhurane minangka juru pidato nalika pidato ing pertemuan UNWTO kanthi sih, semangat, lan gaya.

Tindak tutur dheweke sing direkam direkam minangka pidato sing paling apik kanggo tandha ing badan internasional PBB iki.

Negara-negara Afrika asring ngelingi alamat Uganda kanggo Platform Pariwisata Afrika Wétan nalika dadi tamu terhormat.

Minangka mantan Menteri Pariwisata, St.Ange minangka pamicara biasa lan misuwur lan asring katon nalika ngatasi forum lan konferensi kanggo jenenge negarane. Kemampuane ngomong 'ing sandhangan' mesthi katon minangka kemampuan langka. Dheweke asring ujar manawa ngomong saka ati.

Ing Seychelles, dheweke dikenang nalika menehi tandha nalika mbukak resmi Carnaval International de Victoria ing pulau kasebut nalika dheweke negesake maneh tembung-tembung saka lagu terkenal John Lennon ... "Sampeyan bisa uga ujar manawa aku ngimpi, nanging aku ora mung siji. Ing sawijining dina, sampeyan kabeh bakal melu kita lan jagad iki bakal dadi luwih apik dadi siji ”. Kontingen pers global nglumpuk ing Seychelles ing dina kasebut nganggo tembung dening St.Ange sing dadi berita utama ing endi wae.

St.Ange ngirim alamat intine kanggo "Konferensi Pariwisata & Bisnis ing Kanada"

Seychelles minangka conto sing apik kanggo pariwisata berkelanjutan. Mula ora nggumunake yen ndeleng Alain St.Ange sing digoleki dadi pembicara ing sirkuit internasional.

Anggota Travelmarketingnetwork.

Ninggalake Komentar