24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel angkara Warta Pamrentah Hak-hak manungsa News wong tanggung jawab Keslametan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News

FAA nyetel zona terbang ing jembatan Texas sing dikepung karo 10,500 migran ilegal

FAA nyetel zona terbang ing jembatan Texas sing dikepung karo 10,500 migran ilegal
FAA nyetel zona terbang ing jembatan Texas sing dikepung karo 10,500 migran ilegal
ditulis dening Harry Johnson

Akeh wong migran ilegal sing nglumpuk ing sangisore jembatan iki, karo Walikota Del Rio, Bruno Lozano, luwih saka 10,500 nganti Kamis wengi, uga njaluk Presiden Joe Biden supaya bisa ngatasi "krisis sing lagi ana" ing tapel wates Texas. kutha

Print Friendly, PDF & Email
  • FAA nggawe zona tanpa mabur rong minggu kanggo drone liwat Jembatan Del Rio ing Texas Selatan.
  • Luwih saka 10,000 migran ilegal nglumpuk ing ngisor Jembatan Del Rio ing Texas ing sawetara dina kepungkur.
  • Zona tanpa terbang FAA dileksanakake miturut panjaluke Ronda Perbatasan AS sing ujar manawa drone ngganggu penerbangan penegak ukum.

Administrasi Penerbangan Federal AS (FAA) nerbitake kabar sing ngumumake zona tanpa pesawat 14 dina kanggo sistem pesawat tanpa awak (UAS) liwat Jembatan Del Rio ing tapel wates AS-Meksiko, ing sisih kidul Texas.

Ngutip "alasan keamanan khusus" ing FAA wis nglarang drone mabur Jembatan Del Rio ing ngendi luwih saka 10,000 migran ilegal wis nglumpuk, nyegah media lokal kanggo njupuk rekaman udara saka situs kasebut.

Akeh wong migran ilegal sing nglumpuk ing sangisore jembatan iki, karo Walikota Del Rio, Bruno Lozano, luwih saka 10,500 nganti Kamis wengi, uga njaluk Presiden Joe Biden supaya bisa ngatasi "krisis sing lagi ana" ing tapel wates Texas. kutha

The FAA larangan drone pisanan dilaporake dening afiliasi Fox News lokal, sing sadurunge nangkep rekaman udara dramatis sing nuduhake akeh para migran sing dikepung ing jembatan kasebut. Nalika dawane medar dina Kamis esuk, kira-kira ana 8,200 wong sing ana ing lokasi kasebut, sanajan walikota ngandhakake yen akeh wong tuwuh udakara 2,000 utawa luwih wiwit pirang-pirang jam wiwit. Akeh wong migran sing dilaporake wong Haiti.

Nalika kabar awal FAA mung nyathet masalah "keamanan" sing ora jelas, pratelan sing dipikolehi media ujar manawa zona tanpa terbang kasebut dileksanakake kanthi panjaluk Ronda Perbatasan AS, sing ujar manawa drone "ngganggu penerbangan penegak ukum ing tapel wates kasebut. ” Nanging, agensi kasebut nambahake manawa media bisa njaluk pengecualian kanggo terus operasi drone ing wilayah kasebut.

Gubernur Texas Greg Abbott uga ngarahake Biden babagan masalah tapel wates kasebut, ujar manawa pamrentah wis "nggegirisi" lan salah sawijining "kelalaian sing gedhe." Sadurunge dina Kamis, gubernur mrentah pejabat lokal kanggo nutup enem poin mlebu ing tapel wates kidul "kanggo mungkasi kafilah [migran] iki supaya ora ngatasi negara kita." 

Del Rio mung siji saka telung rolas titik nyebrang sadawane tapel wates Texas-Mexico. Para migran sing teka ing persimpangan kasebut bisa uga njaluk suaka utawa teka ing Patroli Perbatasan kanggo dicekel lan banjur diluncurake menyang AS, kanthi kabijakan 'nyekel lan ngeculake' era Obama sing dibalekake maneh dening Presiden Biden awal taun iki. Biden uga nyoba ngilangi kabijakan 'Tetep ing Meksiko' mantan presiden Donald Trump, sing meksa para pencari suaka ngenteni proses imigrasi ing njaba AS, sanajan Pengadilan Tinggi mbatalake langkah kasebut, kanthi negesake Biden ora ngetutake langkah-langkah sing tepat kanggo mungkasi laku.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar